galiba eşimden 2.5 ayda soğudum...

Gidin bence. Bakın evli birisi olarak söylüyorum, cinsellik bir evlilik için önemli bir unsur. Bu şu demek değil, her gün vazife gibi yapılmalı demiyorum. Ama eşler arasında olması evliliği güçlendirir.

Başkalarıyla konuşamadığın şeyleri psikologla konuştuğunda kendini gereksiz yere kastığını anlayacaksın. Bence randevuna git mutlaka. Yaşadığın şeyde utanılacak birşey yok. Hele bir doktor karşısında hiç utanmana sıkılmana gerek yok.

ben çocuk yapmak istemiyorum bi süre acaba bilinç altımda bumu var yaparsam çocuk olur yapmamam gerek diyemi düşünüyorum acaba,böyle bişey olabilirmi?

ben çocuk yapmak istemiyorum bi süre acaba bilinç altımda bumu var yaparsam çocuk olur yapmamam gerek diyemi düşünüyorum acaba,böyle bişey olabilirmi?

Canım çocuk yapmak istemiyorsan korunursun, hap ya da prezervatif aracılığı ile. Kendi kendini sürekli telkin et, "ben bu sorunu aşacağım" diye.

çok istiyorum aşmayı...hele bu yüzden biten evlilikleri duydukça iyice üzülüyorum...
olsun istiyorum artık ne beceriksizim

çok istiyorum aşmayı...hele bu yüzden biten evlilikleri duydukça iyice üzülüyorum...

Bunun beceriksizlikle ilgisi yok, üzme kendini. Toplum kız çocuklarını korkutarak büyüttüğü için evlensek dahi bazen bu korkuları aşamıyoruz. Ama ben sana inanıyorum, psikolog yardımıyla aşacaksın sen bu sorunu.

Amada kavgacısınız vede çok bilmiş ailenizde öyle umarım çocuk yapmazsınız eşinizle kesinlikle uyumlu değilsiniz

ema1
sizde çok bilmişsiniz göründüğü kadarıyla bir konuyla hemen karakter analizi yapıyorsunuz tebrikler büyük bir başarı...

gamzecim sen bu sorunları aşacaksın canım sana güveniyoruz.hiç stres yapma tatlım sen psikolog randevunu ihmal etme çok yararını göreceksin.beceriksizim falan da deme olumlu düşün mantığını kullan...

Ben hala ilişkiye giremedm ve artık aramızda problemler çıkmaya başladı.artık daha soğuk davranıyoruz birbirimize karşı eşim akşam gelip yemek yedkten sonra hemen uyuyor 8.30 da bile uyuyabiliyor.kötü sözler söylemiyr ama bende şüpheleniyorum acaba aldatılıyo olabilirmiyim.moralim bozuluyo mutlu olamıyorum artık

dr gittin miçözüm aradın mı sorununa:26:

esınle bırlıkte konusarak sorunlarınıza cozum bulabılırsınız.bende cok korkaktım ılıskı konusunda.1.5 senelık evlıyım hala da korkularım oluyor.ıkınızın de sabırlı ve anlayıslı olması gerekıyor.sız bırbırınıze destek olmanız gereken yerde bırbırınızı ya ıtıyorsunuz ya da kacıyorsunuz galıba.bu baslangıcı sen yap.esınle konus herseyı.sorunlarını anlat.cozum onerılerı sun.

çok geç kaldın,eşin iyi dayanıyor

Evet geç kaldım 4.aya girdik.beraber gidelim doktora falan dedi hep ben inat ettm.aslında yine aramızda sorun yok ama soğukluk girdi bu belli.

canım bende senin gbiydim 3 buçuk aydır evliyim daha bi ay oldu şu vajinusmusu yeneli sende yeniceksin buna inan ve azimli ol ben burda konuyla ilgili olan topikte yendim sende bi bak istersen yapıcagınaa eminim ordaki arkadaslar çok yardmcı oluyo umarm en yakın zamanda kurtulur eşinle mtlu olursn

bana mail atabilirmisin anlatırmısın en iyi sen bilirsin hislerimi.topıce baktım bayaa evet faydalı ama devamlı takip edemiyorum çok kalabalık oldugu ve benm çalıştıgm için her mesaja bakamıyorum o yzden sorun oluyor.

tabiki canım yardımcı olmak isterim herhangi bi sorun falan varsada cvplarımm

yapmayın boyle atese korukle gıtmeyın.belkı yasamadıgınız ıcın ne kadar hassas ve onemlı oldugunu bılmıyorsunuz.psıkolojısını daha fazla bozmayın sızden rıcam.

Evet geç kaldım 4.aya girdik.beraber gidelim doktora falan dedi hep ben inat ettm.aslında yine aramızda sorun yok ama soğukluk girdi bu belli.

niye yangına körükle gideyim.ilk başlardan beri herkes dr gitmesini önerdi.kendide dediği gibi inat edip gitmedi.gerçekten de kocası iyi dayandı.şu yaşımızda benim kocam asla beklemez,üstelik zamanla eşinde de sorunlar çıkmaya başlayabilir,iyice çıkmaza girebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…