sabah anlattı bi kadınla beraber oluyodum ama zevk almıyodum falan diodu bende bozuldum çıkdım evden...
demekki bilinç altında bununla yatıyosun falan dedim..
ablam benim için doktor bulmuş pskolog.randevu almış hafta sonuna,gidip gitmeme konusunu düşünüyorum...
ben çocuk yapmak istemiyorum bi süre acaba bilinç altımda bumu var yaparsam çocuk olur yapmamam gerek diyemi düşünüyorum acaba,böyle bişey olabilirmi?
çok istiyorum aşmayı...hele bu yüzden biten evlilikleri duydukça iyice üzülüyorum...
olsun istiyorum artık ne beceriksizim
çok istiyorum aşmayı...hele bu yüzden biten evlilikleri duydukça iyice üzülüyorum...
olsun istiyorum artık ne beceriksizim
çok geç kaldın,eşin iyi dayanıyor
canım bende senin gbiydim 3 buçuk aydır evliyim daha bi ay oldu şu vajinusmusu yeneli sende yeniceksin buna inan ve azimli ol ben burda konuyla ilgili olan topikte yendim sende bi bak istersen yapıcagınaa eminim ordaki arkadaslar çok yardmcı oluyo umarm en yakın zamanda kurtulur eşinle mtlu olursn
bana mail atabilirmisin anlatırmısın en iyi sen bilirsin hislerimi.topıce baktım bayaa evet faydalı ama devamlı takip edemiyorum çok kalabalık oldugu ve benm çalıştıgm için her mesaja bakamıyorum o yzden sorun oluyor.
yapmayın boyle atese korukle gıtmeyın.belkı yasamadıgınız ıcın ne kadar hassas ve onemlı oldugunu bılmıyorsunuz.psıkolojısını daha fazla bozmayın sızden rıcam.
Evet geç kaldım 4.aya girdik.beraber gidelim doktora falan dedi hep ben inat ettm.aslında yine aramızda sorun yok ama soğukluk girdi bu belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?