eşimden boşanmam gerek ama cesaretim yok

çoc

uklarım için asla pişman değilim ve olmamda ve bence bir çocuğa verilcek en güzel hediye kardeştir iyiki çocuklarım var ve iyiki öz kardrşler.....

kardeşlik hediye ama mutlu olmadığın bir adamdan değil..o zaman 3 er tane daha yap ...böyle ortamda çocukların ruh sağlığıda sağlıklı değil..onun için söyledim..siz yanlış kişiden çocuk yapmayın diye..:KK51:

Hiç boşanma ya kalkma hala seviyorum diyorsan. Yine keser kollarını gelir sende bunu sevgisinin bir kanıtı sanar devam edersin.

Yazık o yavrucuklara çok üzülüyorum ve kk sayesinde bu şekilde ortamlarda yaşayan nekadar çok çocuk olduğunu anlıyorum allah o melek lere yardım etsin hep yollarını açık etsin.

kardeşlik hediye ama mutlu olmadığın bir adamdan değil..o zaman 3 er tane daha yap ...böyle ortamda çocukların ruh sağlığıda sağlıklı değil..onun için söyledim..siz yanlış kişiden çocuk yapmayın diye..:KK51:
hayatıma tekrar iyi birinin çıkacağını bilemem , yada tekrar evlenceğimi , onlar bana allah ın nimetleri ...

işin içinde jilet milet var eşin tam bir psikopatmış:KK57::KK17::KK17:

neden 2 çocuk yaptın bu adamdan başından beri böyleymiş bu evlilik

Bide söylemeden edemiyeceğim ,neden böyle bitişik yazdın çok zor okunuyor,

zar zor anlaşılıyor.

Bu konuyu Dunde acmistin sen ..

Baska bir sekilde anlatmidtin ama , jilet felan cocuk yoktu ortada ..

hımm buda başka bir şey tabii
hayal gücü geniş sanırım..
dün anlattıklarımda doğru bugünde doğru dün başka yaşafıklarımı anlattım bugünde başka..inanıp inanmamak size kalmış deli falan değilim kafamdan olaylar anlatıcak bir sürü hikayemm var anlatıcak daha isterseniz onlarıda anlatabilirim..

Allah herkesin karşısına hayırlı insan çıkarsın.
Eşiniz olduğu için birşey söylemek bana düşmez ama... Herkesin bir sabrı vardır.
Öfkeyle düşünmeyin pişman olacağınız şeyler olabilir..
Siz eşinizi herkesten iyi bilirsiniz. Şansı hakedip etmeyeceğinide...

dün anlattıklarımda doğru bugünde doğru dün başka yaşafıklarımı anlattım bugünde başka..inanıp inanmamak size kalmış deli falan değilim kafamdan olaylar anlatıcak bir sürü hikayemm var anlatıcak daha isterseniz onlarıda anlatabilirim..
ben bilmiyorum kardeş konunu kızma..
illa ki vardır..

Dunku baslikta esimi seviyorum ama ayrilmam gerek , yani anlamiyorum neden burda oturup hikaye yaziyorlarki ..
burdada bugün yine sevdiğimi yazmışım dikkat ettiyseniz eğer kopyala yapıştır yapamadım o yüzden bu şekilde anlattım ordaki konuyuda buraya aktaramadım...hemen hemen benzer şeyler değilmi yani orda ekstradan sölediğim müstakil apartmanda yaşafığım ama kaynanam memlekete taşındı arada geliyor yazmışım bu yazımda daha çok yaşadıklarım çıkıyor bence baştaki yorumları okurssanız yinede sevdiğimi yazmışım ama şimdi alışkanlık belkide diyorum...ayrıca dediğim gibi bigün iyi bi gün kötü nekadar hata da yapsa hep inandım düzeleceğine evet aptalmışım ama şimdi gerçekleri daha net görüyorum.

Allah herkesin karşısına hayırlı insan çıkarsın.
Eşiniz olduğu için birşey söylemek bana düşmez ama... Herkesin bir sabrı vardır.
Öfkeyle düşünmeyin pişman olacağınız şeyler olabilir..
Siz eşinizi herkesten iyi bilirsiniz. Şansı hakedip etmeyeceğinide...
artık şansı hakettiğini düşünmüyorum heep düzelicek dedim ama malesef en fazla iki üç gün iyi...malesef ben o iyi davranışlatına kandım hep:(

burdada bugün yine sevdiğimi yazmışım dikkat ettiyseniz eğer kopyala yapıştır yapamadım o yüzden bu şekilde anlattım ordaki konuyuda buraya aktaramadım...hemen hemen benzer şeyler değilmi yani orda ekstradan sölediğim müstakil apartmanda yaşafığım ama kaynanam memlekete taşındı arada geliyor yazmışım bu yazımda daha çok yaşadıklarım çıkıyor bence baştaki yorumları okurssanız yinede sevdiğimi yazmışım ama şimdi alışkanlık belkide diyorum...ayrıca dediğim gibi bigün iyi bi gün kötü nekadar hata da yapsa hep inandım düzeleceğine evet aptalmışım ama şimdi gerçekleri daha net görüyorum.
Umarim ben yanlis anlamisimdir , diger taraftada soyledim boyle sevgi olmaz olsun..

Aldstan bir adami , siddrt uygulayan bir adami , ana kuzusu bir adami nasil seviyorum dersin hala .
Hosunami gidiyor aldatilmak hirpalanmak ?

selam kızlar daha önce hikayemi başka bi konu başlığında açtım ama çok fazla yazan olmadı sizden yorumlar bekliyorum. 25 yaşımdahım eşim 34 yaşında iki tane çocuğumuz var biri 3.5 biri 1.5 4 hıllık evliyiz ama evlendiğimiz günden beri tartışmalatımız bitmedi iyi davranılarıda oldu..ben 3 kere evi terk ettim ilk terk etmemin nedeni ilk anneler günümde bana kötü davranışı hakaret edişiydi ben dayanamafım konuda oğlumun zehirli ishalinden şüpheleniyorsum doktora götürmek istedim o istemedi kavga ettik aonra bende sinirlenip teli duvara fırlattım bana tokat attı ama gözüm morardı sonra hastanrye gittik ve çocuğum gerçekten zehirli ishaldi bende zaten o tokadın ainiriyle ve çocuğumun durumundan sinirlenip söylendim ben demiştim işte gwç kalsaydık ölcekti sonra dayanamadım bana mal aptal deyip durdu hem suçlu hrm güçlü bende evi terk ettim tabi ailemler çok üzüldü ve sinirlendi beni bi hafta aramadı sonra deli gibi aramaya başladı annemde brni aramamasını söledi sonra eşimde kollatını jiletleyip ailrsini toplayarak bize geldi yalvar yakardılar bende üzüldüm afettim...dier gidişimde başka bi kızla telde görüşmesini öğrenmem olmuştu ilk gün evli olduğunu sölememiş sonra ben evliyim karımı seviyorum ama karım beni mutlu etmiyor diye saçma sapan bir şey sölemiş kızı ikna ettim vr bana herşeyi anlattı..sonra rngelledi kız onu ama daha başkaları oldumu bilmiyorum ben evi terkettim tabi ailesi geldi yalvarmaya daha doğrusu kayınğederim...annesiyle de hiç anlaşamadık kafının resmen kavga çıkarma dönemleri var psikolojisi bozuk ilaç kullanıo internet bağlattık laf etti kablolatı koparıp durdu lohusa dönemimdr kuaföre gittim mevlüt olcaktı laf etti.herkes över beni on numara gelinin var die o istrdiğim gibi bir gelin bulamadım der yüzüme bakıp..2.ye hamile kaldım hiç sevinmedi ..nryse eltimlede canciğer kuzu sarmasıydım ama salak insan yüzüme gülüp arkamdan iftira atan ni kafın çıktı ben saçlatımı açıp kocası gelince onlara çıkıomuşum kocasına kendime beğendiriyim die balkona askılı çıkıomuşum karşı komşumun kocasını ayartmak için bunları bana anlatan kendi öz ablası 3 yılfır abladında konuşmuyor bunları bana anlattığı için sonra da konuşmadık eltimde ..eşimde de kişilik bozukluğu olduğunu düşümüyorum rlma yerim laf eder yürüümeme lafeder sesli yürüyormuşum dişlerimi fırçalarım gece 11 de bu saatte dişmi fırçalanır çocuklatım çok uslu maşallah canavar olduklarını söyler evi dağınık görmeyr tahammülü yok yerdr bi oyuncak görsr bağırır kavga çıkarır bıkyım bunlardan die tabi brnde cevap vrririm ya bu evde çocuk yaşıyor alış artık diye ama tabi o dinlrmez brni hiç hep aynı konudan kavga bi ara çocukların tüm oyuncaklatını saklamıştı çocukların sesine gelemiyor .pazar günlerimi özellikle zzindan eder dışarı çıkmayalım diye misafir istemez her misafirime laf eder içtiğim sütte bile gözü var resmen mutfak alışverişini korka korka istediğim zamanlar oldu ama artık korkmuyorum ve cevap veriyorum haliylr kavgalatıöızda arttı ona sorsanız oda brni suçlu bulu saygısızmışım böle bi adama ne sayhısı göstericem beni sürekli aşağılayan hakaret eden bardağı en son taşıran nokta bana kaşar demesi oldu ve boşanmaya karar verdim artık ailemde bu adamj çrkmemi istwmiyor ama ben hala seviyorum bu adamı boşanmaya karar verdim ama bazen vazgeçmem geliyor hem seviyorum hem düzenim bozulvak çocuklatım babasını göremicek düzenleri bozulcakburaya yazmam beni biraz daha gerçekleri göstermeniz kafama dank etmesi bazı şeyler bu adamdan daha çok soğumam ve boşanma sonrası neler yaşarım merak ediorum aydınlatırsanız sevinirim...
Böyle evlilik mi olur ya çok üzüldüm gerçekten :( canım eşinin ciddi şekilde sorunları var piskopatın önde gideni kollarını jiletlemekte nedemek.. Bian önce ayrıl çocuklarına yazık kurtul bu adamdan sana ve yuvasına saygısı yok bikere gram değer vermiyor ailesine belli.. Hiç üzülme düşünme bile bian önce boşan bu adamdan..

Back