evet bu sorunu çözemedim malesef...
aileden bi şekilde hep yanlış bişeymiş gibi öğretildi daha doğrusu öğretilemedi.
ve bi anda ilişkiye girebilmem bekleniyor.
pskolojik bişey sanırım.eşimle nişanlıyken elele tutuşurken bile babam gözümün önüne geliyodu.
başta zamanla olur diye bekledim ama artık eşim açısından sorun olmaya başladı gibi hissediyorum.pek bişey söylemiyor tedavi ol istersen falan diyo ama önce doktora gitmeye kendimi alıştırmam lazım.
utanıyorum,gayet doğal bişey ama utanıyorum.
Bak güzelim, asla ukalalık yapmak, seni kırmak gibi bir niyetim yok, olamaz da, öncelikle bunu söyliyim sana. Ben 30 yaşındayım, 5,5 aylık evliyim. Herkes evliliğinde eşinin ailesiyle sorunlar yaşayabiliyor ama malesef sizinkilerde çok hata var, çok yüz göz olmuşlar ev temizliği olayları vs. Görümcen takı olayında seni çağırmış ne güzel, beraber gidelim diye. Kayınvalidenin ailesi size göre temizleyemese de evi, kenidlerince bir temizlik yapmışlar. Beğenmeyebilirsiniz, ama herşeyi söylemenin de bir üslubu vardır. En bşatan üslup ters. Oysa o gün bu kadar herşey göze sokulamsaydı, camlar kirli ise de"accık toz olmuşlar, tekrar silelim" deseydiniz, herseye ragmen accık görümceni kayınvalideni onore etseydiniz, ki aslında burada iş sana düşüyor, işler hiiiç bu boyuta gelmezdi. Bak kimse kimsey isevmek zorunda değil, eşinin ailesini sevmeyebilirsin, istemeyebilirsin ama şu bir gerçek ki onlar artık sizin aileniz, ve eşinle mutlu olmak istiyosan ailesiyle iyi geçin, geçinemezsende şikayetleneme ona. Azıcık onlara tatlı dil, güler yüz göster. Ve sakın ama sakın ister anneleriniz ister babalarınız olsun, kimseyi evliliğinize karıştırmayın. Birçok evlilik bu nedenlerle bitiyor.
Vajinismus sorununla ilgili olarak, sen doktora gitmek için bile hazır olmayı beklersen, daha çok uzun sürer b uderdin ve kusura bakma ama bu kadar problemli bir karı-koca ilşkisinde bir koca kolay kolay çekmez bu derdi. Sana bir öncek imesajda verdiğim linkte senin gibi onlarca insan var, ve bu forum sayesinde doktora gitmeden çözebilen kadınlar var. Ben de vajinismustum ve çok şükür atlttım bu derdi, doktor ve bu forum sayesinde.
Yaşadıklarının düzelmesi için senden başka hiçkimse sana yardımcı olamaz, bir sihirli değnekle bütün hayatın yoluna girmez.
Sana bir abla tavsiyesi güzelim, sana burada yazılanları dinle, ve bir an önce bir yerlerden başlayıp evliliğin ikurtar.