Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ask1
mesaj sayım dolmadıgı için özel mesaj atamıyorum sana.
O bahsettiğin şeyleri yapabilrmiyim bilmiyorum zor geliyo bana :/
Peki şunu merak ediyorum.biz sonuçta bakire oldugumuz için daha önce ilişki yaşamadıgımız için bu sorunla karşılaşıyoruz.bu egzersizler esnasında kızlık zarı yırtılıp kanamıyormu?
arkadaşım erkek tarafı evinizi temizlemişler, begenmediyseniz kendiniz temizlersiniz,artık öyle adetler kalktı, bu forumdaki kadınların %75 i gelin evini kendi ailesiyle yada tek başına temizlemiştir.saçma sapan bi şekilde gelipte daha düğün olmadan aranıza soğukluk düşürtmüşssünüz
ayrıcaaaa sizin tabaktakilerinizi çöpe atabilirler, ne olcak yani atmayıpta artıklarınızımı yiyeceklerrr, böyle basit bi şeyin lafımı olurr
bide anneniz artık siz evlenmişssiniz barklanmıssınız size kocanızı niye kötülüyo anlamadım, bu gazla sizide boşatır valla
anladığım kadarıyla sizin evlilikte ailelelr cok fazla ön planda, bence acilen kendi aileniz için bile tedbir alınnnn.anneniz daha siz yeni evlisiniz size çok yanlış şeyler söylüyor, işler çok sarpa sararrr
Zamanla eşimde ne gibi sorunlar çıkarki?
Sanırım dayanamayıp aldatır benı en son :/
bu kolay bişey değil belki yaşamadıgınız için bilmiyosunuz vajınısmusum ben diyip doktora gitmek bile o kadar zorki pskolojk herşey sanırım.
benmde ailemde eşimin ve ailesnnde hataları oldu önemli olan bunları unutabilmek.annem hiç unutmuyo ne zmn yalnız kalsak illaki bişey söylüyo böle böle yapmışlardı falan filan.kaynanamlara gidicem dedigmde niye gidiyosun falan diyo o derece takmış durumda.kalbini kırmakta istemiyorum ama arada kalmakta yoruyor benı artık.
Annenizin kalbini kırın demiyorum ama illaki uyarmanız gerekiyor.Sizin mutluluğunuzu istiyorsa her gördüğünü, hissettiğini size anlatmamalı..
Konuşmaya başladığında tepki verin.Anne olsa bile toparlamak zorunda kendisini.
Ben tahammul edemiyorum, kadın-erkek ailesinin bu kadar çok konuşmasına..
Hele kadının ailesi iki kat susmalı, çok gerektiğinde ortaya çıkmalı.Kızını bukadar doldurmamalı.
Ama sizin ailenizde ablanız, yengeniz, anneniz v.s hepsi hakim size.Ve eğer gerçekten mutluluğunuzu isteseler susarlar.Ya da bu hakkı siz vermişsiniz onlara.
Artık hayatınızı değiştirin, silkelmenin ve kendinize gelmenin zamanı gelmedi mi ?
Hayatınızı kendi ellerinizle kaydıracak kadar zayıf olduğunuzu düşünmüyorum.
karşı gelmiyorum kötü söz söylemiyorum yorum yapanlara ama söylediklerinide ciddiye almıyorum.onlarda kendilerini rahatlatıyolar heralde ben hiç duymamş sayıyorum bu tarz şeyleri artık.beni üzen bunlar değil.eşim benden uzaklaşıyor sanki ne yapmam gerek bende çok inat birisyim eşim bi adım gelmezse hayatta ben adım atmam.ya bigün oda adım atmazsa diye düşünmeden edemiyorum
bu yorumdan sonra sana yazmamak lazım.yapılan yorumları ciddiye almayacaksan neden konu açtın
Bize söylememiş ege :) , ailesine v.s söylemiş.Yazdığım yoruma cevaben sanırım.
karşı gelmiyorum kötü söz söylemiyorum yorum yapanlara ama söylediklerinide ciddiye almıyorum.onlarda kendilerini rahatlatıyolar heralde ben hiç duymamş sayıyorum bu tarz şeyleri artık.beni üzen bunlar değil.eşim benden uzaklaşıyor sanki ne yapmam gerek bende çok inat birisyim eşim bi adım gelmezse hayatta ben adım atmam.ya bigün oda adım atmazsa diye düşünmeden edemiyorum