- 7 Ağustos 2017
- 9.911
- 35.710
- 28
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Bence gızlı takıp et .Çocujkarı annene emanet et.Taksıye atla takıp et .Yada şifreyı almaya bak .Boşanmıcaksan boş yere dusme ortaya .Gormemezlıkten gel .Boş yere yuz göz olma.Boşanacak gıbıde durmuonMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Ayy ailesiyle ne özel konuşmaları senden gizli olacak enterasanOnunla konuştum ama böyle bisy olsa sana söylerim diyor fakat zaten herşey ortada telefonda niye şifre var diyorum . Ailesiyle konuşmadığım icin bana diyorki ailemle özel konuşmalarimiz var onları okuma diye iyide gmail ınstagram face hepsi ailenle mi konuşuyorsun diyorum bundan sonra böyle diyor
Çok akıllıcaTelini alabilirseniz not defterinw bakın,şifreler oradadir
Nafaka geçinmeye yetecek miktarda olmuyor ki, maksimum 500Delil toplamanız zor görünüyor ama benim size tavsiyem , üzerinize herhangi bir mal varlığı yoksa gidin adliyeye barodan avukat talep edin. Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz devlet karşılıyor. Davayı Çekişmeli olarak açın,yaşadıklarınızı soracak avukat abartın biraz yaşadıklarınızı madem aldatmayı kanıtlayamayacaksınız, böyle adama da böyle olurNafaka talep edin hem kendiniz hem çocuklarınız için.Yüksek talep edin zaten hakim onu düşürecek. Dava isterse 5 yıl sürsün dava sonuçlanana kadar tedbir nafakası bağlanır. Geçinirsiniz o para ile. Hem çocuklarınızdan da ayrılmamış olursunuz.Düğünde takılan takılarınıza ait video kaydınız varsa, takıları da talep edin. Geline takılan takılar gelinindir. Tazminat davası da açın çok yıprandığınızı psikolojinizin çok bozulduğunu söyleyin. Size yalanlar söylediğinden falan bahsedin. Tazminat davasını kazanır mısınız bilemem ama yinede açın. Ama nafaka alırsınız. Çocuklar büyüyene kadar sizi bir süre idare eder. Daha sonra ailenizde kıyamaz belki destek çıkar maddi olarak size Hakkınızda hayırlısı olsun.
Adam cidden salakmış. Bebeğin küçük ailen bakmaz o yüzden çalısamazsin. Sen avukatla görüş ne gerekliyse delil toplamaya bakip para biriktireceksin. Meslek edinmeye bak ama bunlara cocuk büyüyene kadar katlanabilir misin bilemem en az 4 5 sene demek buMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Malesef öyleNafaka geçinmeye yetecek miktarda olmuyor ki, maksimum 500
Hayır o kadar yapamam oğlum 6 ayını bitirmek üzere 7 ye girecek. En fazla 1 yaşına girene kadar yani yürüyene kadar sabrederim daha fazla gücüm yok. O zamana kadar para biriktirir altın yaparım. Diğer oğlumda daha büyümüş olur. Hem oda henüz tam tuvelete alışamadi. Bu sırada en azından onun bez masrafından kurtulurum. Kreşe gönderirim. Küçük oglumu anneme bırakırım 1 yaşındayken kendimde bı iş bulurum ünv mezunuyum. O şekilde geçinmeye çalışırım. Şunu merak ediyorum. Mesela şu anda oturduğumuz ev kira ben evimi terk etmek istemiyorum düzenim var okul kapımın önü camdan görünüyor. Konumu güzel. Ben evi bu şekilde hic bisy eksilmeden talep edebiliyor muyum yoksa eşim aldığım eşyalar benim diye alabilir mi? Sıfırdan ev kurmak da çok zor çünkü en azından evim düzenim eşyalarım çok yeniAdam cidden salakmış. Bebeğin küçük ailen bakmaz o yüzden çalısamazsin. Sen avukatla görüş ne gerekliyse delil toplamaya bakip para biriktireceksin. Meslek edinmeye bak ama bunlara cocuk büyüyene kadar katlanabilir misin bilemem en az 4 5 sene demek bu
Ailesiyle tartıştık onlar zaten aşırı fena ben doğum yapacağım zaman bana bakmamak için korona olduk dedi anneme gittim orda doğum yaptım sonra eve gelince sağlık ocağından öğrendim korona değilmiş test negatifmis. Ayrıca görümcem sürekli eşimi benim hakkımda dolduruyormus. İşte o dedikoducu iftiracinin teki bize ne kadar uzak olsa o kadar iyi bilmeme ne.. ondan sonra bebeğim kuvezde ben sezaryen doğum yaptığım halde anne otelinde diğer oğlum anlamda annem benimle hastanedeyken o halde bile eşimi bırakmıyorlat yanıma gelsin bisy getirsin. Mesajlarını yakaladım sakın onu götürüp getirme babasi annesi yapsın çocuklar için bisyler yazmış aileme dünyanın lafını yazmış. Görünce çıldırdım şimdi konusmyrz büyük olay çıktı küstüm aileme gittim kavga ettik. Yeni doğum yaptığım halde. Neyse işte yine onlar benim hakkımda kim bilir neler söylüyor o yüzden tekrar olay çıkmasın diye saklıyormus güya hem öyle bisy varsa zaten çıksın ortaya halen utanmadan ne konuşuyorlar pislikler adi insanlar yaAyy ailesiyle ne özel konuşmaları senden gizli olacak enterasan
Dışardan öyle mi görünüyor. Ah keşke içimi bilseniz yangın yeri o sevdiğim bakmaya kıyamadıgim adam başka işler peşinde şimdi sadece nefret var bazen keşke ölse veya bı hastalık çıkarsa da kurtulsam diyorum o derece insan eşine bunu der mi ama artık iğreniyorum. Ayrıca aileden destek yok koca ayrı alemde iş yok para yok. Altın para birikse bile nereye kadar illa onlar da bitecek 2 ay içinde siz piyasadan haberiniz yok mu bı mama bı bez ne kadar? 2 bin nafaka alsam bile eve mi yetiricem çocuklara mi onu düşünüyorum. Zengin olsak bı saniye düşünmem parasini alırım bakarım çaresine oda yaptığıyla kalsın derim. Ama zaten durumumuz orta halli ne alicam ki ondan sanki araba ve dükkan da kayinpederim vefat ettiği için ona kaldı. Şimdi annesi ablası çıkıp hakkını isterse belki Onuda alamam bilmiyorumBence gızlı takıp et .Çocujkarı annene emanet et.Taksıye atla takıp et .Yada şifreyı almaya bak .Boşanmıcaksan boş yere dusme ortaya .Gormemezlıkten gel .Boş yere yuz göz olma.Boşanacak gıbıde durmuon
Merabalar
Eşim bazen iş gereği yurt dışına çıkıyor ,arkadaşına yurt dışında biyer tarif ettiğini duymuştum yanına gelince konuyu değiştirdi ,sordum söylemedi uydurdu bişey daha sonra ses kayıtı dinleyince anladım ,tarif ettiği yer bi bar orda kızla tanışıp beraber oluyorlarmış kendisi hiç gitmemiş yanında çalıştırdığı elamanları gidiyormuş ,arkadaşına anlatıyor
Daha sonra öğrendimki arkadaşı gitmiş o bara çok güzel bi kızla tanışmış bir içim suydu bebek gibiydi dıyede anlatıyor
Bu adam da evli çocuk çocuk sahibi insan sırf çapkınlık için yurt dışına gidiyor inanılır gibi değil
Zaten açık ama kanıt almam lazım ki bende ortada perişan olmiyim hakkımı alayım çocuklarım için hak olanı alım. Onunda cebinden bsiyler çıksın ki ona da ders olsun. Neden kadınlar evli erkekleri seçer ki dışarda onlarca bekar var yuva yıkanın yuvası olur mu? Mesleğim olsaydı bı saniye düşünmezdim. Veya ailem biz çocuklara bakarız sen çalış çekme onu ne hali varsa görsün gebersin deseydi yine tm der açardım davayı ailem her seferinde " sana çocuklarına bakıyor farz et eve gelen bı misafir akşam gelip sabah çıkıyor takma ye ic keyfine bak" pesindeler yok bilmem koca parasi minnetsiz bilmem kimse koca gibi olmaz vss ama ben bunları duyunca sinirden deli oluyorum. Ailem aldattığını biliyor ama susuyorlar takip bile etmiyorlar öğrensen ne olacak nasıl bosancan o çocuklarla. Farz et bosanmissin 2 çocukla evindesin bı adamda hergub sana ihtiyacını getiriyor filan diyorlar offr deliricemGmail sifresine gerek yok bence her sey gayet acik.
Uyanmaya bilir her insanın uykusu aynı olmuyor şahsen istesem ben kocamın kini açarım ruhu bile duymaz uykusu derinUyurken parmak iziyle tlf açacak adam da uyanmayacak
Hayat acımasız yapacak bisy yok henüz yaşımda çok küçük zaten yıllarımı bu adama verip heba edemem ceza evi gibi oturup onun yaşantısını izleyemem kendime yediremiyorum bunu malesef çocuklarimi düşünmek zorundayım herşeyin en iyisini yapatim onlara şu ana kadar en kalitelisini giydirdim. En güzelini araştırdım yedirdim hazırladım onların kalitesinin düşmesini de istemem madem eşim bu yolu seçti o zaman sonuçlarına da katlansin yanimerhaba, durumunuza çok üzüldüm, evet sanırım gayet açık şekilde aldatıyor, siz maddi imkanınızı az da olsa sağlayana kadar bu oyuna devam edin, çünkü ortada biri henüz bebek olan 2 yavru var, birikim yapmaya çalışın, ve zamanla daha sakince düşünmeye de başlayacaksınız zaten, bu adamdan bi halt olmayacağı zaten çok açık, zamanınızı sadece ayrılıktan sonra ki adımlara hazırlanmak için harcayın, her detayı ve yeni düzenininizi düşünerek, şu an kanıtlasanız adam maaşını bile kesik gösteriyormuş zaten, siz en iyisi biraz bekleyerek para biriktirin, inanın aklıma en mantıklı seçenek bu geldi, hem dediğiniz gibi az da olsa çocuklarda büyümüş olur ( biri bezden kurtulur dediniz ya çok içim sızladı ) , sakince, adım adım yeni hayata odaklanarak kenara atabildiğiniz kadar para atın, allah yardımcınız olsun....