- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Ama sizin için başka seçenek yok. Ya bebekleri alıp ailenize gideceksiniz ve orada bundan çok daha zor bir ortamı idare edeceksiniz. Ya da bu gereksizi aynı yatağa almayacaksınız. Alın bebeği yanınıza birlikte yatın.Bazen bende böyle diyorum ama katlanmak çok zor başkasının yatağından çıkıp size gelmesi kabul edilir bisy değil ki sadece konuşma olsa yine sineye çekersin ama görüşme de var
Şu an öyle zaten. Ama takmiyorum ya nerde yattığını bile umursamıyorum artık sırtımı döner yatarım oğlumda yatağımda oluyor çoğu zaman zaten bazen kendi yatağına gidiyor oğlum. Ama eşim benim ne kadar kırıldığımin farkında suçluluk hissediyor eski asi hareketleri yok eskiden çok tartışır kavga ederdik şimdi daha durgun daha içe kapanik konuşmaz oldu. Ben konuşup tartışsam bile susuyor cevap vermiyor çoğu zaman çünkü hatalı olduğunu ve onun bu hale getirdigii biliyorAma sizin için başka seçenek yok. Ya bebekleri alıp ailenize gideceksiniz ve orada bundan çok daha zor bir ortamı idare edeceksiniz. Ya da bu gereksizi aynı yatağa almayacaksınız. Alın bebeği yanınıza birlikte yatın.
Farzedin ki zorunlu bir işte çalışıyorsunuz. 3/4 yıl sonra bu zorunluluk bitecek. Çok zor biliyorum ama bazen hiç bir şey yapmamak aslında çok şey yapmaktır.Şu an öyle zaten. Ama takmiyorum ya nerde yattığını bile umursamıyorum artık sırtımı döner yatarım oğlumda yatağımda oluyor çoğu zaman zaten bazen kendi yatağına gidiyor oğlum. Ama eşim benim ne kadar kırıldığımin farkında suçluluk hissediyor eski asi hareketleri yok eskiden çok tartışır kavga ederdik şimdi daha durgun daha içe kapanik konuşmaz oldu. Ben konuşup tartışsam bile susuyor cevap vermiyor çoğu zaman çünkü hatalı olduğunu ve onun bu hale getirdigii biliyor
Bende tam onu diyecektim kim bilir hakkında neler diyorda eşin senden saklıyordur ama bu yinede saklamasını gerektirmez ne kadar saklamaya çalışsana bende okurum şahsen benim durumda senin durum inan eşini etkiliyorlar eş seni gerçekten severse bile etkiliyorlar buda senin özgüvenini yıkıyor en ufak kusurunu bile eşine söylüyorlardı inan ister çok mutlu ol ama etkileniyor eş. Çoğu zaman boşanmak istemişimdir bu yüzden şu durumlarda hala iyi değiliz ama birbirimizi sevdiğimiz için devam ediyor sizinde aldatılma sorununuz var zamanla taşlar yerine oturur oda boşanır merak etme ne yaparım bak en sağlıklı kararları var doğuda öyle çocuklarını bırak gel denilir kadının çalışma imkanı çoğu yerde olmuyor ama Allahını var bunu unutmayın eşinizle konuşun ısrarla kızmaya değil itirafı için boşanma için çocuklarının geleceğini konuşun onu bu şekil kabul edemezsin delil topla.Eminim eşimde çocukların perişan olmasını istemez kimin tam ne oidugunu bilemiyorsun malesef hem yürek acısı hem kaygı kaplamiş seni Allah yardımcın olsunAilesiyle tartıştık onlar zaten aşırı fena ben doğum yapacağım zaman bana bakmamak için korona olduk dedi anneme gittim orda doğum yaptım sonra eve gelince sağlık ocağından öğrendim korona değilmiş test negatifmis. Ayrıca görümcem sürekli eşimi benim hakkımda dolduruyormus. İşte o dedikoducu iftiracinin teki bize ne kadar uzak olsa o kadar iyi bilmeme ne.. ondan sonra bebeğim kuvezde ben sezaryen doğum yaptığım halde anne otelinde diğer oğlum anlamda annem benimle hastanedeyken o halde bile eşimi bırakmıyorlat yanıma gelsin bisy getirsin. Mesajlarını yakaladım sakın onu götürüp getirme babasi annesi yapsın çocuklar için bisyler yazmış aileme dünyanın lafını yazmış. Görünce çıldırdım şimdi konusmyrz büyük olay çıktı küstüm aileme gittim kavga ettik. Yeni doğum yaptığım halde. Neyse işte yine onlar benim hakkımda kim bilir neler söylüyor o yüzden tekrar olay çıkmasın diye saklıyormus güya hem öyle bisy varsa zaten çıksın ortaya halen utanmadan ne konuşuyorlar pislikler adi insanlar ya
Kesinlikle çok iyi anlamissiniz eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Sabahları öpmeden gitmezdi akşamları gelince mutfakta hemen sarılırdi. Hamileyken her akşam karnımı okşar öper severdi. Doğum yaptım lavabiya kadar benimle gelirdi çamaşırıma kadar o giydirir banyomu bile yaptırdı sezaryen olduğum icin. Yüzümü assam hemen bisyler bulurdu ilgilenirdi severdi üzülmemi istemezdi kavga bile etsek öbür gün hemen gönlümü alırdı. Bı kere yine tartışma oldu ayrilcam dedim hemen güneydoğu türü ayarladi gittik gezdik filan. Ama babası1 yil önce vefat etti ondan sonra ailesine çok bağlandı görümcem ve kaynanam beni sevmedigi için onu doldurdular ve şimdi eskiden eser yok ne öpme ne sarılma. Afedersiniz yataktan yatağa veya bı yere gideceksej mesela ben ailemde kalmaya gidince gelince o zaman öpme olur onun dışında evde mesafeli gibiyiz. İlgisiz konuşmaz elinde telefon böyle biri oldu gittiBende tam onu diyecektim kim bilir hakkında neler diyorda eşin senden saklıyordur ama bu yinede saklamasını gerektirmez ne kadar saklamaya çalışsana bende okurum şahsen benim durumda senin durum inan eşini etkiliyorlar eş seni gerçekten severse bile etkiliyorlar buda senin özgüvenini yıkıyor en ufak kusurunu bile eşine söylüyorlardı inan ister çok mutlu ol ama etkileniyor eş. Çoğu zaman boşanmak istemişimdir bu yüzden şu durumlarda hala iyi değiliz ama birbirimizi sevdiğimiz için devam ediyor sizinde aldatılma sorununuz var zamanla taşlar yerine oturur oda boşanır merak etme ne yaparım bak en sağlıklı kararları var doğuda öyle çocuklarını bırak gel denilir kadının çalışma imkanı çoğu yerde olmuyor ama Allahını var bunu unutmayın eşinizle konuşun ısrarla kızmaya değil itirafı için boşanma için çocuklarının geleceğini konuşun onu bu şekil kabul edemezsin delil topla.Eminim eşimde çocukların perişan olmasını istemez kimin tam ne oidugunu bilemiyorsun malesef hem yürek acısı hem kaygı kaplamiş seni Allah yardımcın olsun
Madem alışkınsınız bu kadar biliyorsunuz konulara, üyelere fake yazmanın yasak olduğunu da biliyorsunuz. Varsa şüpheniz şikayet edersiniz açık açık yazamazsınız.Belli alıştık. Yeni gelmiş aktif bir üye değil. Ne yapacağını iyi biliyor ama bizden yardım istiyor tuhaf yardım edilecek bir durum olsa sanırım küfretmemiz rahatlatacak onu kadın linçi yesin oysaki biz alışkınız böyle tipleri görmekle kardeşim madem ne yapacağını biliyorsun niye gelirsin çok saçma bir konu olmuş hergün değişik konular açılıyor. Aldatıldığı apacık belli diyor ne yapayım diye geldim sonra durumunu anlatıyor gayet iyide ne yapacağını biliyor burada bulunma sebebini gerektirecek birşey yol belli yordam belli
Yok canım ben cin gibi hatunum yapsaydı bilirdim o bezlerde tarağı yok bakir aldım ben onu taa gençliğinde söz vermiş zina ya bulaşmıyacam diye güveniyorum kendisine ,sonuçta o da bi erkek gizli videolar filan izlemişliği var da uygulama aslaaaaEşin tarif edecek kadar iyi bildiğine göre o da denemiştir büyük ihtimal
Cin gibi kadın asla kelimesini kurarken biraz durur düşünür bence ama yine de siz bilirsiniz.Yok canım ben cin gibi hatunum yapsaydı bilirdim o bezlerde tarağı yok bakir aldım ben onu taa gençliğinde söz vermiş zina ya bulaşmıyacam diye güveniyorum kendisine ,sonuçta o da bi erkek gizli videolar filan izlemişliği var da uygulama aslaaaa
Sürekli şifre değistiren adam konum geçmişini duraklatmayı da akıl etmiştir bence.Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Oo çok iddialıYok canım ben cin gibi hatunum yapsaydı bilirdim o bezlerde tarağı yok bakir aldım ben onu taa gençliğinde söz vermiş zina ya bulaşmıyacam diye güveniyorum kendisine ,sonuçta o da bi erkek gizli videolar filan izlemişliği var da uygulama aslaaaa
Avukat yardımı şart ispati için maddi durumu nasıl bosansan tazminat ve nafaka alabilecek misiniz aileniz siz geri adım atın diye öyle diyordur çocukları bırak gel diyen aileMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaam
Baska ihtimal kalmamis adam sizi aldatiyor resmen. Dusun pesine bulun bi sekilde kanitlayin. Aslinda esim sifre kirma vs iyi anliyor hatta bu konuyla ilgili denetimli serbestligi varmis evlendikten sonra soylemisti bunu bana. Ona soylerim isterseniz ama kabul eder mi bilmem.
Resmen suça teşebbüs. Hayır, eşinizin infazını da yakacaksınız.Baska ihtimal kalmamis adam sizi aldatiyor resmen. Dusun pesine bulun bi sekilde kanitlayin. Aslinda esim sifre kirma vs iyi anliyor hatta bu konuyla ilgili denetimli serbestligi varmis evlendikten sonra soylemisti bunu bana. Ona soylerim isterseniz ama kabul eder mi bilmem.
Merhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(