Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen bende böyle diyorum ama katlanmak çok zor başkasının yatağından çıkıp size gelmesi kabul edilir bisy değil ki sadece konuşma olsa yine sineye çekersin ama görüşme de var
Ama sizin için başka seçenek yok. Ya bebekleri alıp ailenize gideceksiniz ve orada bundan çok daha zor bir ortamı idare edeceksiniz. Ya da bu gereksizi aynı yatağa almayacaksınız. Alın bebeği yanınıza birlikte yatın.

Şu an öyle zaten. Ama takmiyorum ya nerde yattığını bile umursamıyorum artık sırtımı döner yatarım oğlumda yatağımda oluyor çoğu zaman zaten bazen kendi yatağına gidiyor oğlum. Ama eşim benim ne kadar kırıldığımin farkında suçluluk hissediyor eski asi hareketleri yok eskiden çok tartışır kavga ederdik şimdi daha durgun daha içe kapanik konuşmaz oldu. Ben konuşup tartışsam bile susuyor cevap vermiyor çoğu zaman çünkü hatalı olduğunu ve onun bu hale getirdigii biliyor

Farzedin ki zorunlu bir işte çalışıyorsunuz. 3/4 yıl sonra bu zorunluluk bitecek. Çok zor biliyorum ama bazen hiç bir şey yapmamak aslında çok şey yapmaktır.

Bende tam onu diyecektim kim bilir hakkında neler diyorda eşin senden saklıyordur ama bu yinede saklamasını gerektirmez ne kadar saklamaya çalışsana bende okurum şahsen benim durumda senin durum inan eşini etkiliyorlar eş seni gerçekten severse bile etkiliyorlar buda senin özgüvenini yıkıyor en ufak kusurunu bile eşine söylüyorlardı inan ister çok mutlu ol ama etkileniyor eş. Çoğu zaman boşanmak istemişimdir bu yüzden şu durumlarda hala iyi değiliz ama birbirimizi sevdiğimiz için devam ediyor sizinde aldatılma sorununuz var zamanla taşlar yerine oturur oda boşanır merak etme ne yaparım bak en sağlıklı kararları var doğuda öyle çocuklarını bırak gel denilir kadının çalışma imkanı çoğu yerde olmuyor ama Allahını var bunu unutmayın eşinizle konuşun ısrarla kızmaya değil itirafı için boşanma için çocuklarının geleceğini konuşun onu bu şekil kabul edemezsin delil topla.Eminim eşimde çocukların perişan olmasını istemez kimin tam ne oidugunu bilemiyorsun malesef hem yürek acısı hem kaygı kaplamiş seni Allah yardımcın olsun

Kesinlikle çok iyi anlamissiniz eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Sabahları öpmeden gitmezdi akşamları gelince mutfakta hemen sarılırdi. Hamileyken her akşam karnımı okşar öper severdi. Doğum yaptım lavabiya kadar benimle gelirdi çamaşırıma kadar o giydirir banyomu bile yaptırdı sezaryen olduğum icin. Yüzümü assam hemen bisyler bulurdu ilgilenirdi severdi üzülmemi istemezdi kavga bile etsek öbür gün hemen gönlümü alırdı. Bı kere yine tartışma oldu ayrilcam dedim hemen güneydoğu türü ayarladi gittik gezdik filan. Ama babası1 yil önce vefat etti ondan sonra ailesine çok bağlandı görümcem ve kaynanam beni sevmedigi için onu doldurdular ve şimdi eskiden eser yok ne öpme ne sarılma. Afedersiniz yataktan yatağa veya bı yere gideceksej mesela ben ailemde kalmaya gidince gelince o zaman öpme olur onun dışında evde mesafeli gibiyiz. İlgisiz konuşmaz elinde telefon böyle biri oldu gitti

Hayatında birisi olduğu net. İnkar ettiğine göre amacı boşanmak değil "kaçamak" yapmak. Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız ekonomik özgürlüğünüzü elde etmeye çalışın öncelikle. Delil toplamak için sakince savunmasız halini bekleyin. Sonra donuna kadar alıp boşayın.

Madem alışkınsınız bu kadar biliyorsunuz konulara, üyelere fake yazmanın yasak olduğunu da biliyorsunuz. Varsa şüpheniz şikayet edersiniz açık açık yazamazsınız.

Eşin tarif edecek kadar iyi bildiğine göre o da denemiştir büyük ihtimal
Yok canım ben cin gibi hatunum yapsaydı bilirdim o bezlerde tarağı yok bakir aldım ben onu taa gençliğinde söz vermiş zina ya bulaşmıyacam diye güveniyorum kendisine ,sonuçta o da bi erkek gizli videolar filan izlemişliği var da uygulama aslaaaa

Cin gibi kadın asla kelimesini kurarken biraz durur düşünür bence ama yine de siz bilirsiniz.

Anlattıklarınıza bakılırsa eşinizin aldatıyor olma potansiyeli çok yüksek. Aldattığını kanıtlar fakat boşanmazsanız, eşiniz daha aleni aldatmaya başlar sizi o yüzden bu durumun karşısında bir yaptırımınız olmayacaksa hiç kurcalamayın.

İlk bir iki sayfaya baktım siz boşanmazsınız ya da boşanamazsınız bu yüzden kurcalamayın kendinizi adamın gözünde rezil etmeyin bilip napcaksınız kaldı ki biliyorsunuz zaten adam aldatıyor illa gözünüzle görmeyin , görünce gidip adamın gözüne sokacaksınız kavga edeceksiniz bir yere gidemeyeceksiniz adamında götü arşa değecek bak biliyo ama gitmedi diye kendinizi bu kadar aşağıya çekmeyin

Sürekli şifre değistiren adam konum geçmişini duraklatmayı da akıl etmiştir bence.

Oo çok iddialı

Reactions: sub
Baska ihtimal kalmamis adam sizi aldatiyor resmen. Dusun pesine bulun bi sekilde kanitlayin. Aslinda esim sifre kirma vs iyi anliyor hatta bu konuyla ilgili denetimli serbestligi varmis evlendikten sonra soylemisti bunu bana. Ona soylerim isterseniz ama kabul eder mi bilmem.

Avukat yardımı şart ispati için maddi durumu nasıl bosansan tazminat ve nafaka alabilecek misiniz aileniz siz geri adım atın diye öyle diyordur çocukları bırak gel diyen aile

Resmen suça teşebbüs. Hayır, eşinizin infazını da yakacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…