- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
He kusuruma bakma valla hiç bilmediğim için İncili don vardıda bizmi giymedik canımÇıkmıyor o işte üstündenincili incili şey ediyon
Neler neler alacağım da para yetmezOlsun be onuda alırsın hergece farklı kostüm içinde kalıpdert olana giy üstüne şenlik olsun
Aynen çokda Pahalı lar namıssızlarNeler neler alacağım da para yetmez
Yorum silmek yasak
Noktayla bize ne anlatmak istedin
O kadar küçükki mümkün değil olmuyor,hep taklit yapmak zorunda kalıyorum şeklinde anladım ben.Noktayla bize ne anlatmak istedin
Fatmazyyy ya lütfen kızmayın.yokluktan ne dediğimi bilmiyorumO kadar küçükki mümkün değil olmuyor,hep taklit yapmak zorunda kalıyorum şeklinde anladım ben.
Neden taklıt yapıosunuz ki ?Eğer zevk almadıysanız boyle yapsak daha ıyı olur ben orgazm olamadım dersınız.Taklıte gerek yok benceEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Evet taklit yapınca yakalanıyorumGerçekten orgazm taklidi nasıl yapılabilir ki? Orgazm olduğunda vucudun, vajina bölgesi istemsizce kasılır. Ve bu taklit edilebilecek bir kasılma değil. Daha önce kadının gerçekten orgazm olmasını sağlayan her erkek bence taklitle gerçeği ayırt edebilir.
Merhaba nacizane fikrim taklit yapmaktan ziyade bu sefer ben çokta zevk alamadım neden acaba diyip beraber çözüm aramak ilişkide kadının zevk alamaması bir müddet sonra eşine karşı soğukluk ilgisizlik hatta sevgisizlik oluşturur. İlla ki olacak değil ama er geç olur bınlar. Hele bir de taklit yapayım derseniz kendinize olan saygınızı yitirirsiniz. Türk erkeği kalıbında bu çok var malesef ben zevk alayım yeter düşüncesi buna izin vermeyin gerekirse sadece sizin zevkiniz için olsun o ilişkiEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
E bu çok normal çünkü orgazm gerçekten taklit edilebilecek bir olay değil.Evet taklit yapınca yakalanıyorumama uslanmıyorum eşim hemen anlıyor