Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Madem bildiri geldi yorum yapıyorum tikkat...)))
Orgazm takliti yapma sonra üzülürsün
Adam uğraşmaz bile nasıl olsa rahatladın diye döner micini uyur.
Ha bide erkekler taklitmi degilmi anlıyorlar zaten boşuna yorulmayın

Valla ben okadar istekli değişimdir malesef yanıma gelmese ki rahat bırakmaz hiç aklıma çok nadir gelir

Neden taklıt yapıosunuz ki ?Eğer zevk almadıysanız boyle yapsak daha ıyı olur ben orgazm olamadım dersınız.Taklıte gerek yok bence

Evet taklit yapınca yakalanıyorum ama uslanmıyorum eşim hemen anlıyor

Merhaba nacizane fikrim taklit yapmaktan ziyade bu sefer ben çokta zevk alamadım neden acaba diyip beraber çözüm aramak ilişkide kadının zevk alamaması bir müddet sonra eşine karşı soğukluk ilgisizlik hatta sevgisizlik oluşturur. İlla ki olacak değil ama er geç olur bınlar. Hele bir de taklit yapayım derseniz kendinize olan saygınızı yitirirsiniz. Türk erkeği kalıbında bu çok var malesef ben zevk alayım yeter düşüncesi buna izin vermeyin gerekirse sadece sizin zevkiniz için olsun o ilişki

Canım bu duruma farklı yorumlar yapılır.

ama en genel ve doğru yorum “erkek beceriksizmiş”

yani olay seninle ilgili değil

önce kadını getiren erkek makbuldür. Öbür türlü ne o öyle ergen gibi...

kendini hiç sıkma ve taleplerini söyle.

Taklit yapıp herşey güllük gülistanlık mış gibi hissettirmeyin sonra zaman gelir, ben senin neyini eksik bıraktım derler.

Kızlar merakımdan soruyorm kusura bakmayın. Atıyorm haftada üç kez birlkte olsanız üçündede zevk alıyor musunz? Ben hepsinde orgazm oluyorm diyemem

Evet taklit yapınca yakalanıyorum ama uslanmıyorum eşim hemen anlıyor
E bu çok normal çünkü orgazm gerçekten taklit edilebilecek bir olay değil. Yapabileceğiniz en fazla zevk alıyormuş gibi yapmak. Ama orgazm olduğunuzda vucudunuzun yaptığı kasılmalar, kalp ritminin değişmesi vs ne kadar uğraşırsanız uğraşın taklidi imkansız bir durum. Bence numara yapmayı bırakıp eşinizi yönlendirin farklı pozisyon veya farklı uyarılma biçimlerine ihtiyacınız vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…