Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Üstte olunca orgazm olmak daha da kolaylaşıyor bi dene derim taklit yapmak dan iyidir

Kötü hissetsin alla allaaa: ) bir an evvel gitsin diye yapıosan evet mantıklı da kendini kötü hissetmesin diye neden uğraşıosun?

Zaten eşim sağolsun çok anlayışlıdır da bazen istiyor orgazm olmamı bırakmıyor beni arada oluyo öyle

Eşinle konuş vücudunu nelerden zevk aldığını keşfet yeni şeyler deneyin yoksa mutsuz bir evliliğiniz olur hem taklit yaptığın için incinebilir hem sende isteyerek birlikte olmazsın

Ya bunda cekinecek ya da yalana basvuracak ne var ki. Anlamissa daha iyi olmus en azindan sorunun kaynagini bulmaya çalışır.

Taklit yapmak , onun bilmeden yanlış yaptığı şeyi devam ettirmesine neden olur , yapmayın bence, onun yerine yönlendirmeyi deneyin , sizin de hakkınız aynı zevki paylaşmak .

La biz bekarlara bile böyle bildirimler geliyi yaa Konu bataklık kimin içine çekti beni her mesaja ayrı yarıldım gülmekten
Ehem öhöm ban yemeyek şimdi bide Kazen abiiijiiim saygılar

evet bende korkuyorum oyle olursa diye simdi ben zevk alamayinca yani keyfim kaciyo sevismede iyi olmuyo o da esimi rahatsiz edicek bi yerden sonra zaten anladi gibi oldu
bi an once konus esin yani onla konusamicaksin kimle konusucaksin baska hem evlilik icin hem kendin icin yapman lazim bence

Bence dert edilcek bişey yok konuşmadan bu sorunuda çözemezsiniz zaten bi konuşun ben böyle bi durumdayım taklit yapınca da iyi hissetmiyorum kendimi diye iletişim şarttt

Bence de konuşs olmazin adına bı karar verin değişiklik yapın vs

Ben de hiç zevk almıyorum ama taklitte yapmıyorum. Neden taklit yapma ihtiyacı duydunuz ki? Bu bizim hatamız mı? Çabalasınlar telafi etsinler.
Kendini kötü hissetsin istemiyorum ne biliyim ben kocam zevk alamasa üzülürüm acaba keyif almıyomu diye o yüzden taklit yaptım ama pişmanda oldum sonra

ben konuşa konuşa isteklerimi, beklentilerimi söylüyorum. karşılıklı tabi her şey umarım orgazm olabiliriz bir gün
Ben henüz söyleyemiyorum isteklerimi falan galiba iletişimsizlikte var aramızda konuşmaya çalışıcam inşallah düzelir bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…