Her ilişkide orgazm olan az dir benim fikrimKızlar merakımdan soruyorm kusura bakmayın. Atıyorm haftada üç kez birlkte olsanız üçündede zevk alıyor musunz? Ben hepsinde orgazm oluyorm diyemem
biz mesela sevismiyorduk resmen güreşiyorduken son bir gün eşim aman sevismek bizim neyimize işimizi yapakta bitsin dedi oh ya bencede sıkıldım yahu artık dedim oyle devam
Zaten eşim sağolsun çok anlayışlıdır da bazen istiyor orgazm olmamı bırakmıyor beni arada oluyo öyleE bu çok normal çünkü orgazm gerçekten taklit edilebilecek bir olay değil.Yapabileceğiniz en fazla zevk alıyormuş gibi yapmak. Ama orgazm olduğunuzda vucudunuzun yaptığı kasılmalar, kalp ritminin değişmesi vs ne kadar uğraşırsanız uğraşın taklidi imkansız bir durum. Bence numara yapmayı bırakıp eşinizi yönlendirin farklı pozisyon veya farklı uyarılma biçimlerine ihtiyacınız vardır.
Çok haklisin hep kendimizi feda ediyoruzBeyefendi üzülecek diye kendinizi dar ağacında sallandırmaya gerek yok..
Bunlar son derece normal,zamanla düzelir herşey.
Eşinle konuş vücudunu nelerden zevk aldığını keşfet yeni şeyler deneyin yoksa mutsuz bir evliliğiniz olur hem taklit yaptığın için incinebilir hem sende isteyerek birlikte olmazsınEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Bu kadar fedakar olmaya da gerek yok aslında.Çok haklisin hep kendimizi feda ediyoruz
Ya bunda cekinecek ya da yalana basvuracak ne var ki. Anlamissa daha iyi olmus en azindan sorunun kaynagini bulmaya çalışır.Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
kızlar sadece klitoris uyarımıyla orgazm olduğunuzda da kasılmanız oluyor mu ? yani mast sırasında
Taklit yapmak , onun bilmeden yanlış yaptığı şeyi devam ettirmesine neden olur , yapmayın bence, onun yerine yönlendirmeyi deneyin , sizin de hakkınız aynı zevki paylaşmak .Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
bi an once konus esin yani onla konusamicaksin kimle konusucaksin baska hem evlilik icin hem kendin icin yapman lazim benceevet bende korkuyorum oyle olursa diye simdi ben zevk alamayinca yani keyfim kaciyo sevismede iyi olmuyo o da esimi rahatsiz edicek bi yerden sonra zaten anladi gibi oldu
Nasil konussam nasil daha cok zevk alabilirim bilmiyorum hic kendimi hazirlamaya caliscam konusmak icinbi an once konus esin yani onla konusamicaksin kimle konusucaksin baska hem evlilik icin hem kendin icin yapman lazim bence
Kendini kötü hissetsin istemiyorum ne biliyim ben kocam zevk alamasa üzülürüm acaba keyif almıyomu diye o yüzden taklit yaptım ama pişmanda oldum sonraBen de hiç zevk almıyorum ama taklitte yapmıyorum. Neden taklit yapma ihtiyacı duydunuz ki? Bu bizim hatamız mı? Çabalasınlar telafi etsinler.
Ben henüz söyleyemiyorum isteklerimi falan galiba iletişimsizlikte var aramızda konuşmaya çalışıcam inşallah düzelir bu durum..ben konuşa konuşa isteklerimi, beklentilerimi söylüyorum. karşılıklı tabi her şey umarım orgazm olabiliriz bir gün