- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Bu bölüm bana yaramadi
hiç ses etmiyorsun ayıp beNerdesin olum sen
Umarım munecim de bizi çitlemez konu epey başkalaştı çünküGene şenlik var bakıyorum Eki Görüntüle 2729777
Bende bendeAhahhahahahahhahhhhhh e bu normal don
Hani vücud çorabıydı a dostlar
Zihnimde şeyine inci gelen bi vücûd çorabı canlandırmaya çalışıyorum bende
Konu basligi vucut corab idiAhahhahahahahhahhhhhh e bu normal don
Hani vücud çorabıydı a dostlar
Zihnimde şeyine inci gelen bi vücûd çorabı canlandırmaya çalışıyorum bende
bdvde değiliz yaUmarım munecim de bizi çitlemez konu epey başkalaştı çünkü
Mevzu nerelere geldi ya ciddenUmarım munecim de bizi çitlemez konu epey başkalaştı çünkü
Heeee doğru o ayrıntıyı atlamışımbdvde değiliz ya
Seni baska yerlere etiketledim guzum buralar pis kakahiç ses etmiyorsun ayıp be
Of ya neden okudumki şimdi ben bunu?kocamın üstüne atlayasim var ama adetliyim,erken geldi namissiz.günler geçmez artık.bir de şarap alıp gelmiş kocacigim ah ahhhh yansin geceler ama yanamiyor iste.neyse bitene kadar sipariş verdiğim liseli kız kostümumde gelir.sonrasinda hocammmmm bu soruyu anlamadım,anlatır mısınız diyerekten tüm girinti ve çıkıntıları anlatmasını isteyeceğim.yalniz bende de fiskirtmali olmuyor yaw...
Bacim ne diyin senOf ya neden okudumki şimdi ben bunu?kocamın üstüne atlayasim var ama adetliyim,erken geldi namissiz.günler geçmez artık.bir de şarap alıp gelmiş kocacigim ah ahhhh yansin geceler ama yanamiyor iste.neyse bitene kadar sipariş verdiğim liseli kız kostümumde gelir.sonrasinda hocammmmm bu soruyu anlamadım,anlatır mısınız diyerekten tüm girinti ve çıkıntıları anlatmasını isteyeceğim.yalniz bende de fiskirtmali olmuyor yaw...
Ama tipasi varmis inciden hemde. Incilide acikta degil demek ki belki yana cekerler
Aman canım ne gerek var ki bunlara zaten fazla üstünde kalmıyoCicişim Kadın Kırmızı İncili Püskül Detaylı Fantazi Külot | Trendyol
Bunlar hep incili dónun sonucu.incili dön alacağım diye girdiğim trendyoldan liseli kız kostümü alıp çıktım.yalniz incilide de gözum kaldiBacim ne diyin sen
Çıkmıyor o işte üstündenAman canım ne gerek var ki bunlara zaten fazla üstünde kalmıyo