Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Evet ya buymuş. Bi arkadad daha yolladi. 🤣
Suncacik seyden konu nerelere geldi vucut corapli deyince🤣
Ben kullanmayi tercih etmem araya bir sey o esnada. Es arti eliyle kendini tatmin edenlerin tercihi olur gerisi normal külot zaten. Ne fantezilerimis varmis neler kurduk ya 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Of ya neden okudumki şimdi ben bunu?kocamın üstüne atlayasim var ama adetliyim,erken geldi namissiz.günler geçmez artık.bir de şarap alıp gelmiş kocacigim ah ahhhh yansin geceler ama yanamiyor iste.neyse bitene kadar sipariş verdiğim liseli kız kostümumde gelir.sonrasinda hocammmmm bu soruyu anlamadım,anlatır mısınız diyerekten tüm girinti ve çıkıntıları anlatmasını isteyeceğim.yalniz bende de fiskirtmali olmuyor yaw...

Of ya neden okudumki şimdi ben bunu?kocamın üstüne atlayasim var ama adetliyim,erken geldi namissiz.günler geçmez artık.bir de şarap alıp gelmiş kocacigim ah ahhhh yansin geceler ama yanamiyor iste.neyse bitene kadar sipariş verdiğim liseli kız kostümumde gelir.sonrasinda hocammmmm bu soruyu anlamadım,anlatır mısınız diyerekten tüm girinti ve çıkıntıları anlatmasını isteyeceğim.yalniz bende de fiskirtmali olmuyor yaw...
:deli: :deli::deli:

Bacim ne diyin sen

Bunlar hep incili dónun sonucu.onu da burada okudum incili dón alacağım diye girdiğim trendyoldan kostüm alıp çıktım.yalniz incilide de gözum kaldi

Yav neler çıkmış biz geri kalmışız zilli çıngıraklı İncili fantazi donlar falan 🤣

X