- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Yok yok lateksler hic benlik degilYok ya tül gibi lateks mi sandın bak lateks de var
Ama tipasi varmis inciden hemde. Incilide acikta degil demek ki belki yana cekerlerVücut çorabın kullanılacak alanlar açıkta zaten
Olayı çok yanlış anladım sen guzum vah vahAma tipasi varmis inciden hemde. Incilide acikta degil demek ki belki yana cekerler
Hayir ya inci ipe dizoli tam ortaya geliyor gitgel yaparken oda surtuyor galibaAma tipasi varmis inciden hemde. Incilide acikta degil demek ki belki yana cekerler
O ayrı ya vücut çorabı ile incili don olmaz benceAma tipasi varmis inciden hemde. Incilide acikta degil demek ki belki yana cekerler
Atsanıza konuyu ustumeOlayı çok yanlış anladım sen guzum vah vahgit bi koşu oku gel
o inci su torbası tıpası yerinemiymıs yani. tıpa olduğunu bilmiyordum. Diğer konuda eşiyle birlikte olurken galiba incide eşlik ediyormuş düşüp kopmuyormu dedilerdi. tıpa demek ciş fıskırtanlar için mi yapıldı acabaAma tipasi varmis inciden hemde. Incilide acikta degil demek ki belki yana cekerler
o inci su torbası tıpası yerinemiymıs yani. tıpa olduğunu bilmiyordum. Diğer konuda eşiyle birlikte olurken galiba incide eşlik ediyormuş düşüp kopmuyormu dedilerdi. tıpa demek ciş fıskırtanlar için mi yapıldı acaba
Yao inci su torbası tıpası yerinemiymıs yani. tıpa olduğunu bilmiyordum. Diğer konuda eşiyle birlikte olurken galiba incide eşlik ediyormuş düşüp kopmuyormu dedilerdi. tıpa demek ciş fıskırtanlar için mi yapıldı acaba
Yarıldım. Olay nerelere geldi ya
Aynen yaaa konunun linkini atıverinde okuyalmmm
Nerdesin olum senGene şenlik var bakıyorum Eki Görüntüle 2729777