Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Doğru aslında her zamanda orgazm olamayabilirim haklısınız bendeki sorun çoğu zaman olamıyorum ve çoğunda taklit yapıyorum dert ettiğimde o aslında

Pardon ama bu eşinizin hatası şahsen ben , benden önce eşimin orgazım olmasına izin vermiyorum böylece her ilişki mutlu son .

Valla benim olduğum zaman da olmuyo olamadığım zaman da önemli olan karşındakine yalan söylememek

Yeni şeyler deneyin belki monotonluktan oluyordur evliliği ayakta tutan şey cinsellik bi yandan da yalanla gitmez yani ömür boyu

Ya bir sey diycem hepinizin kocası cidden bu kadar hisli mi?

Benimki orgazm olduk olduk olmadık oldugu kadar bir sonraki maçlara bakarik edasında takılır valla.
O da bukadar hesabını yapmıyor ama taklidi anlaması biraz kalp kırıcı olabilir diye dert ettim bende seviyorum kocamı kendini kötü hissetsin istemem yani o yüzden

herkez yasamisdir bunu bi kere kafana takma kocanla konus canim sen en iyisi boyle tek tarafli kafaya takmakla olmaz

Doğru aslında her zamanda orgazm olamayabilirim haklısınız bendeki sorun çoğu zaman olamıyorum ve çoğunda taklit yapıyorum dert ettiğimde o aslında

hiç olamasanız da hiçbi seferinde taklit yapmayın. Orgazm olamamayı dert ediyorsanız o başka. Ama taklit yapıp eşinizin anlamasına üzülmüşsünüz ben de ona takıldım. İlişki sırasında hiç orgazm oldunuz mu peki?

Belki de ön süreyi kısa tutuyorsunuz. Ama bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. Bazı şeyleri abartmak sonrası için kötü. Nelerden zevk aldığınızı gözden geçirin. Yalandan hisler yerine gerçek hislerinizi keşfedin. Düşünün karanlıkta yürüyerek körüm demeyin, o mumu yakın.

Canım yandığında durması için bazen bu yola başvuruyorum işime yarıyor.
Can yanmasi islanmamak

bence esiniz on sevisme yapip sizi hazirlamayi bilmiyor

en mantikli aciklama bu

can acisi demeseniz acaba uyarilma sorunu vs mi var derdim ama belli ki hazirlanmiyorsunuz

ayrica can acima durumu varsa soyleyin ya da hic yapmayin isteyene hazir olana kadar. Yazik degil mi size yahu

Bende sık enfeksiyon oluyor ondan dolayı acı oluyor sevişme yapıyoruz uzun süre hemde. Yapmadığımız dönemler oluyor tabi ama ben çok hızlı ıslanıyorum zaten mesele bundan kaynaklı değil. Yanma acıma olduğunda anlıyorum bi ilacım var onu kullanınca hemen geçiyor.

Ya bunu ben de yapıyorum zaman zaman. Ama kendisini kötü hissetmesin diye değil bazen yoruluyorum tansiyonum falan düşüyor bu aralar hiç konsantrasyonum yok zaten sevişirken bir yandan tezimi yazıyorum bir yandan işimi düşünüyorum töbeler olsun ya... O da beni beklemesin diye yapıyorum.
Ve her seferinde ne yalancısın diyor...
demek ki anlaşılıyor.

Beynim yaniyo..kafam karıştı.. orgazm olunca sıvı gelmiyor mu..nasıl taklidi olur ki anlamadim veya sivi mi gelmiyor

Beynim yaniyo..kafam karıştı.. orgazm olunca sıvı gelmiyor mu..nasıl taklidi olur ki anlamadim veya sivi mi gelmiyor
Ben de sıvı falan gelmiyor. Yani mukozal bir sıvı çıkışı oluyor ama öyle belirgin bir şey değil. Kayganlaştıran sıvıyla ayırt edilmesi zor bir şey.

Bence de herkeste farklı. Ben buradaki yaşananlara bakınca ben doğru şeyi mi yaşıyorum acaba diyorum bazen,
Onu ben de düşünüyorum, hayat bu konuda kadınlara eşit davranmamış, kimi geçici körlük yaşayacak kadar kendinden geçiyor, çarşaflar sırılsıklam; kiminde de ufacık bir uyuşma kasılma geçti gitti. Haksızlık bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…