Doğru aslında her zamanda orgazm olamayabilirim haklısınız bendeki sorun çoğu zaman olamıyorum ve çoğunda taklit yapıyorum dert ettiğimde o aslındaNeden taklit yapıyorsunuz ki? Olmadıysa olmadı. Bi salın kendinizi her defasında orgazm olmak zorunda değilsiniz. Bu ne sizin ne eşiniz suçu anlık bir şey. İlişkilerinizi neden böyle kapalı komplike yaşıyorsunuz bilmiyorum.
Yeni şeyler deneyin belki monotonluktan oluyordur evliliği ayakta tutan şey cinsellik bi yandan da yalanla gitmez yani ömür boyuEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
O da bukadar hesabını yapmıyor ama taklidi anlaması biraz kalp kırıcı olabilir diye dert ettim bende seviyorum kocamı kendini kötü hissetsin istemem yani o yüzdenYa bir sey diycem hepinizin kocası cidden bu kadar hisli mi?
Benimki orgazm olduk olduk olmadık oldugu kadar bir sonraki maçlara bakarik edasında takılır valla.
herkez yasamisdir bunu bi kere kafana takma kocanla konus canim sen en iyisi boyle tek tarafli kafaya takmakla olmazEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Zevk alıyorum doruk noktası olmuyorPeki ilişki boyunca hiç zevk almıyor musunuz yoksa bir doruk noktası mi olmuyor?
Tam olarak problemi anlamaya çalışıyorum da ondan sordum
Doğru aslında her zamanda orgazm olamayabilirim haklısınız bendeki sorun çoğu zaman olamıyorum ve çoğunda taklit yapıyorum dert ettiğimde o aslında
Can yanmasi islanmamakCanım yandığında durması için bazen bu yola başvuruyorum işime yarıyor.
Bende sık enfeksiyon oluyor ondan dolayı acı oluyor sevişme yapıyoruz uzun süre hemde. Yapmadığımız dönemler oluyor tabi ama ben çok hızlı ıslanıyorum zaten mesele bundan kaynaklı değil. Yanma acıma olduğunda anlıyorum bi ilacım var onu kullanınca hemen geçiyor.Can yanmasi islanmamak
bence esiniz on sevisme yapip sizi hazirlamayi bilmiyor
en mantikli aciklama bu
can acisi demeseniz acaba uyarilma sorunu vs mi var derdim ama belli ki hazirlanmiyorsunuz
ayrica can acima durumu varsa soyleyin ya da hic yapmayin isteyene hazir olana kadar. Yazik degil mi size yahu
Beynim yaniyo..kafam karıştı.. orgazm olunca sıvı gelmiyor mu..nasıl taklidi olur ki anlamadim veya sivi mi gelmiyorYa bunu ben de yapıyorum zaman zaman. Ama kendisini kötü hissetmesin diye değil bazen yoruluyorum tansiyonum falan düşüyor bu aralar hiç konsantrasyonum yok zaten sevişirken bir yandan tezimi yazıyorum bir yandan işimi düşünüyorum töbeler olsun ya... O da beni beklemesin diye yapıyorum.
Ve her seferinde ne yalancısın diyor...
demek ki anlaşılıyor.
Ben de sıvı falan gelmiyor. Yani mukozal bir sıvı çıkışı oluyor ama öyle belirgin bir şey değil. Kayganlaştıran sıvıyla ayırt edilmesi zor bir şey.Beynim yaniyo..kafam karıştı.. orgazm olunca sıvı gelmiyor mu..nasıl taklidi olur ki anlamadim veya sivi mi gelmiyor
Herkes te farklı galibaBen de sıvı falan gelmiyor. Yani mukozal bir sıvı çıkışı oluyor ama öyle belirgin bir şey değil. Kayganlaştıran sıvıyla ayırt edilmesi zor bir şey.
Bence de herkeste farklı. Ben buradaki yaşananlara bakınca ben doğru şeyi mi yaşıyorum acaba diyorum bazen,Herkes te farklı galiba
Bende vallahi şaştım kaldımBence de herkeste farklı. Ben buradaki yaşananlara bakınca ben doğru şeyi mi yaşıyorum acaba diyorum bazen,
Onu ben de düşünüyorum, hayat bu konuda kadınlara eşit davranmamış, kimi geçici körlük yaşayacak kadar kendinden geçiyor, çarşaflar sırılsıklam; kiminde de ufacık bir uyuşma kasılma geçti gitti. Haksızlık bu yaBence de herkeste farklı. Ben buradaki yaşananlara bakınca ben doğru şeyi mi yaşıyorum acaba diyorum bazen,
Hııı işte o ikinci şanssız benimOnu ben de düşünüyorum, hayat bu konuda kadınlara eşit davranmamış, kimi geçici körlük yaşayacak kadar kendinden geçiyor, çarşaflar sırılsıklam; kiminde de ufacık bir uyuşma kasılma geçti gitti. Haksızlık bu ya