Sen gene yapma kaçar falan bulamazsın sonra
o konuda incinin gorsellokten farklı işlevleri olduğu yazıldı ama. Sizde karışıklık yok.Aayyy öyle miiii ben nasıl anladımmm biliyo musunnnn çorabı giyip İnciyi şeylerine yerleştiriyolar
Hiç inci detaylı çorap olduğunu düşünemedim
Benim fantezi dünyam karışık heralde
Nasıl anlamışım
Töbeee esto konuda incinin görsellik için mi
Sen zahmet etme enişte yırtar zaten belli yerlerindem hava alıyor korkmaBugune kadar hic vucut çorabı giymedim. Bogulurum ben ya da yirtarim giyerken yao bi tarafa inciyi oraya koysan ne koymasan ne ki. Kipirdamiyor sonucta tipa gibin bir sey olacak
İnci demeAma burası daha eğlencelineler neler var inci konduran tüy diken hey yavrum hey
Şu donun resmini bi atıverinde bakalım yaffBugune kadar hic vucut çorabı giymedim. Bogulurum ben ya da yirtarim giyerken yao bi tarafa inciyi oraya koysan ne koymasan ne ki. Kipirdamiyor sonucta tipa gibin bir sey olacak
bende Külotlu Çorap bile boğar beni tüm vücuda çorap giymek örümcek adam gibi. egzama olurum zatenBugune kadar hic vucut çorabı giymedim. Bogulurum ben ya da yirtarim giyerken yao bi tarafa inciyi oraya koysan ne koymasan ne ki. Kipirdamiyor sonucta tipa gibin bir sey olacak
Keindi hür iradem ile takılıyorum buralarda. Amaç bilgilenmek ufkum açılıyorCalci nasılsın gardaş? Hep buralarda rastlaşıyoruz
Darlik hissiyati var mi acaba? Hamilelik sonrasi belki denerimSen zahmet etme enişte yırtar zaten belli yerlerindem hava alıyor korkma
Gidikliyordu galibao konuda incinin gorsellokten farklı işlevleri olduğu yazıldı ama. Sizde karışıklık yok.
AdamsınKeindi hür iradem ile takılıyorum buralarda. Amaç bilgilenmek ufkum açılıyor
Vucud corabi diye sayfada vatŞu donun resmini bi atıverinde bakalım yaff
Evet beni de boguyor bayılirim ben belki panik atak geçiripbende Külotlu Çorap bile boğar beni tüm vücuda çorap giymek örümcek adam gibi. egzama olurum zaten
Yavvv calci niye dalga geçiyonnn sjsjsjsjsjjs
Yok ya tül gibi lateks mi sandın bak lateks de varDarlik hissiyati var mi acaba? Hamilelik sonrasi belki denerimama oyle dapdar seyler icinde duramiyorum hele o durumda rahat olmam lazim
Gidip bi bakıp gelem bari merak ettimVucud corabi diye sayfada vat
o kostumle panik atak geçirip hastaneye gitmek Allah korusun haberlere çıkarızEvet beni de boguyor bayılirim ben belki panik atak geçirip
Bende bilmiyom vallaŞu donun resmini bi atıverinde bakalım yaff
Vücut çorabın kullanılacak alanlar açıkta zatenBugune kadar hic vucut çorabı giymedim. Bogulurum ben ya da yirtarim giyerken yao bi tarafa inciyi oraya koysan ne koymasan ne ki. Kipirdamiyor sonucta tipa gibin bir sey olacak