Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Ahahhahahaahhaa evet evet eşiminkini hissetmiyorum sjsjsjsjsjsj yani sıvısını şimdi yine yanlış anlaşılma olmasın başka bşyi hissetmiyorm filan sanarlar
iyi ki yazdin valla.
Esiminkini hissetmiyorum diye dumduz söylesen konu baska yere kayardi
Onu dert etme eşininkini hissediyorsan sorun yok. Sivisi eksik kalsin.

Orgazm bir kadın için çok önemlidir oluyorsa ne mutlu herzaman olacak diye birşey yok zaten taklit yapma yeter
Tatmin Olmadığım Zamanlarda yapıyorum valla ne yalan söyliim binde bir olunca sıkıntı olmuyor benim için.
şimdi bazen eşim çok geç boşalıyo tamam mı baya ben boşaldıktan sonra devam ediyor boşalamıyor bende kendimi kötü hissediyorum neden boşalamadı filan diye
Onunda öyle bi şansı olsa taklit yapmasını isterdim yani . cidden biraz kötü hissettiriyo.

İncili don olayı ne yaaa ahahhahahaha
anlatın hadi lütf.
vücuduna çorap giyip inciyi de bir yerlerine koyuyorlarmiş. Yanlış anlatmış olabilirim çünkü Vajinismuslu olarak pek algilayamadim okurken. Tedavi için dilator seti gösterip bunlarla çalışacağız deyince doktor bayilmustim. Vücut Çorabı konusunda yazmislardı.

Yapmayın taklit kız olmuyorsa olmuyordur

Ic camasiri varmis omvajinaya gelen yer incili imis mevzusu o yani

Aaayy Ne fanteziler varmış beee yıllardır vücud çorabı giyerim inciyi şeyime yerleştirmek hiç aklıma gelmedi yaa
Vaaayyssss beee

Bugune kadar hic vucut çorabı giymedim. Bogulurum ben ya da yirtarim giyerken ya o bi tarafa inciyi oraya koysan ne koymasan ne ki. Kipirdamiyor sonucta tipa gibin bir sey olacak

Taklit niye yapiyorsunki. O tatmin oluyorsa senide tatmin edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…