Ahahhahahaahhaa evet evet eşiminkini hissetmiyorum sjsjsjsjsjsj yani sıvısınıSen esinin sivisini mi hissetmiyorsun. Ben esininki içn yorum yaptım. Hatlar cok karisiyor acik konusun azcik
Al bi foşurdayan daha gidin ulan burdanValla gayet gercekay beni atin bu konudan be yaa
Ahahhahahaahhaa evet evet eşiminkini hissetmiyorum sjsjsjsjsjsj yani sıvısınışimdi yine yanlış anlaşılma olmasın başka bşyi hissetmiyorm filan sanarlar
Bibi bi kez deneyin serili kombo yaparkenAl bi foşurdayan daha gidin ulan burdan
Tatmin Olmadığım Zamanlarda yapıyorum valla ne yalan söyliimOrgazm bir kadın için çok önemlidir oluyorsa ne mutlu herzaman olacak diye birşey yok zaten taklit yapma yeter
vücuduna çorap giyip inciyi de bir yerlerine koyuyorlarmiş. Yanlış anlatmış olabilirim çünkü Vajinismuslu olarak pek algilayamadim okurken. Tedavi için dilator seti gösterip bunlarla çalışacağız deyince doktor bayilmustim. Vücut Çorabı konusunda yazmislardı.İncili don olayı ne yaaa ahahhahahaha
anlatın hadi lütf.
Yaa gitmek istiyorum zaten alintilayip durmayinAl bi foşurdayan daha gidin ulan burdan
Haykırdım yaaaaiyi ki yazdin valla.
Esiminkini hissetmiyorum diye dumduz söylesen konu baska yere kayardi
Onu dert etme eşininkini hissediyorsan sorun yok. Sivisi eksik kalsin.
Durmazsam seride durmaz yaBibi bi kez deneyin serili kombo yaparkendurmadan devam etsin el ya da p.p fark etmiyor
O zaman belki gelebilir durmazsaniz. Ama alevde cikarmayin tabi
Yapmayın taklit kız olmuyorsa olmuyordurTatmin Olmadığım Zamanlarda yapıyorum valla ne yalan söyliimbinde bir olunca sıkıntı olmuyor benim için.
şimdi bazen eşim çok geç boşalıyo tamam mı baya ben boşaldıktan sonra devam ediyor boşalamıyor bende kendimi kötü hissediyorum neden boşalamadı filan diye
Onunda öyle bi şansı olsa taklit yapmasını isterdim yani .cidden biraz kötü hissettiriyo.
Ama burası daha eğlenceliYaa gitmek istiyorum zaten alintilayip durmayin
Bi de gelmişken diger konulara da baktim , çıkarın la beni burdan , bdv ye geri atin
Ic camasiri varmis omvajinaya gelen yer incili imis mevzusu o yanivücuduna çorap giyip inciyi de bir yerlerine koyuyorlarmiş. Yanlış anlatmış olabilirim çünkü Vajinismuslu olarak pek algilayamadim okurken. Tedavi için dilator seti gösterip bunlarla çalışacağız deyince doktor bayilmustim. Vücut Çorabı konusunda yazmislardı.
Calci nasılsın gardaş? Hep buralarda rastlaşıyoruzAleyküm selam
Aaayyvücuduna çorap giyip inciyi de bir yerlerine koyuyorlarmiş. Yanlış anlatmış olabilirim çünkü Vajinismuslu olarak pek algilayamadim okurken. Tedavi için dilator seti gösterip bunlarla çalışacağız deyince doktor bayilmustim. Vücut Çorabı konusunda yazmislardı.
Sen gene yapma kaçar falan bulamazsın sonraAaayyNe fanteziler varmış beee yıllardır vücud çorabı giyerim inciyi şeyime yerleştirmek hiç aklıma gelmedi yaa
Vaaayyssss beee
Aayyy öyle miiii ben nasıl anladımmm biliyo musunnnn çorabı giyip İnciyi şeylerine yerleştiriyolarIc camasiri varmis omvajinaya gelen yer incili imis mevzusu o yani
Tabi büyük oranda yapısal deniyor. Denisik islerDurmazsam seride durmaz yaolsaydı olurdu simdiye yapısal bence de bide uzum süre olması lazım oda pek mümkün değil
Bugune kadar hic vucut çorabı giymedim. Bogulurum ben ya da yirtarim giyerken yavücuduna çorap giyip inciyi de bir yerlerine koyuyorlarmiş. Yanlış anlatmış olabilirim çünkü Vajinismuslu olarak pek algilayamadim okurken. Tedavi için dilator seti gösterip bunlarla çalışacağız deyince doktor bayilmustim. Vücut Çorabı konusunda yazmislardı.
Taklit niye yapiyorsunki. O tatmin oluyorsa senide tatmin edecek.Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz