• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba çocuğum olmayacak

Sen daha doktora bile gitmeden karalar bağlamışsın. Aile hekimi ne alaka ayrıca.hiç bir sıkıntınız olmadığını nerden biliyorsun doktora bile gitmeden. O kadar çok detay yapılması gereken testler var ki. Hamile kalmak hiç kolay değil. Tüp bebek sayfalarına bi göz at insanlar nelerle uğraşıyor. Hiç bir sorunun olmasa bile olmuyor. Bizimde yoktu eşimde yada bende. 9 yıl sonra tüp bebekle oldu. Nasip diye bişey var olmayınca olmuyor işte.

6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
Hemen bir kadındoğuma randevu alıp , bir yıldır denediğinizi ve olmadığını söyle, 6 ay dersen bekle derleer. Tahlillerini yaptırt. Eşin de spermiyogram testi versin. Amh baktırmayı unutma. Hiçbir sorun yoksa bekle bir yılı doldur. Gene mi olmadı hemen bir rahim filmi çektir muhakkak özelde, c kollu bir cihaz olmasına dikkat et. Bu dediklerimi ekran görüntüsü al ileride lazım olursa diye. Rahim filmin elinde olsun tahlil sonuçların da elinde olsun bir yılı geçtin rahim filminden sonra da üç ay geçti baktın hala olmuyor o zaman tüp bebek veya aşılama yolu görünür. Belki de yumurta takibiyle gebe kalırsın ben en en kötü olabilecek sonucu yazdım. Çünkü ben yaptım bir şry yapmadan bir yıl öööyleee dümdüz bekledim. Meğer amh düşükmüş meğer çikolata kistlerim varmış. Gidip doktora bir yıldır olmuyor deseydim beklemek zorunda kalmayacaktım 🌸 aile hekimine gitmişken eşinden bir tüp kan aldırıp sma testi de yaptırmayı unutma 🌿

Back