- 14 Haziran 2023
- 7.034
- 22.289
- 268
- 33
- Konu Sahibi misscakmak
-
Bir kadın doğum uzmanın gidip detaylıca muayene olun. Aynı zamanda eşiniz de gidip kontrol ettirmeli kendinizi.6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
6 ay mi ? Durun daha ya ohoo6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
Bir yıldan önce dr lar çocuğu olmuyor gözüyle bile bakmiyorlar.6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
yumurtlama günu hesaplamayı biliyormusunuz ?Olmaması bana çok garip geliyor ya o yüzden herhalde
Ohoooo 6 ayda çocuğum olmuyor demek ne kadar doğru, millet 5 yıl, 10 yıl bekliyor...6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
Esin üroloji ye sen infertilite bölümüne gittiniz mi canim 2 yıl dedikleri sey tup bebek icin bekleme süresi sonra tup bebeğe yolluyolar tabi önden aşılama yaptirman gerekiyor en son iki aşılama sarti vardi yerinde olsam söylediğim bolumlere gidip sperm testi senin ve esinin hormonlarina bakilmasini vede senin kistin vs varmi bakilsin yok hersey normal ise bi seneyi doldur sonra basla tedaviye zaten uzun suruyor arastirip seni rahim filmine sokuyolar snra iki asilama en son tup bebek ki o zamana bi yil doluyo bence iyice arastir ve devam et dogal yollada istiyosan kontrole gidin yasimiz kucuk değil buyuzden diorum bilgi istersen yardımcı olabilirim elimden geldikce bende 31 yasindayim6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
Stresten olmuyordur. Ama bu kadar stres yapana kadar aile hekimine değil kadın doğum doktoruna gitmelisiniz.6 aydır evliyim o kadar denememize rağmen çocuk olmuyor aile hekimine danıştım 2 yıl dolana kadar deneyin dedi ben 31 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum ama olmuyor ikimizde de sıkıntı yok niye böyle oluyor ya kendimi çok kötü hissediyorum
Market tavuğu ve markete yumurtası yemekten hormonlarımız bozuldu artık insanlar doğal yollardan hamile kalamıyor
O kadar çok ki sebepsiz infertile
Beslenmenize dikkat edin bir süre
Folik asitin hamile kalmak üzerine bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.hamile kalınca bir takim sağlık sorunları ortaya çıkmasın diye alınıyor diye biliyorum. Yani bebek için.Günaydın .
Kadın doğuma gidip çocuğunuz olmadığını söylüceksiniz adetinizin ikinci günü giderseniz sürekli git gel içinde kalmadan hemen hormon testinizi yaparlar .
Eşiniz de 3 ila 5 gun perhiz uygulasın ilişki olmucak özel hastanede 2 saate kalmadan spermıogram testi sonucunu alırsınız
Devlette üroloji bölümüne gidecek süreç uzuyor bilginize .
Sebebsız infertilite binlerce insan var . Bizde sorun yok diyip 2 sene otur diyen aile hekimini dinlemek çok yanlış
Bebek isteyen birinin 3 ay öncesi folikasit kullanması öneriliyor mesela sadece sevişmek yetmiyor bazı vücutlar için yıl .
2025 elinizdeki telefon dünyanın bütün bilgilerini istisnasız önünüze seriyor .
Niye böyle oluyor hiç anlamıyorum.bir yanda bizim gibiler.bir yanda 12 defa doğum yapan, 3,5 tane de düşüren eski dönem kadınları.beslenmeye bağlı diyeceğim ama doğum oranlarının en yüksek olduğu ülkeler aşırı fakir ülkeler.adamlar bırak kötü beslenmeyi hiç beslenemiyor.nerede bir fakir, işsiz güçsüz adam var onların gırla.ya da dağda bayırda yaşayıp işle guçle ilgilenmeyen kadınlarin.bizim kafamız dolu heralde ben ona bağlıyorum.sadece üreme üzerine programlamıyoruz kendimizi.düşünüyoruz, okuyoruz, kendimizi geliştiriyoruz, çalışıyoruz.beyin de o şekilde kodlanıyor bence.benim bu dünyada yapacak daha önemli işlerim var diye.yani ben böyle bir çıkarım yaptım ne bileyim.Aile hekimine gidip hiç bir sorun yok demek yanlış kadın doğum doktoruna gidiceksin o sana gerekli tahlileri yapar ama 1 yıldan önce pek ilgilenmezler normal sayarlar.Ama ben diyebilirim hersey normal olmuyor diye biz her türlü kontrolden geçtik Rahim filmi, smar testi, Hormon testi, Sma testi, genetik kromozom testi, sperm testi ve çok şükür hepsi normal hiç bir sebeb yok üstelik bir Aşılama 1 tubbebek yaptık olmadı 3bucuk yıldır da bekliyoruz biz napalim o zaman ölelim heralde sen 6 ayda karalar bağladın
zaten bende çocuk işini kolaylaştırır demedim ki araştırın sadece sevişmeyin didim o küçük bi örneklemeydi .Folik asitin hamile kalmak üzerine bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.hamile kalınca bir takim sağlık sorunları ortaya çıkmasın diye alınıyor diye biliyorum. Yani bebek için.
Her şey yolunda olsa bile, neden olmuyor diye kendinizi yemeniz bile olmama sebebi. Ayrıca aile hekiminin bu işlere soyunduğunu da sizden öğrendim. Bence o şahsi yorumunu yapmış.Olmaması bana çok garip geliyor ya o yüzden herhalde
merhaba prolaktin değeriniz kaçtı acabaşünmeden önce gitmeniz lazım. 6 ay önce gittim prolaktin yüksek çıktı ben de o da gebeliğe engel mesela. Sizde de belki kist var belki başka bir şey belki de sebepsiz olmuyor her şey olabilir. Foli
Yok sallamış baya. O 2 yıl değil 1 yıl. Ama ben 1 yılı doldurmadan doktora gisip hormonlarıma baktırdım 1yıl dolduktan sonra eşim sperm testi baktırdık. Bu testlerin tamamına baktırmadan da bizde bir problem yok diyemezsiniz zaten. Bence baktırın sorun yoksa da içiniz rahat eder. Varsa da sorun odaklı yardım alır tedavi olursunuzYani değerlerimize baktırmadım çünkü aile hekimi 2 yıl dolmadan sorun olarak görmüyoruz dedi 2 yıl boyunca olmuyorsa bir sıkıntı olduğu anlamına geliyormuş
Fakir ülkeler çok daha doğal besleniyor yetersiz de beslense en azından bizim gibi horman ilaç yüklü paketli gıdaları bulamıyorlarNiye böyle oluyor hiç anlamıyorum.bir yanda bizim gibiler.bir yanda 12 defa doğum yapan, 3,5 tane de düşüren eski dönem kadınları.beslenmeye bağlı diyeceğim ama doğum oranlarının en yüksek olduğu ülkeler aşırı fakir ülkeler.adamlar bırak kötü beslenmeyi hiç beslenemiyor.nerede bir fakir, işsiz güçsüz adam var onların gırla.ya da dağda bayırda yaşayıp işle guçle ilgilenmeyen kadınlarin.bizim kafamız dolu heralde ben ona bağlıyorum.sadece üreme üzerine programlamıyoruz kendimizi.düşünüyoruz, okuyoruz, kendimizi geliştiriyoruz, çalışıyoruz.beyin de o şekilde kodlanıyor bence.benim bu dünyada yapacak daha önemli işlerim var diye.yani ben böyle bir çıkarım yaptım ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?