Öyle söyledikleri zaman bende hayır diyorum konuyu kapatıyorum. Ben hee de desem yok da desem Kadın telefonda ağlıyor. Aman üzmeyin birbiriniz, huzur önemlidir siz mutlu olun diyor ağlıyor

Anlayamıyorum. Ve emin olmak için hemen benim peşime eşimi arıyor.
Mesela dün, hergün arıyorlar, dünde aradı ne dedi biliyomusun eşime? oğlum sesiniz soluğunuz çıkmıyor !!! Ya hergün konuşuyorsunuz bende konuşuyorum. Günde kaç defa aramak zorundayız bunu biri bana açıklasın?

[/QUOT
canımmm çok ama çokk haklısın kv.de haklı oğlu evlendi alışamamıştır ama alışmak zorunda o zaman evlendirmeyecekti.belkide içinde kötülük yok ama fazla bunaltan cinsten önemsemekte sakıncalı sıkıyor bizleri.bende kv. ve k.p le altlı üstlü oturuyorum inan ben çaya çağırmasam kapıyı çalıp adım atmazlar zorla çağırırız ki biz 4 senelik evliyiz.aynı apartmanda oturamamıza rağmen günlerce görmediğimiz olur birbirimizi.allaha şükür anlayışlı insnalar.sana gelince açık açk konusacaksın yani kavgamı ettiniz, gelin ,gelelim kalsınlar gibi durumlar olduğunda sen yada eşin deyinki anne biz daha yeni evliyiz bilmezmisiniz ayrıca da cok mutluyuz allaha şükür kavgada etmiyoruz.siz rahat olun önce evliliğimize biz bir alışalım müsaade edin falan ne bileyim ben açıklıktan yanayım aman kırılır aman bana kinlenir diye düşünmem hiç yoks ben kinlenirsem ki kinlenmişsin daha kötü.içine atma eşinlede konus onun orta yolu bulması lazım snein ailen burda olsyadı ve aynı şekilde davransaydı inan hepsi laf ederdi ve eşinde rahatsız olurdu...benim eşimin ne ailesi nede evli kardeşleri bir kere bende kalmazken benim kardeşim 3 ay bende kaldı erkek kardeşim.haa mecburiyetten kaldı o ayrı ama baktımki rahatı yerinde işlerini yoluna koymaya çaba sarfetmiyor ki dedim ben alt üst oturuyorum onlarında kendi aralarında laf etmesini istemem konustum kardeşimle dedim ablacım iişlerini bir an önce yoluna koy biz daha 8 aylkık evliyiz laf soz oluyor dedim küçük bir mahallede oturuyoruz allah razı olsun anlayışla karşıladı ne kırıldı ende gucendi.olmaz yani.
Canımm ne güzel yaa ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum. Bir gün aşağı inmesem ya laf çarptırırlar ya da eşime şikayet ederler. Sanki benim hiç kendime ait bir işm olamaz ya da kafamı dinleyemem gibi. Geçen gün eşimin bir arkadaşı yemeğe geldi. (Ki o saatin yemek saatimiz olduğunu biliyorlardı) tam yemekteyken bir baktım kv ile görümce apar topar gelmişler. Hemen yemekten kalkmak zorunda kaldım ki daha yemeğimi bitirmemiştim. Misafire de ayıp oldu. ÇÜnkü onlar yerine misafirle ilgilensem surat asıp küsecekler biliyorum. görümcenin canı sıkılmış da ders çalışmaktan gelmişlermiş. Hıh ben bilmiyorum sanki kim geldi diye kontrole geldiklerini. Onu da geçtim hangi misafirim gelse onlar da bitiyorlar hemen evimde rahatsız oluyorum.
Bir de bu sabah eşimle kaynım aynı işyerinde çalışıyorlar, sabah servis geliyor onları almaya. Ben her zamanki saatinde eşimi uyandırdım. 2 dk sonra tel çalmaya başladı ben uyuyordum eşim de hazırlanmakla meşgul olduğundan bakamadı. Bir baktım kv geliyor apar topar yukarı. Sanki ben uyandıramıyorum kendi kocamı. Neden sonra kayın efendi arıyor gene telden geliyor musun diye. Nasıl sinir oldum. Telefon ve kapı zili sesleriyle uykumu da mahvettiler zaten. Ki ben bazı geceler çok rahat uyuyamıyorum.
Kayın efendi ayrı bir dert zaten. Kendisi eşimden küçük olmasına rağmen onun abisi gibi davranır evimizin işlerine kadar karışmaya cesaret eder. (çok şey bilir havalarında ama hiç bir şeyden anladığı yok aslında) çocuğumun giyeceği tuluma kadar karıştı yaa bir de eşim yokken bana eşimi kötülüyor ne tembelliği ne işbilmezliği kalıyor ben de sinir oluyorum. Onunla karşılaşmak bile istemiyorum.
Bir de geçen akşam eşimle tv izliyorduk, o akşam da maç varmış herkes aşağıda dizi izlediği için kayın efendi maç izlemeye bize gelmiş. Eşim de ben de hiç istifimizi bozmadık. o da geri gitti. Ertsi gün kv diyor ki İşte x geldi ya dün akşam size maç izlemeye gelmiş neden birden çıkıp geldi diye meraklanmayasın diye söyledim diyor. Hemen şikayet etmiş annesine. Ana kuzusu.