- 19 Aralık 2019
- 38
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi haninerdeeskiler
Kızlar daha önce bir konu açmıştım ürün aldığım şehir dışındaki müşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken dönüşte benim yanıma uğrayıp beni görmesi gibi şeyler. O günden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gün mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar öyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu çocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var öyle çok kişi takip etmez hatta hiç girmez bile. Gündüzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Düne kadar şüphe duymadım. Ama dün facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu görüm var. 5 sene önce yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada çocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi çocuk olmasa adam neden buna böyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şüphem de haklı yada gereksiz şüphe mi ben bunu nasıl öğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parçaları bir araya getirince evli gibi çıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey güzel derken olaya bak.