-
- Konu Sahibi askim_0277
Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen
Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen
boşanmaman kabahatIyi geceler arkadaslar...
Gelelim konuya
iğrenç adamKadin ilk olarak selam bulusalim mi bu hafta yazmis ve numera istemis Esimde numera veremem bulusuyosan simdi bulusalim baska gun olmaz yazmis kadinda müsterim var bugun olmaz yazmis sonra esim cvp vermemis birdaha
buna katılıyorum. mutlaka test yaptırın. genelev olay. ve hayat kadınları. bebeğinizde var. size ve bebeğe bir şey olmaması için bugün bir test yaptırın.bencede ilk önce bi test yaptırın Allah korusun.
sonrada bakın bakalım kocanız pişmanmıymışmışmış la havle vela fitil oluyorum bu muhabbetlere arkadaşım adam bi kere şeytana uydu desen genelevemi gider planlı projeli bırakın bu işleri
herkesin kocası hamile eşi varken genelevlerdemi dolaşıyor.Kesinlikle sakin ol arkadaşım. Öncelikle durumun gerçekten herkesin başına gelebilecek bir şey. Kendinde kabahat arama sakın. Eşinle sakince konuş. sebeplerini sor, sanırım gönül ilişkisi olayı değil bu. Adam başka şeyler düşünmüş. Çok iğrenç bir şey evet ama iyi veya kötü her zaman bir çözüm yolu vardır.