galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

erkek gibi mesaj atmak mantıklı ama orda sadece kadının işini, nerde oldugunu vs ogrenebılırsın, ama eşin adına konusmayı becerebılırsen, neler olmus yada olacak kesın ogrenebılırsın, bunu da dusun bence ve olabıldıgınce delıl toplamaya calıs.
bebegın ıcın guclu olmak zorundasın şuan.

edit: mesela eşin gibi : karım ogrendı o yuzden yenı maıl adresı aldım burdan konusalım dersen belki inanır, belki telefonlasmıyorlarsa işin daha da kolaylaşır. o an ogrenebıldıgın kadar ogren, sonra anlasa da fark etmez.

Pislik heriffff

Çok sinirlendim. kendim aldatılmış gibi. O derece...

Hamile olmasanız çok farklı şeyler yazardım ama sakin olmak zorundasınız. Siz ve bebeğiniz sağlıklı olun da o herifin çaresine bakılır..

Eğer bir kez gitmişse daha önce de gitmiş olması muhtemel. Öncelikle bir doktora görünüp bulaşıcı hastalıklar yönünden gereken tahlilleri yaptırmalısınız bence.. hastalık kapmış ve size bulaştırmıs olabilir..

hamilesiniz, "ben olsam" diye başlayan cümleler yazmak istemiyorum...
yaşadıklarınıza çok üzüldüm
gerçekten zor bir durum, Allah hem sizin, hem de bebeğiniz için en hayırlısı neyse onu versin inşallah

canım ya nasılda kadın dayanısması olmus. vlla bu site varya ınsanı rahatlatır. Allah senın yar ve yardımcın olsun . o mail adresi sahte olbilir ne bilim bazen normal bir sitede bile takılırken sagda solda su kız senle konusmak ıstıyor su bu reklamlar cıkıyor hani ya da dolandırıcı sahıslar olabilirler diycem ama almanyada yasıyorum dedın boye seyler serbest ddın e genelevdede gormusler. aldattıldıgn dogru olabılır. su da var kafamda belkıde dam gercekten arabasını yer olmadgı ıcn oraya park etmıstır orayla bır ısı yokturdur ama sen sorguladgında senı kaybetmemek ıcn arkadas vs dıye rastgele bır yalan soylemıs olabılır tabı senı kaybetmemek ıcn amaıste bu defada mesajlar var. yıne aldatıldgın dogru olablır. su hesapla bır konus en fazla 2 gun ıcnde ogren su ıı sahte hesapmı gercekmı olay nedır. ama olurda gorusme vs der ve senı bıryere cagırırsa gıtme allah muhafaza bebegn vr basına bırsey gelebılır. cnım ya hamılelıkte neler yasıyosun Rabbım yüregini ferahlatsın hayırlısını versin . olanlar dogruysa hıc ona haber bıle vermeden gıt dılekcenı ver neden dıye sorarsa kayıtlarını goster. ıste bunlar yuzunden de. bahanesıde hazır olacak tabı. belkıde hamılellık dolayısıyla cınsel ılıskı yasayamıyorsanız hamileleigini bahane edecek hamıleydın sennle yapamadgm ıcn baskasına ıhtıyac duydum ben erkegm su bu dıyecek. ve arada bebegı oldugu ıcn senı kzanmak ıcn ugrasacak belkıde sana zarar verecek ama hıcbırı bu durumdan kotu olamaz gururunu dusun boyun eğme bu pislige naparım bırbasıma vs dıye dusunup ona sıgınma önce allah a snra ailne sıgn belki öncedende bupisligi yapıyordu bu kadr raht emaıllesebılıyorsa korkusuc arabaını oralara park edıyorsa alısmıstır o ortamlara o karılara rahat baksana . offff ınsallah ıyı olacaksın herseyı net ogren ama. sıtede bırsuru avukata denk geldım ben ayol bırı cıkıp kadına fıkır versın. cok uzuldum ya evlılıkten hamılelıkten korkuyorum suan

yaptığı şey çok iğrenç. ama hamilesin. bir de şöyle düşün lütfen. okuduğun yazışmaların yerine biriyle aşk sözleri söylediği yazışmaları da olabilirdi. o zaman emin ol kalbin daha çok kırılırdı. tabi ki bu da iğrenç ama sadece fiziksel bir durum. bir hata. konuşup çözebilirsiniz. insanlar hata yapar, erkekler daha da çok yapar. üzülmeyin ki bebiş de üzülmesin.

Ben aldatilmanizi gectim, yavrucaga bir hastalik v.s. bulasmis olmasin insallah. Ve tabii size de. Allah yardimciniz olsun.

Ne olursa olsun resti çekmek gerekli. Boşanmaya kararlıysan tabi. Değilsen ne yapacağına karar vermen lazım. Hamilelikten sonraya bırakacaksan hesaplaşmayı konuyu açma, yok ben sindiremem bunu diyorsan gereğini yap. Senin karakterin ve senin seçimin. Buradan yazdıklarına bakılırsa aldatılmış görünüyorsun.

Çocuğumun doğmasını bekler kendime çok iyi bakar beş senede vermezdim.
Kadınnefsi güçlüdür.

canim.merhaba oncelikle sakin olmak zorundasin. Hic oyle mail olaylarina girme derim duyduklarin seni belki daha cok uzecek? Belki icini rahatlatacak. en kotusunun olacagini dusun bunlari duymak senin icini mi rahatlatacak hayirr bebegine daha cok Zarar vereceksin. ve sen eninde sonunda esinle konusmak zorunda kalacaksin. bence hic takipti arastirmaydi vs olaylarina girme. Al karsina esini ve konus. Mailler bence ciddi bir delil zaten. Boylece bebegine daha az zarar vermis olursun. yaptiklarini umut ye hazmet demiyorum diyemem gervekten zor bir durum ama bebegini dusunerek hareket etmek zorundasin.

boşanmaman kabahat

kesin aldatmis zaten emin olabilirsin bence
aldatmasina mi kizarsin, gebeyken yapmasina mi kizarsin, geneleve giderek kendini senin hepinizin sagligiyla oynamasina mi kizarsin
Sirf su saglik olayindan bosardim o adami, hemde süründüre süründüre

buna katılıyorum. mutlaka test yaptırın. genelev olay. ve hayat kadınları. bebeğinizde var. size ve bebeğe bir şey olmaması için bugün bir test yaptırın.

Kesinlikle sakin ol arkadaşım. Öncelikle durumun gerçekten herkesin başına gelebilecek bir şey. Kendinde kabahat arama sakın. Eşinle sakince konuş. sebeplerini sor, sanırım gönül ilişkisi olayı değil bu. Adam başka şeyler düşünmüş. Çok iğrenç bir şey evet ama iyi veya kötü her zaman bir çözüm yolu vardır.

Bunları okuduktan ve elinde koca bir delil olduktan sonra ne yapman gereken belli ama hamilesin işte ne diyebilirim kii

herkesin kocası hamile eşi varken genelevlerdemi dolaşıyor.
tek çözüm var. oda ortada.
gönül ilşkisi olsa ne olmasa ne ayrıca..aldatma aldatmadır.

sebep ne soracak pardon. bir adamın karısını b ırakıp hayat kadınlarıyla ollmasının sebebi olurmu. yapmayın artık.suçu buradada kadına atmayın. gerçekten yeter

Karnında bir can taşımakla gururun çok ayrı şeyler.
Çocuğun olacak diye seni aldatan bir adamla ömür mü geçireceksin?
E onur, gurur nerede kalıyor bu durumda?

Allah korusun aıds falan bulaştırır o pislik adam size uzak durun ondan mahkeme de gösterin delil olarak yazışmaları nafakanızı tazminatınızı alın ne hali varsa görsün sonra kendi pisliğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…