galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

Kadin ilk olarak selam bulusalim mi bu hafta yazmis ve numera istemis Esimde numera veremem bulusuyosan simdi bulusalim baska gun olmaz yazmis kadinda müsterim var bugun olmaz yazmis sonra esim cvp vermemis birdaha

bu ne sakinlik bu ne sabır sükûnet.... ben o yazilari okuyacağım da ne yapacagim diyeceğim....demek ki hayat insanları nelere zorluyor sabriniza hayran kaldim..

Ayrıca konusup affedecekseniz bir daha yapmayacak mi sanıyorsunuz hem de bunu en en iğrenç şekilde yapan bir adam? Sizi uzmemek için neyse yapmayayim diyeceğini mi düşünüyorsunuz?

Bu konuşma ile nereye varılır bilmiyorum, çok net bir konuşma yok gibi, ama bu kadın kim o var tabi. Yanlış düşünmek ve yönlendirmek istemiyorum. Ben olsam kadına mail atardım adresini bir arkadaşımdan aldım vs. gibi.
Kadin kim ve ne odugu besbelli hatta Mail adresi bile igrenc bi isimleydi!! Ve resim vardi Profil resmi olarak yari ciplak bi halde! türk degil alman .. Mail adresini ve yazismalari kaydettim yazicam kadina

Kadin kim ve ne odugu besbelli hatta Mail adresi bile igrenc bi isimleydi!! Ve resim vardi Profil resmi olarak yari ciplak bi halde! türk degil alman .. Mail adresini ve yazismalari kaydettim yazicam kadina

Çok kötü bir durum. Zaten görende olmuş, ona bir kılıf uydurmuş ama buna ne diyecek bakalım. Sakin olun ama bebeğinizi düşünün.

bu ne sakinlik bu ne sabır sükûnet.... ben o yazilari okuyacağım da ne yapacagim diyeceğim....demek ki hayat insanları nelere zorluyor sabriniza hayran kaldim..

Ayrıca konusup affedecekseniz bir daha yapmayacak mi sanıyorsunuz hem de bunu en en iğrenç şekilde yapan bir adam? Sizi uzmemek için neyse yapmayayim diyeceğini mi düşünüyorsunuz?
Evet bi kere yapan bidaha yapar!! Hamile olmasam gercekten daha farkli davranirdim ama cocugum icin daha sakin olma liyim benim icin herseyden önemli kizim. .

Evet bi kere yapan bidaha yapar!! Hamile olmasam gercekten daha farkli davranirdim ama cocugum icin daha sakin olma liyim benim icin herseyden önemli kizim. .

Ve " bunları bilip gitmeyen hayatta gidemez" diye isi arsizliga vuracak.

Vallahi bu evlilik nasıl yürür benim bir fikrim yok hakkinizda hayirlisi.. Kizinizi saglicakla kucaginiza alin inşallah..

Ne biçim adamlar var ya. Hoş adam denmez de neyse.. Ya bi insan karısı dururken neden elin .o...larına ihtiyaç duyar anlamıyorum... Valla aldatıldığınız ortada, karar sizin...

galibası yok canım maalesef aldatıyor.genel eve gidecek kadar düşmüşse bi adam çoktan yoldan çıkmış demektir.evli barklı adam bu kadarda ucuzlaşamaz ya :KK43:

Galiba degil !!
Resmen aldatmis ve Aldarmaya devam ediyor esin Seni ..

Elinde delilerinde varken durmazdim oyle adamin yaninda ..
Cok igrenc bir durum genel evine giren bir erkek benim gozumde adamliginida kaybetmistir ..

Aynen öyle. . Bide severek evlenmistik ama Meger hic sevmemis beni... böyle bi es cocuguma iyi bi baba olamaz en iyisi bitirmek!
Şimdi önce bebisini düşün sen bide kendini. Bi süre ayrı ayrı takılın. Bak bakalım bi pişmanlığı var mı yüzünde. Allaha bırak bak nasıl bulacak layığını.. Biraz zamana bırak. Burnundan getir tabi ama o pişmanlığı görürsen yüzünde bebisin için bi kere düşün olur mu canım.

boyle bi halt yiyen adam için ne denilirse onu diyoruuz miss cim

Bende zaten yazacaklarımı yazdım. Tek yazdığım bumuydu ki iyi okuyun? Çıktıları alın dedim, kadına mail atın dedm! Çıktı neden alınır boşanırken delik olarak göstermek için. Adam şöyle, adam böyle, yık ortalığı demekle olmuyor.
Lafım bu ne sukunet demiş bir arkadaş onun için, size bir şey demedim zaten.
Ne yapsın kadın kendini mi paralasın? Ortalığı mı yıksın. Kadın HAMİLE ve sakince hareket etmesi lazım!

Bende zaten yazacaklarımı yazdım. Tek yazdığım bumuydu ki iyi okuyun? Çıktıları alın dedim, kadına mail atın dedm! Çıktı neden alınır boşanırken delik olarak göstermek için. Adam şöyle, adam böyle, yık ortalığı demekle olmuyor.
Lafım bu ne sukunet demiş bir arkadaş onun için, size bir şey demedim zaten.
Ne yapsın kadın kendini mi paralasın? Ortalığı mı yıksın. Kadın HAMİLE ve sakince hareket etmesi lazım!
bn daha once yazdıklarını okumadım. O mesajınıda genel yazdığın için bnde uzerime alındım.. Kadın hamile ve daha sağlıklı bi ortamda hamileliğini geçşrmesi için yardımcı olmsya çalışıyoruz hepimiz zaten.. Zira hamile karısını duşunmeden bu haltı yiyen adamdan hayır gelmez.. Ayrıcs senin iyi niyetinden de şupem yok cnm. Polemik içşnn değil sadece cevaplamk istedim..

Şimdi önce bebisini düşün sen bide kendini. Bi süre ayrı ayrı takılın. Bak bakalım bi pişmanlığı var mı yüzünde. Allaha bırak bak nasıl bulacak layığını.. Biraz zamana bırak. Burnundan getir tabi ama o pişmanlığı görürsen yüzünde bebisin için bi kere düşün olur mu canım.

Ya adam geneleve gitmis, pismanligi neye yarar? Karisi, bebegini tasiyor ve bu sahis halen aldatiyor!! Niye sadece konu sahibi o bebegi düsünmek zorunda? O sahis o bebegin babasi olmuyor mu? Onun sorumlulugu degil mi esini, bebegini mutlu etmek? Eger bu yuva yikilirsa bu konu sahibin suçu degil, o sahisin suçu.

Gerçekten bayanlar, aklinizi kullanin. Siz bir gigolo ile beraber olsaydiniz esini dermiydi "ayy bir burnunu sürtüm, bakim pisman mi" ?? Asla!! Kadinlarda artik erkekler gibi bu konuda kati olmali! Aldatmanin hiç bir mazaretin kilifi olmaz. Sahsen benim için derhal bosanma nedeni.

Bi sakin ol ki tebrik ederim cok sakinsin Allahtan. Sen simdi bebeğini dusun ve öyle karar ver.
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah. .

kesinlikle o mail adresine mesaj at ve erkek rolü yap, bu flörtleşme buluşması da olabilir kadın başka bir çalışıyorsa müşteri olarak başka birşeyi kast etmiş olabilir yada gerçekten hayat kadınıdır ama iki türlsü de kabul edilemez!!!! umarım mesleğin yada sana destek olacak birileri vardır karnındaki bebektende mi utamamış valla okuyunca ben çok kötü oldum Allahım kimseye göstermesin..

İşte kadının böyle mesajlara ihtiyacı var. Hamile sonuçta. O da biliyordur ne yapacağını yapması gerektiğini.

Aynen, cok dikkatli olmasi lazim. Allah korusun bebege bi sey olursa anneye de olur ve degmez.
O yuzden konu sahibi yavrusunu düşünsün ve zaten karari da belli. Uygulamaya geçer bi sekilde..

Bence sirf hamileyim diye bunu yiyip yutmayin bu cok agir bir durum. Kabul edilemez.. Cok uzuldum adiniza siz bebeginizin sagligini dusunun suanda.sogukkanli olmaya calisin ailenizin yanina falan gidebiliosaniz bi sure uzaklasin

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. ayrıca aldatan erkeği yatakta başka bir kadınla bas aa ben uyuyordum bu nerden gelmiş der. yakalanmış adamın başka çaresi yokki sonuna kadar inkar.. aldatılmak vs hepsini geçtim prezervatif kullanıldığı halde bulaşabilen hastalıklar var hpv gibi... sizi ve çocuğunuzu ne büyük bir riske atmış büyük bencillik. seks hiçbir zaman ihtiyaç değildir. biz hayvan değilizki ihtiyaç olsun sağduyumuz var herşeyden önce vicdanımız değer yargılarımız ve inandığımız bir din var. ihtiyaçsa kendi kendinede çözebilirdi. ama çok zor bir durum sizinki hamilelik psikolojisi vs bunlar üstüne tuz biber olmuş.. allah yardımcınız olsun. ama önce çocuğunuzu sonra kendi mutluluğunuzu düşünerek hareket edin. ayrılın diyemem yazıktır bir aile kolay kurulmuyor tüm o fedakarlıklar.. ama belki bir süre ayrı yaşamanız çocuğuna olan özlemi kaybetme korkusu aklını başına getirebilir. aslı soru şu siz bunları içinize sindirip yeniden başlayabilecekmisiniz. eğer cevabınız hayırsa bence evet olana kadar ve onu gönülden affedene kadar bekleyin. yoksa daha büyük çıkmazlar sizi bekliyor olacaktır.

X