- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
-
- Konu Sahibi askim_0277
Kadin ilk olarak selam bulusalim mi bu hafta yazmis ve numera istemis Esimde numera veremem bulusuyosan simdi bulusalim baska gun olmaz yazmis kadinda müsterim var bugun olmaz yazmis sonra esim cvp vermemis birdaha
Kadin kim ve ne odugu besbelli hatta Mail adresi bile igrenc bi isimleydi!! Ve resim vardi Profil resmi olarak yari ciplak bi halde! türk degil alman .. Mail adresini ve yazismalari kaydettim yazicam kadinaBu konuşma ile nereye varılır bilmiyorum, çok net bir konuşma yok gibi, ama bu kadın kim o var tabi. Yanlış düşünmek ve yönlendirmek istemiyorum. Ben olsam kadına mail atardım adresini bir arkadaşımdan aldım vs. gibi.
Kadin kim ve ne odugu besbelli hatta Mail adresi bile igrenc bi isimleydi!! Ve resim vardi Profil resmi olarak yari ciplak bi halde! türk degil alman .. Mail adresini ve yazismalari kaydettim yazicam kadina
Evet bi kere yapan bidaha yapar!! Hamile olmasam gercekten daha farkli davranirdim ama cocugum icin daha sakin olma liyim benim icin herseyden önemli kizim. .bu ne sakinlik bu ne sabır sükûnet.... ben o yazilari okuyacağım da ne yapacagim diyeceğim....demek ki hayat insanları nelere zorluyor sabriniza hayran kaldim..
Ayrıca konusup affedecekseniz bir daha yapmayacak mi sanıyorsunuz hem de bunu en en iğrenç şekilde yapan bir adam? Sizi uzmemek için neyse yapmayayim diyeceğini mi düşünüyorsunuz?
Evet bi kere yapan bidaha yapar!! Hamile olmasam gercekten daha farkli davranirdim ama cocugum icin daha sakin olma liyim benim icin herseyden önemli kizim. .
boyle bi halt yiyen adam için ne denilirse onu diyoruuz miss cimKadın hamile sakin olması lazım siz ne diyorsunuz!
Şimdi önce bebisini düşün sen bide kendini. Bi süre ayrı ayrı takılın. Bak bakalım bi pişmanlığı var mı yüzünde. Allaha bırak bak nasıl bulacak layığını.. Biraz zamana bırak. Burnundan getir tabi ama o pişmanlığı görürsen yüzünde bebisin için bi kere düşün olur mu canım.Aynen öyle. . Bide severek evlenmistik ama Meger hic sevmemis beni... böyle bi es cocuguma iyi bi baba olamaz en iyisi bitirmek!
boyle bi halt yiyen adam için ne denilirse onu diyoruuz miss cim
bn daha once yazdıklarını okumadım. O mesajınıda genel yazdığın için bnde uzerime alındım.. Kadın hamile ve daha sağlıklı bi ortamda hamileliğini geçşrmesi için yardımcı olmsya çalışıyoruz hepimiz zaten.. Zira hamile karısını duşunmeden bu haltı yiyen adamdan hayır gelmez.. Ayrıcs senin iyi niyetinden de şupem yok cnm. Polemik içşnn değil sadece cevaplamk istedim..Bende zaten yazacaklarımı yazdım. Tek yazdığım bumuydu ki iyi okuyun? Çıktıları alın dedim, kadına mail atın dedm! Çıktı neden alınır boşanırken delik olarak göstermek için. Adam şöyle, adam böyle, yık ortalığı demekle olmuyor.
Lafım bu ne sukunet demiş bir arkadaş onun için, size bir şey demedim zaten.
Ne yapsın kadın kendini mi paralasın? Ortalığı mı yıksın. Kadın HAMİLE ve sakince hareket etmesi lazım!
Şimdi önce bebisini düşün sen bide kendini. Bi süre ayrı ayrı takılın. Bak bakalım bi pişmanlığı var mı yüzünde. Allaha bırak bak nasıl bulacak layığını.. Biraz zamana bırak. Burnundan getir tabi ama o pişmanlığı görürsen yüzünde bebisin için bi kere düşün olur mu canım.
Bi sakin ol ki tebrik ederim cok sakinsin Allahtan. Sen simdi bebeğini dusun ve öyle karar ver.
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah. .
İşte kadının böyle mesajlara ihtiyacı var. Hamile sonuçta. O da biliyordur ne yapacağını yapması gerektiğini.