- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
İddiaya girdim fenerli bir arkadaşla. Veeee Fenerli arkadaş iddiayı kaybederse MERCAN forma giyecek işyerinde. Bu arada giyecek olan arkadaş erkek. Dalga geçiyordu pembe formamı olur diye olur hemde sen giyersin dedim. Giydireceğıim inşallah.
Gerçekçi olmak gerekirse işimiz bayağı zor, çok iyi oynayan bir takıma karşı oynayacağızBu hafta sonu bjk yi Yenecez inss EN Buyuk CIMBOM
Umarim iyi oynariz ve kazaniriz zorda olsa..Gerçekçi olmak gerekirse işimiz bayağı zor, çok iyi oynayan bir takıma karşı oynayacağız
Hadi bakalım inşallahUmarim iyi oynariz ve kazaniriz zorda olsa..
Yani hepsi bjk li olacak ,80 bin dolcakmi bakalim ama farketmez biz ne maclari kazandik,ben kafede izliycemHadi bakalım inşallah
Ben maça gidersem atarım resim de. Beşiktaşlılar olur mecburen karede
90 dk küfür edecekler, eşim götürmek istemiyor o yüzden, o beşiktaşlı ben yalnız gideyim diyor :))Yani hepsi bjk li olacak ,80 bin dolcakmi bakalim ama farketmez biz ne maclari kazandik,ben kafede izliycem
Aynen benimde esim bjkli ama maca gitmeyi dusunmuyor cnku anadolu yakasindayiz cok ters yerde stad beraber kafeye gidip izleriz umarim ben mutlu ayrilirim ordan:)90 dk küfür edecekler, eşim götürmek istemiyor o yüzden, o beşiktaşlı ben yalnız gideyim diyor :))
Eşimin inadını kıramazsam Evden de izleyebilirim
İnşallah da.. Beraberlikle sonuçlanır ikinizde karmaşık duygularla ayrılırsınız gibiAynen benimde esim bjkli ama maca gitmeyi dusunmuyor cnku anadolu yakasindayiz cok ters yerde stad beraber kafeye gidip izleriz umarim ben mutlu ayrilirim ordan:)
90 dk küfür edecekler, eşim götürmek istemiyor o yüzden, o beşiktaşlı ben yalnız gideyim diyor :))
Eşimin inadını kıramazsam Evden de izleyebilirim
İstanbul da olupta maça gidememekte zor ya, sana bizim stad yakın birdeBizdede aynı,eşim fenerli dioırum götür maça diye yok diyor,gidersem aynı trübünde oturmam lazımmış yok yaaacimbom gol atarsa nasıl bağıracam dedimmm ancak cezalı maçı olacakki o zaman giderim
Gs macina gelmezki gelse zaten bjkyi birakir eminim:)telekoma gitmeyeli 1 sene oldu firsat bulsam giderimde oglum durmuyor cok yaramazİstanbul da olupta maça gidememekte zor ya, sana bizim stad yakın birde
Kandır sen onu götür bi maça da hakemsiz maç nasıl kazanılır görsün
İstanbul da olupta maça gidememekte zor ya, sana bizim stad yakın birde
Kandır sen onu götür bi maça da hakemsiz maç nasıl kazanılır görsün
Oyle tadi cikmazki yani gol oldu bende bagirmadan duramam o yuzden farkli takimlari tutunca macta yalan oluyor neyseki fb li degil aman aman!Bizdede aynı,eşim fenerli dioırum götür maça diye yok diyor,gidersem aynı trübünde oturmam lazımmış yok yaaacimbom gol atarsa nasıl bağıracam dedimmm ancak cezalı maçı olacakki o zaman giderim
2 dk da maçta öğlenirsin marşları, bizim taraftar çok sakin izliyor maçı, hiç sevmiyorum o özelliklerini. Azıcık ruh olur taraftar dediğindeStad bize uzak zaten ancak metro ile gidilir oraya,formamda var nasılsaa bide güzel özlü sözler bildinmi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?