Galatasaraylılar Kulübü

Tabiki daha maçLar var ama bu maçLarında çok önemi var..
İnan pes etmeyi istemezdim ama bunLar gerçekLer..
Geçmişe göre o kadar geriLedik ki gerçekten çok üzücü.. :sinifsinif:

MaLesef Fenerbahçe yeniLgisi şansımızı çok azaLttı ve Bursaspor sıradan anadoLu takımLarına göre oLdukça iyi ve Kasımpaşa'nın yenme ihtimaLini çok görmüyorum ben.

Ki Şuanda 1. oLan Bursaspor'La aramızda 5 puan fark var.
Bu Lig için çok fazLa bi puan farkı..

olabilir ama bence bu şimdiden yenilgiyi kabul ettirmez en azından benim için böylea.s
gs olamasa bile bursa şampiyon olsun üzülmem ben ama şuanda fener şampiyon olcak demek için erken bencezemuszemus

olabilir ama bence bu şimdiden yenilgiyi kabul ettirmez en azından benim için böylea.s
gs olamasa bile bursa şampiyon olsun üzülmem ben ama şuanda fener şampiyon olcak demek için erken bencezemuszemus

Bende Bursaspor şampiyon oLursa çok üzüLmem..
Ama futboL o kadar değişik bir spor ki 1 dakika için birşey söyLemek yanLış oLur ama pLansız hareket etmek de..

SürprizLerLe doLu bir Ligimiz var ben sadece kendi yorumumu beLirttim..

Ben çok koyu bir gaLatasaray taraftarıyım ve şuaki kadronun yetersizLiğinden doLayı bunun böyLe oLduğunu düşünüyorum..:sinifsinif:

yoksa bu taraftar birsürü futbol takımının sahip oLmak istediği bir taraftar guclubacismile

cnm o yüzden yenilgiyi kabul edip üzülme diyorum süprizlerle dolu evet ben de bu yüzden bişey söylemek erken diye düşünüyorum a.s
bence yetersiz bi kadromuz yok bu kadroyu yeterince iyi kullanamıyoruz diye düşünüyorum..
gs nin taraftarları bencede çok özelalkisalkisalkis

kızlar üzülmeyin ya bikerede başkaları şampiyon olsun biz nasılsa alışığız ööle dier takımlar gibi 40 gün 40 gece kutlama yapmıoruz :)))))))))))))))))) millet bi şampiyon oluo amaaaaannnnn senelerce sölüolar hahahahaha:) ama biz aslanız biz alışığızzzzzz :)

vereliniortakkaydirigubbakcemile5

Bence Bursaspor şampiyon oLucak gibi ama görücez bakaLm dengeLer çok çabuk değişiyor..

Kadroda eksik oLan şeyLer var gibi.. Geçmişteki oyuncuLarımızda oLan o gaLatasaray ruhu şimdi o kadar yok..

KupaLar bizim zaten inceLemeLeri için veriyoruz şimdiLik :jeyyar:

kaydirigubbakcemile5

HevesLerini kırmayaLm gençLerin biraz da onLar alsınLar..
Verdiğimiz gibi aLmasını da biLiriz :dance:

Ayy Gs liler ortaya çıkmaya başlamışşş kaydirigubbakcemile5 hoş geldinizz kızlar :lepi: şampiyon belli de 2. kim ben onu merak ediyorum:jeyyar:sırnaşık şey

bende geldım aranızaaa..... galatasarayımı gorunce cokn mutlu oldum ıyıkı boyle bır konu acmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…