gaitada gizli kan pozitif çıktı

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
45
bugün yaptırdığım testte gaitada gizli kan pozitif çıktı
çok kötüyüm, kötü hissediyorum.
başına gelen varmı, hikayesini bilgisini paylaşmak isteyen
pozitif çıkması ne demek oluyor, sonrasında neler oluyor falan.
hiçbir belirti, şikayetim falan yok. yılda bir kan testi yaptırırım, bu sefer idrar ve dışkı testi de yaptırayım dedim, orada çıktı

Sağlık sektöründeyım işim gereği gaitada gizli kan cihazı çalışmıştım seneleeeeer önce .Kaç pozitif çıkmış ?Herhangi bir şikayetınız yoksa başka bir guvendıgınız yerde hatta unıversıte hastanesınde testı tekrarlatmanızı öneririm. Eğer bir kaç pozitiflikte çıkarsa ileri tetkıkler gerekebılır hemen karalar bağlamayın bazen cıhazlarda yanlış okuma yapabılıyor .ıyı dusunun ıyı olsun

60 da pozitif 1000 de pozitif önemli olan değer illa kötü r hastalık değildir

Sağlık sektöründeyım işim gereği gaitada gizli kan cihazı çalışmıştım seneleeeeer önce .Kaç pozitif çıkmış ?Herhangi bir şikayetınız yoksa başka bir guvendıgınız yerde hatta unıversıte hastanesınde testı tekrarlatmanızı öneririm. Eğer bir kaç pozitiflikte çıkarsa ileri tetkıkler gerekebılır hemen karalar bağlamayın bazen cıhazlarda yanlış okuma yapabılıyor .ıyı dusunun ıyı olsun
teşekkür ederim. doktora gittim, her halükarda sana kolonoskopi ve endoskopi yapalım bakıp görelim dedi. inşallah temiz çıkar.

bugün yaptırdığım testte gaitada gizli kan pozitif çıktı
çok kötüyüm, kötü hissediyorum.
başına gelen varmı, hikayesini bilgisini paylaşmak isteyen
pozitif çıkması ne demek oluyor, sonrasında neler oluyor falan.
hiçbir belirti, şikayetim falan yok. yılda bir kan testi yaptırırım, bu sefer idrar ve dışkı testi de yaptırayım dedim, orada çıktı
Merhaba, kolonoskobi oldunuz mu acaba,bende de çıktı gizli kan..çok tedirginim kolonoskobi yapılsın dedi doktorum,bende makat çatlağı var o sebeple gitmiştim doktora ve test istedi orda çıktı..merak ettim sizin durumunuz nedir

X