Kontakt Lens Fx eyes marka lens

ceycu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
249
3
arkadaşlar bu markayı yeni keşfettim. çok doğal ama biraz pahalı gözüküyor. kullanan var mı hiç?

arkadaşlar bu markayı yeni keşfettim. çok doğal ama biraz pahalı gözüküyor. kullanan var mı hiç?

fx eyes custom lens ve customlar sadece resimlerde ve videolarda doğal olmalarıyla ünlüler ve tabi fiyatlarının çok yüksek olmasıyla,forumda custom lens deneyen arkadaşımız vardı arıcak olursan bulabilirsin,ben denemedim ama yarı opak fabrikasyon lenslerle karşılaştırılamaz diyor kullananlar ve paris hilton un custom değilde fabrikasyon lens kullanması da buna bağlanıyor genellikle

ama yabancı forumlarda hep zombi gibi durduğundan bahsetmişler. youtube'da heaven adlı lenslerine de baktım, adeta kurtadam filminden çıkmış gibi

bu fx eyes forumda da çok konuşuldu tartışıldı.çok kalın,pupili dar kullanıslı olmayan bi lens olarak biliyoruz,kullanmadım oyüzden ne kadar doğru bilemem ama genellikle film setlerinde kullanılıyor bkz.twilight

ben new yorkta bir firmada yaptirmistim % 100 elde boyama once sizin gozunu olcup, biciyorlar,goz bebeginin yogun isikta ne kadar genisledigini falan test ediyorlar, ona gore ayarlaniyor, pupil acikligi,o konuda sorun yok ,ancak cokda dogal durmuyor diyebilirim, lensler hand made oldugundan uzerine islenebilmesi icin daha tok bir lens kullaniyorlar, fiyatlari degisiyor, 500$ a da var 250 $ dolarada ve ikiside birbirinin ayni duruyor.

nanymchpee bu lensi kullananlardan daha hiç fotoğraf ekleyen olmadı sen ekle ve ilk ol

maşallah canım çok yakışmış lens ama sen güzel olduğun için yüzün kaldırmış ama bukadarda hoş olmayan birinde nasıl dururdu bilemiyorum ışıktan doğal olup olmadığı belli olmuyor ama mavisi lacivert gibi yani azul rengi gibi.resimli msjndan alıntı yapmadım kaldırcaksın diye buna cvp yazıyorm.sende hoş durmuş yakışmış bence

canim tesekkur ederim ,verdigim adrese bi bak oradan renkleri gorebilirsin, yahut orda olmayan bir veya bir kac rengide senin istegin dahilinde boyabilirler. benim ki ciddi anlamda koyu bir mavi, evet belki azul'a yakindir.cok acik renkliyim normalde gray fazla kopekbaligi hissi vereceginden kacindim acikcasi,ama cogunlugun tercihi biraz bal sarisi biraz da gri karisimi renklerden yana. bir de fiyati yuklu olunca riski goze alamadim..benim merak ettigim istanbulda yok mudur el boyama bu lenslerden, diger arkadasta burdan bulmus siteyi?

merhaba lensler hakkında bilgilisiniz sanırım bende quartzo almayı düşünüyordum ama yeni serinin rengi koyu gibi biraz begenemedim sonra adriana fx düşündüm ama pekte önerilmiyo sert olması rahatsızlık verici dediğiniz gibi daha yumuşak gözü açan hoş bi lens olarak bi lens önerebilirmisiniz?

canım sana şu kadarını söyleyim..sakın resimlere aldanma..amerikada okuyup yazları tatile gelen bi arkım yapmıştı..yakından ancak bu kadar korkunç durabilir yanii...kız zaten yapmış ama pişman olmuş doğru düzgün takmamış.gündüzleri zombie gbı durduğu için bir kaç arkadaşınada dalga konusu olmuş...sadece akşam eğlenceye gıderken takıormuş..oda gerçekten akşamları fena durmuor ışık yansımasından olsa gerek diye düşünüyorum ben akşam ışığında görmedım aMA resimlerden guzel duruyor..gündüzleri ise bir felaket..hatta lensaholics diye bir lens forum sıtesı var oraya üye olup yüzlerce fxs.sitesinden lens yaptıranların resimlerini görebilirsin..

nany sana 1 yıl snra cevap veriyorum olaya bak o değilde NY uğrayacak olursam evet seninle irtibata geçicem
diğer başlıkta lenslerini gördüm harika ötesiydi

Fx eyes birçok ünlünün kullandığı marka hatta rihanna bile bunlardan kullanıyor. rihana die geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…