- 15 Ağustos 2009
- 2.647
- 20
Renge ve modele gore degisiyorbu fx eyeslar.numaralı olarakta satılıyormu.çiftinin fiyatını ve geliş süresini merak ettim
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renge ve modele gore degisiyorbu fx eyeslar.numaralı olarakta satılıyormu.çiftinin fiyatını ve geliş süresini merak ettim
bu lenslerin bir özelliğide ışığa göre renk değiştirmeleri kimi zaman koyu bir mavi kimi zaman açık bir gri mavi kimi zaman ise çok güzel bir turkuaz oluyor zamanında söylerlerdi inanmazdım fxeyes kullanan bir kişi başka bir lens kullanamaz diye gerçekten de öyle yalnız fxeyes in bi alışma süreci oluyor ilk aldığımda kullanamadım nasıl moralim bozuldu size anlatamam ama sonrasında alıştım şimdi çok rahat ancak şayet bir fxeyes satın almayı düşünüyorsanız pupil boşluğu kesinlikle 4.5 ve üzeri olmalı axi takdirde rahat bir görüş elde edemezsiniz bilhassa loş ve karanlık ortamlarda biliyorsunuz ki göz bebekleri karanlıkta büyüyoro yüzden kesinlikle 4.5 ve üzeri... konu ile ilgili soruları olan kişilere cevap verebilirim.
öncelikle iltifatlarınız için çok teşekkür ederim :) benim şuan gözümde olanlar light blue gray 2 ton koyulaştırılmış hali adrina bir arkadaşımda gördüm evet bayağı açık bir renk ama güzel ben açık mavi açık gri tonlarını seviyorum ve şunda da bir adriana yaptırıyorum rengi ile oynatmadan sanıyorum bir kaç haftaya hazır olur fox ile ilgili hiç bir bilgim yok ve ayrıca gördüğüm kadarı ile bana hitap eden bir renk değil :)Bide fox veya adriana istesem bunu koyulastırın demelimiyin en bastan. Gözümü alamadım sizden de gercekten
öncelikle iltifatlarınız için çok teşekkür ederim :) benim şuan gözümde olanlar light blue gray 2 ton koyulaştırılmış hali adrina bir arkadaşımda gördüm evet bayağı açık bir renk ama güzel ben açık mavi açık gri tonlarını seviyorum ve şunda da bir adriana yaptırıyorum rengi ile oynatmadan sanıyorum bir kaç haftaya hazır olur fox ile ilgili hiç bir bilgim yok ve ayrıca gördüğüm kadarı ile bana hitap eden bir renk değil :)
Bi soru daha sorucam Adriana rengi sizin aldıgınız ice bluenun 2 ton koyulattırılmış halinden daha mı acık daha mı koyu. Siz her türlü tolere edersiniz ama ben esmerim, o yüzden cok patlamasın. Videolarda adriana orta bir renk gibi, ama emin olamiyorum tabi video diye Neyse ki sizi buldum, cok da yardımcısınız tesekkur ederim gercektenAcık tenli sarışın oldugunuz için size açık renkler daha cok yakışır Şu zamana kadar hangi fxeyes lensleri kullandınız. Pupil çapı kac aldınız, 4 ten görmek cok zor demişlerdi. Bide rahat mı, kac saat sorunsuz takıyorsunuz. lens oldugu anlaşılıyormu bilmeyenler tarafından. Yine çok soru sordum
Light blue grey yazıcaktımBi soru daha sorucam Adriana rengi sizin aldıgınız ice bluenun 2 ton koyulattırılmış halinden daha mı acık daha mı koyu. Siz her türlü tolere edersiniz ama ben esmerim, o yüzden cok patlamasın. Videolarda adriana orta bir renk gibi, ama emin olamiyorum tabi video diye Neyse ki sizi buldum, cok da yardımcısınız tesekkur ederim gercekten
Offf yine bisürü mesaj yazmısım:))Light blue grey yazıcaktım
bügüne kadar 1 tane lens yaptırdım ve pupil 3.5 pişmanmıyım evet pişmanım kesinlikle 4.5 garanti olsun diyorsanız 5.0 olmalı diye düşünüyorum kısmen rahat bir lenslens olduğu makina lenslerine göre daha az anlaşılıyor 7/8 saat rahat takılıyor.Acık tenli sarışın oldugunuz için size açık renkler daha cok yakışır Şu zamana kadar hangi fxeyes lensleri kullandınız. Pupil çapı kac aldınız, 4 ten görmek cok zor demişlerdi. Bide rahat mı, kac saat sorunsuz takıyorsunuz. lens oldugu anlaşılıyormu bilmeyenler tarafından. Yine çok soru sordum
adriana şuan gözümdenkinden nerden baksanız 3 ton daha açık ama asla zombie gözü değil bende merakla bekliyorum bence adriana tam bir gökyüzü mavisi... videolar genelde gerçeği yansıtmıyor ne yazık kiBi soru daha sorucam Adriana rengi sizin aldıgınız ice bluenun 2 ton koyulattırılmış halinden daha mı acık daha mı koyu. Siz her türlü tolere edersiniz ama ben esmerim, o yüzden cok patlamasın. Videolarda adriana orta bir renk gibi, ama emin olamiyorum tabi video diye Neyse ki sizi buldum, cok da yardımcısınız tesekkur ederim gercekten
bu arada yeni bir el yapımı lens markası keşvettim fxeyes e göre daha hesaplı ama reklamı çok az bakalım ilerleyen günlerde bir kumar oynamyı düşünüyorum bir kaç fotosunu gördüm güzeldi ama biliyorsunuz ki fotolar yanıltıcı olabiliyor lens konusunda... buradan ismini paylaşıcam zaten
bu arada yeni bir el yapımı lens markası keşvettim fxeyes e göre daha hesaplı ama reklamı çok az bakalım ilerleyen günlerde bir kumar oynamyı düşünüyorum bir kaç fotosunu gördüm güzeldi ama biliyorsunuz ki fotolar yanıltıcı olabiliyor lens konusunda... buradan ismini paylaşıcam zaten
hyr bu dubainin lensi yeni keşvettim :)İsmi nedir :) 9mmsfx var, o da baya ünlü, ama tanesi 225 dolar,yani tek göz. ikisi 550 dolar ayrıca kargo vs... Ucuzlardan batis spartex i duydum. Çapı 15 mm. O da güzel olabilir. En azından ince. Fxeyes yandan kalın duruyor mu. Bombeli durur gibi görünüyor kalın gibi. Tabi kullanan sizsiniz size sormak lazım:)
hyr bu dubainin lensi yeni keşvettim :)
imeline isimli bir lens int de sitesi de var direk 15 mm olarak verdim ben ama bence en doğru olanı önce dr a gitmekBen de arastırıyım markası ne :) bide oxygen lens diye bi marka buldum, cok dogal duruyor, ona da bakın. Oksijen gecirgenliği cok iyimiş, rahatmış baya. Bıarada fxeyes siparişi verirken göz çapını tam mı verdiniz doktorun ölçtüğü gibi, yoksa 15 mm mi verdiniz
imeline isimli bir lens int de sitesi de var direk 15 mm olarak verdim ben ama bence en doğru olanı önce dr a gitmek