Kontakt Lens Fx eyes marka lens

Rihanna favorim:)bana kalirsa secilen lense gore dogallik artiyor uc bir renk tercih ederseniz tabiki dogal olmayacaktir

Hepsine baktım .
İçlerinde en doğalı kesinlikle foxx.

[video=youtube;gAjprSSa_sY]http://www.youtube.com/watch?v=gAjprSSa_sY[/video]

bu marka lensler bazen çok korkunç bazen de çok güzel görünüyor benim fikrimce

kesinlikle haklısın ilk etapta güzel duruyo ama göze baktıkca çok büyük ve korkunç bence ben şahsen solotica kullanıyorum gayet doğal en belirgin rengi bile doğal bu fx ler zombi gözü gibi yaaa:KK43:((

merhaba lensler hakkında bilgilisiniz sanırım bende quartzo almayı düşünüyordum ama yeni serinin rengi koyu gibi biraz begenemedim sonra adriana fx düşündüm ama pekte önerilmiyo sert olması rahatsızlık verici dediğiniz gibi daha yumuşak gözü açan hoş bi lens olarak bi lens önerebilirmisiniz?

fx eyes marka lensler sert değildir aksine yumuşaktır deneyen ve bilen birisi olarak konuşuyorum gözümdeki lenslerin birisi -4.50 diğeri -6.50 derece olmasına ragmen yumuşak ve rahattır.Duyumlara göre değil deneyimlerime göre konuşuyorum:)
$fx eyes ıcy green 3.png koyu kahverengi gözümde ıcygreen duruşu..

fx eyes marka lensler sert değildir aksine yumuşaktır deneyen ve bilen birisi olarak konuşuyorum gözümdeki lenslerin birisi -4.50 diğeri -6.50 derece olmasına ragmen yumuşak ve rahattır.Duyumlara göre değil deneyimlerime göre konuşuyorum:)
Eki Görüntüle 636747 koyu kahverengi gözümde ıcygreen duruşu..

Çok hoş durmuş gerçekten:KK31:

Ama ilk sayfadaki fotoğrafın pupil boşluğu inanılmaz dar.
İnsan nasıl görür o boşluktan:KK30:

merhaba arkadaslar fxeyes tan betty blue siparişi vermiştim pişman oldum lensler dün geldi ancak şişesinden baktım renk bana göre değil mavi bana gitmez,lensler sıfır açılmadı,satmaya karar verdim,vetmandan aldım teyit için sorabilirsiniz..ilgilenen varsa beklerim..

$ADRİANAAA.png

fx eyeslar özel yapım lenslerdir arkadaşlar yaptırmak isteyenler olursa özelden mesaj gönderebilir yada 0507923 59 60 dan bilgi alabilirler wats up mevcut:KK66:

merhaba arkadaslar fxeyes tan betty blue siparişi vermiştim pişman oldum lensler dün geldi ancak şişesinden baktım renk bana göre değil mavi bana gitmez,lensler sıfır açılmadı,satmaya karar verdim,vetmandan aldım teyit için sorabilirsiniz..ilgilenen varsa beklerim..

Benalmak isterim lenslerinizi nasıl irtibart kurabiliriz

Eki Görüntüle 899732

fx eyeslar özel yapım lenslerdir arkadaşlar yaptırmak isteyenler olursa özelden mesaj gönderebilir yada 0507923 59 60 dan bilgi alabilirler wats up mevcut:KK66:
arzu hanım solotica quartzoların pupili boşluğu nekadar acaba? Birde fx eyes istiyorum ama onlarda pupil boşluğu buçuklu oşarakmı oluyor yani 4-4,5-5 mm olarakmı

bu fx eyeslar.numaralı olarakta satılıyormu.çiftinin fiyatını ve geliş süresini merak ettim

X