• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Futbolcu Sevgilisi,Nişanlısı,Eşi Olanlar

bi de şimdi transfer dönemi, çok sıkıntılı yaaa
valla eşime destek olayım derken, belli olmasın sıkıntım derken ben hasta olcam yani.sizinkiler naptı?

bizimki eski takımında kaldı ama yinede sözleşme uzayacakmı die stres yaşadık tatilde.şimdi kamptalar minicik kızımla yine yalnızız....:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
benimki de transferini gerçekleştirdi.eşimlerde ayın 1 inde çıkacaklar kampa. çok şükür sıkıntıyı atlattık.bir tek kamp sıkıntımız kaldı.
ne kadar kalcak sizinkiler?

Biz yasadigimiz yer sicak oldugu icin eylulun ortasinda gelcekler yani 4.hafttadan sonra gelicekler sizin hangi Lig?

benimki süper amatörde, ama çok şükür iyiyiz bu aralar.benim eşimde ayın 1inde yalovaya gitcekler.bende yalnız kalcam yani.

ya sakatlık olmasında gerisi çok önemli diil sakatlık yüzünden zor günler yaşadık benim eşlimde süper ligde oynuyor..

aynen öyle allah sakatlanmaktan korusun.çok korkuyorum bişey olcak diye.
hangi takımda senin eşin?

Amann bende bırı cıkcakta ben Şu futbolcunun eŞıyım dıycek sandım :)sız bısey yazmamısınkı eŞımkampa gıttı kamptan geldı kolunu kırdı bacagını kırdı :)sarmadı bu topık benı

Amann bende bırı cıkcakta ben Şu futbolcunun eŞİyım dıycek sandım :)sİz bısey yazmamısınkı eŞİmkampa gıttı kamptan geldı kolunu kırdı bacagını kırdı :)sarmadı bu topık benİ

kimse kendini deşifre etmek istemez şahsen ben söylemem sonuçta bu herkese açk bir forum

ayyyy canım benim üzülme, futbol bu işte.
eskiden maçlarda üzülenlere bakardım da, deli mi bunlar derdim.
şimdi o durum bizi en derinden etkiliyor çok acıymış...

Back