• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Futbolcu Sevgilisi,Nişanlısı,Eşi Olanlar

futbolcu sevgili veya es cok zor ya, sürekli antremanlarda kampta offf dayanamam ben:D

ama ne yalan söyliyim olsa iyi olurdu :lepi:
nedense cok cekici oluyorlar:asigim:

benımde eşim malesefffffffffff topçuuu:a015:yaralanmalardan ve şişlıklerden bıktımmmmm evde buz dayanmıoooo

benımde eşim malesefffffffffff topçuuu:a015:yaralanmalardan ve şişlıklerden bıktımmmmm evde buz dayanmıoooo

ilişkiye başlamak üzere olduğum erkek arkadaşım da futbolcu.. ve aynen katılıyorum.
bir kaç aylık sakatlık(ki ciddi bi sakatlık,ayağını oynatamıyordu)
sonrasında ufak tefek kazalar..
en son iki gün önce bileğini burkmuştu idmanda.. şişmişti bileği..

futbolcu eşleri topiği eskiden daha canlıydı keşke öyle olsa yine de fikir alabilsek...

ilişkiye başlamak üzere olduğum erkek arkadaşım da futbolcu.. ve aynen katılıyorum.
bir kaç aylık sakatlık(ki ciddi bi sakatlık,ayağını oynatamıyordu)
sonrasında ufak tefek kazalar..
en son iki gün önce bileğini burkmuştu idmanda.. şişmişti bileği..

futbolcu eşleri topiği eskiden daha canlıydı keşke öyle olsa yine de fikir alabilsek...

hangi takimda oynuyor???

benim ablamın eşi futbolcu...babam eski futbolcu amcam antrenör bende bulcam bi futbolcu tam olucak aile delikafadulden ben sürekli futbol camiasının içindeyim kızlar babam yöneticilik yapıyo gerçekten cok zor cocukları olanlar için hele sezon öncesi ve ara devre kampları uzun sürüyo deplasman maçları olunca 2 gün uzakta oluyorlar hergün antreman haftada 1 gün izin oda maçı alırsan :) sakatlıklar da çok kötü bazı sakatlıklar futbol hayatını bitirebiliyo aile için zor bir hayat....durumun hiç belli olmuyo sürekli transfer gündemi vs...

Son düzenleme:
bende bu adaylardan biriyim sositososito
ama şu anda oynamıyor takımla anlaşacak bakalım bi yandanda hocalık yapmayı düşünüyor ama zor bi iş gerçekten mirmirmirmir

sööölememmmmmmmmmmmm:olmaz:ama bu toptan bıktımmmm.iş bulamıyooo ya idmana gdp gelmekten..hyatımız buna baglı gecıcek dıe acyp huzrsuzum.bı saktlık işini bıtırır..hala doru duzgun işi yokkk..bunu ş olarak görmuym görmıcemde...namkor bı iş...bı saktlık bıtrıo herseyı..

aslında bi işi olsa ve ek olarak futbolculuk yapsa daha iyi bence
benimki öyle :kedi:

yok cnm futbolla iki iş yürümez hayatım ona göre şekillendi gununu kullanamıyorsun bölünüyor zor yani ek iş olarak futbolcu olmak:)

bir tanıdığımın (Uhalamın)futbolcu sevgilisi vardı bbursasporlu bende merak ettim topiki görünce yazim dedimmerhabalar hepinize.

merhaba arkadaşlar benim eşimde futbolcu.
ben bu futboldan çok çektim.
zaten bi teknik direktör kadar bilgiliyim artık.
benim eşim tam sözlencez burnunu kırdı...
tam düğünümüz olcak kolunu kırdı...
her idmandan sonra nasılsın derken yüreğim çıkıyor

slmlar benim eşimde futbolcu sıkıntıların hepsini bende yaşıorum en özel günlerimizi heyecanla bekliorum o gün bi yeniliolar bizimkinin yanına yaklaşılmıo.çok stresli bişi valla yaa...

Son düzenleme:
Back