• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbette Yalnızlık

kahveben

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
22
5
16
Arkadaşlar merhaba Isparta’ya yeni taşındım 2 yaşında kızım var . Eşim de yurtdışında çalışıyor. Çocuğumla ilgilendiğim için çalışamıyorum da çok sıkıldım . Daha hiç arkadaş edinemedim . İnsanın oturup sohbet edeceği , kahve içeceği , birlikte çocukları oynatacağı bir arkadaşa ihtiyacı oluyor . İlerleyen zamanda belki güzel ,sıkı dostluklara dönüşür. Belli zamandan sonra durduk yere arkadaş da edinemiyorsun aranızda benim gibi olanlar var mı nasıl yollar izlediniz nasıl çevre edindiniz ? :)

Neden ailenden uzaktasin. Esinde yurt disinda calisiyormus o yuzden sikilman bunalman gayet normal.

Eşinizin mesleği nedir siz neden gitmediniz yurtdışına ?? Sessiz sakin bir kişiliğiniz var galiba çevre edinmek benim için mesela şöyle... Hastaneye gitsem oturduğum yerden en az 2 3 kişiyle muhabbet sohbet ediyorum yani bendede aşırı sosyallik sorunu var .. peki insan seviyormuyum hayır 🙂↔️

Eşiniz yurtdışındayken, niye ıspartaya taşındınız? İlerde orada mı çalışacaksınız?

Kızınızı oyun gruplarına goturebilirsiniz. Belki orda annelerle bir sohbet ortamınız oluşur. Havalar düzeliyor evinizin yakınındaki parka sürekli çıkarsanız yine aynı insanlarla karsilasacaginiz için sohbet ilerleyebilir:) komşuluk yapılacak bir ortam varsa belki gelen giden olur bilemiyorum. Çocuğunuzu birakacak kimse olmayınca kurs ,is vs diyemiyorum. Biraz daha büyüyünce zaten kreşe verip siz de çalışma hayatına doner yine sosyallesirsiniz.

Arkadaşlar merhaba Isparta’ya yeni taşındım 2 yaşında kızım var . Eşim de yurtdışında çalışıyor. Çocuğumla ilgilendiğim için çalışamıyorum da çok sıkıldım . Daha hiç arkadaş edinemedim . İnsanın oturup sohbet edeceği , kahve içeceği , birlikte çocukları oynatacağı bir arkadaşa ihtiyacı oluyor . İlerleyen zamanda belki güzel ,sıkı dostluklara dönüşür. Belli zamandan sonra durduk yere arkadaş da edinemiyorsun aranızda benim gibi olanlar var mı nasıl yollar izlediniz nasıl çevre edindiniz ? :)
Ispartayı İspanya diye okudum😃dil sorunu var galiba dedim hatta.

Back
X