sağol petunyacım, umarım biran önce toparlanırız. senin durumun ii şimdi dimi?
petunya ve duygulu23 arkadaslarim cok gecmis olsun,cok uzuldum insallah biran once sagliginiza kavusabilirsiniz..benimde sol gogsumum dikis kismi halen sis ve morumsu ve dikislerim halen iyilesmis degil..
insallah biran once iyilesicez ve memislerimizle mutlu mesut yasicaz..moralinizi yuksek tutun hersey yoluna giricek bizde iyilesicez ve istedigimiz kiyafeti bikiniyi ozguvenle giyebilicez..
kizlarrrr merhaba...
Sonunda bende meme buyuttum.bugun 3.gun kas alti oldu.feci agrim var..ben yuzume yag enjeksionuda yaptirdim suan yuzum davul gibi,memeler zaten fuze...yag alinan bacaklarimda feci acio(((
moralim bozuk biraz...
hayırlı ugurlu olsun inşAllah verdigin emege ve paraya deger sonuçlar alırsın benim merak ettigim :bacakların ne durumda ,bu sıcakda korseyi nasıl giyebiliyorsun ,normal yöntemle yapıldıysa enaz 40olan korse kullanım süresinin sonuna yaklaşırken son halin nasıl ???
Bacaklarda lipo yapıldıgında en büyük komplikasyon riski selütimsi dalgalı görüntü(bir hemşire tanıdıgım iki kez lipo yaptırmış bel,basen,göbek aldırıp popo koydurmuş ilkinde çok memnun kalmış ;ama ikinci fazla gelip kalça ve bacak birleşim bölgesinde böyle pötür pötür dehşet selülit varmış duruşu mevcuttu;ama allah için arka kıyafetliyken feci güzel duruyordu))
kizlar gecmis olsun,nasil oldunuz?
benim yara yerlerim aciyor.sol mememin aldi sis ve cok hassas..
kızlar tekrar ameliyat oldum iyileşince yazıcam şuan pek iyi degilim dren takılı daha sonra yazıcam herşeyi
Petunyacım çok geçmiş olsun:)kızlar tekrar ameliyat oldum iyileşince yazıcam şuan pek iyi degilim dren takılı daha sonra yazıcam herşeyi
petunya canım naptın ben uzun zamandır gıremedım senı merak edıyorum.
Merhaba çok geçmiş olsun bende yaptıracağım çok heyecanlıyım sitetdeki tek rkadaşımsın ameliyat resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum:81:
kızlar benim gögüslerim vucuduma gore zaman zaman soguk oluyor.ozellıkler terledıkten sonra veya klımalı bır yerde memısler soguk oluyor.sızlerın boyle bır sıkayetı var mı?
sık sık kremle masaj yapıyorum kan akısı hızlansın ısısı normal olsun dıe..acaba normale donermı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?