ful77 Meme stetiği Ameliyatı

duygulu23
bandajdan olduğunu sanmıyorum memenin içinde kan birikmiş seninde dikiş yerin patlasa bile o kadar kan çıkmazdı kılcal damarlarından bi tanesinin ucunu yakmamış olabilir o da memede birikme yapmıstır kanı boşaltmış doktorun hem şişliklerinde bu yüzden olabilir çok geçmiş olsun canım

petunya ve duygulu23 arkadaslarim cok gecmis olsun,cok uzuldum insallah biran once sagliginiza kavusabilirsiniz..benimde sol gogsumum dikis kismi halen sis ve morumsu ve dikislerim halen iyilesmis degil..
insallah biran once iyilesicez ve memislerimizle mutlu mesut yasicaz..moralinizi yuksek tutun hersey yoluna giricek bizde iyilesicez ve istedigimiz kiyafeti bikiniyi ozguvenle giyebilicez..

inşallah, o kadar eziyet sonucu ii olur.
petunyacım çookk üzüldüm, bunun bi çaresi illa ki vardır bakalım doktorun ne diyecek. bende merak ettim şimdi, sakın moralini bozma.
gelişmeleri bekliyorum, hepimize sabır..

kizlarrrr merhaba...
Sonunda bende meme buyuttum.bugun 3.gun kas alti oldu.feci agrim var..ben yuzume yag enjeksionuda yaptirdim suan yuzum davul gibi,memeler zaten fuze...yag alinan bacaklarimda feci acio(((
moralim bozuk biraz...

hayırlı ugurlu olsun inşAllah verdigin emege ve paraya deger sonuçlar alırsın benim merak ettigim :bacakların ne durumda ,bu sıcakda korseyi nasıl giyebiliyorsun ,normal yöntemle yapıldıysa enaz 40olan korse kullanım süresinin sonuna yaklaşırken son halin nasıl ???

Bacaklarda lipo yapıldıgında en büyük komplikasyon riski selütimsi dalgalı görüntü(bir hemşire tanıdıgım iki kez lipo yaptırmış bel,basen,göbek aldırıp popo koydurmuş ilkinde çok memnun kalmış ;ama ikinci fazla gelip kalça ve bacak birleşim bölgesinde böyle pötür pötür dehşet selülit varmış duruşu mevcuttu;ama allah için arka kıyafetliyken feci güzel duruyordu))

Son düzenleme:

canim saol,darisi senin olmak isteyen herkezin basina insallah..canim benden korse giyecegim kadar yag alinmadi..zaten ben cok ince yapili bir bayanim..bacak iclerim ve basenlerimden ucer delikle girdiler,morluk sislik hissiizlik var ama daha cok yeni 2,5 hafta ancak oldu..10 gun yapiskanli bantla siki siki sarili gezdim bacaklarimi sonra cikardim yikandim.halen uyusukluk var sis giren yerlerde ama ben dalgalanma goremedim.cok iyi gorunuyor ozellikle problem yasadigim yerlere cok hafif lipo yapilmis ve elmacik kemiklerime ve ceneme verildi bu yaglar..yanliz bacaklarima dikis atilmisti birer tane onlarin izleri var kirmizi kirmizi onlarda iccamasiri icinde kaliyor..

kizlar gecmis olsun,nasil oldunuz?
benim yara yerlerim aciyor.sol mememin aldi sis ve cok hassas..

çarşamba kan sızan memenin yeni dikişini aldırcam canım, şişlik ve asimetri dışında şuan iiyim. bende petunyayı merak ediorum.
yara yerlerinde kızarıklık da var mı. iltihap kapmasın aman dikkat et

kızlar tekrar ameliyat oldum iyileşince yazıcam şuan pek iyi degilim dren takılı daha sonra yazıcam herşeyi

Merhaba çok geçmiş olsun bende yaptıracağım çok heyecanlıyım sitetdeki tek rkadaşımsın ameliyat resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum:81:

petunya canım naptın ben uzun zamandır gıremedım senı merak edıyorum.

canım bende pek giremedim iyiyim şükürler olsun ameliyatımdan 10 gün sonra sağ göğsümden tekrarr bi operasyon geçirdim bu kez doktorum sargı ve dren takmıştı ikinci ameliyattan da 8 gün geçti artık rahatım bi sorunda yok şekilleride gayet güzel sol göğsüm baya yumuşadı sağ ikinciyi oldugu için diğerine göre biraz daha sert ama olsun herşey yolunda sen nasılsın memişler ne durumda

canım cok gecmıs olsun.sag saglım atlattık ya guzel gunler bızımle..sertlık konusuna takılma benımde sag tarafım sola gore daha sert nedenı sag taraf daha fazla kullanıldıgı ıcın orası daha fazla odemlı oluyormus bırde ordakı kas daha kuvvetlı ve dırenclıoluyormus.devamlı masaj yapıyorum yaptıkca yumusuyor ama halen sert.ıyı olmana sevındım tekrar gecmıs olsun

kızlar benim gögüslerim vucuduma gore zaman zaman soguk oluyor.ozellıkler terledıkten sonra veya klımalı bır yerde memısler soguk oluyor.sızlerın boyle bır sıkayetı var mı?
sık sık kremle masaj yapıyorum kan akısı hızlansın ısısı normal olsun dıe..acaba normale donermı?

Hımm...demekki bende de tam tersi olmuş canım.Benim de göğüslerim vücuduma göre daha sıcaklardı.Demek yazın değil de kışın olsaymışım ameliyatı,kaleorifer niyetine tutup ısınırmışım o derece yani:))Bence normale döner.Ne kadar oldu cnm senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…