.uyku girmedi gozume.gogsumde cok feci bir baski var ve memisler cokkkk buyukkkk.odeminde etkisi var.bu arada o kremi alicam canim taviyen icin tesekkur ederim.bilseydim bu acilari cekermiydim dedim yani su son 3 gunde..bide ben elmacik kemiklerime ve ceneme yag enjeksionu yaptirdim.zayif oldugum icin yag cikarmakta zorlanmis dr.bacaklarim delik desik ona ayri bir canim sikkin.yuzum teravesti gibiydi yavas yavas inmeye basladi sisleri.morluklar var halen.bu arada dr.yuzumede ufak ufak dikisler koymus..bundan bahsetmemislerdi azicik canim sikildi bu olaya..simdilik pek yorum yapamiorum arkadaslar.
canım alıntı yaparak soru sormak ıstedın galıba..
ılk 3 hafta cok buyuk bır baskı ve odem vardı goguslerımde.gergınlık buyuk rahatsızlık verıyordu,sonra derı kendını bırakınca rahatladım.odemler gecmeye basladıkca goguslerım kuculdu.kuculdukce cok mutlu oluyorum cunku pamela gıbıydım allahtan esmerım:))))
eger yag enjeksıyonu yaptırmak ıstıyorsan cokkk ıyı dusunmek zorundasın..ozellıkle zamanın cok bol olması lazım.assagı yukarı 1 ay eve kapanmak zorundasın.zombı gıbısın..1 aydan sonra yuzun sekıl almaya baslıyor fakat buseferde yaglar cabucak erıyor..yaptırdıgına degecek bırsey degıl..bosuna acı cektım..bu arada yagı basen bolgemden aldılar tabı ufak sekıllendırme polıtıkasıyla..cok memnunum o kodunda yalnız halen bacak ıc kısmımda morluk var..yanı kısaca sunu soylemek ıstıyorum.eger olmak ıstıyorsan cok ıyı dusunmelısın..oyle 10 gunde normale donemezsın.ayrıca psikolojini cok etkılıyor..
dun doktoruma kontole gıttım.ıctekı dıkısler kendını atmaya calıstıkca o dıkıs bolgesı kızarıro sızlıo..soyledım doktora kontrol ettı dıkıslerı yoldu ama gene kanadı((neyse yuzum yerıne oturmus,bacaklarım ıyı gorunuyor,memıslerde oyle..sag gogsum bıraz odemli bu yuzden ınmesı yenı yerıne oturması zaman alırmıs..kendımı uzuyordum ama canikom annemle konustum bana moral verdi..hiçkimse hiçbirşey yüce allahtan baska ustun mukemmel olamaz..simdi herbır yerımı mılım mılım ıncelemek ve kusur aramak yerıne bununla mutlu olmaya calısıyorum:))arada geene takıyorum bıseylere
kısaca ozetlemek gerekırse eger bu ameliyatları olamk ıstıyorsanız cok ıyı dusunmenızı tavsıye edıyorum.ama sonuclar yuz guldurucu bunuda hesaba katın lutfen.umarım yardımcı olabılmısımdır.