canim merhaba,
hic iyi degilim,moralim cok bozuk..yaranin kabugu kalmisti sonra kabuk baglamadi..tahris oldu galiba..sizlerde boylde sivi geldigi olmusmuydu..
kizlarrrr
doktordan geliyorum.Allaha binlerce sukrediyorum,sizlerede cok tesekkur ederim bana destek ciktiniz,moral verdiniz..problemimi gosterdim doktorum gogsumu ve kesi yerlerimi sikarak sivi ve enfeksiyon akisi varmi kontrolunu yapti.sonra kabuklari soydu,kenarlarda ve iclerde kendini atmaya calisan dikislerim varmis ve ondan vucudum tepki vermis,alabildiklerini aldi.alamadiklarini haftaya kontrol de alicak..enfeksiyona rastlamadi herseyin yolunda oldugu soyledi..ben okadar panik olmusum ki dr. antibiotik ilac yazmasini pansuman icin ilac yazmasini falan istedim bana gerek olmadigi soyledi gonderdi..bende gittim eczaneye serum fizyolojik,tentirtiyot ve gazli bez aldim geldim eve..allahim kimseyi sinamasin kizlar cok kotu bir duygu..
okadaruzdum ki kendimi..ayy cocuklara seker dagiticam..
opuyorum hepinizi..
kizlarrrr
doktordan geliyorum.Allaha binlerce sukrediyorum,sizlerede cok tesekkur ederim bana destek ciktiniz,moral verdiniz..problemimi gosterdim doktorum gogsumu ve kesi yerlerimi sikarak sivi ve enfeksiyon akisi varmi kontrolunu yapti.sonra kabuklari soydu,kenarlarda ve iclerde kendini atmaya calisan dikislerim varmis ve ondan vucudum tepki vermis,alabildiklerini aldi.alamadiklarini haftaya kontrol de alicak..enfeksiyona rastlamadi herseyin yolunda oldugu soyledi..ben okadar panik olmusum ki dr. antibiotik ilac yazmasini pansuman icin ilac yazmasini falan istedim bana gerek olmadigi soyledi gonderdi..bende gittim eczaneye serum fizyolojik,tentirtiyot ve gazli bez aldim geldim eve..allahim kimseyi sinamasin kizlar cok kotu bir duygu..
okadaruzdum ki kendimi..ayy cocuklara seker dagiticam..
opuyorum hepinizi..
benimde dikiş yerimden kan geliyor yaa baya bi kanadı hala kanama var moralim bozuldu uffff
benimde dikiş yerimden kan geliyor yaa baya bi kanadı hala kanama var moralim bozuldu uffff
kızlar doktora gittim sanırım ameliyat esnasında kılcal damarlardan biri yakılmamış unutuldu heralde kirli kan toplanmış birikme yapmış doktorum memeyi sıkarak kirli kanı boşalttı korkudan öldüm inş kanama devam etmez eger böyle devam ederse tekrar ameliyat yolu gözüküyo moralim sıfır ya umarım hiç gerek kalmaz(((
evet kanı boşalttı doktor baya bi birikme yapmış şuana kadar bir kanama olmadı sürekli kontrol ediyorum bende dikiş yerim morardı baya çünkü kan cıksın diye çok sıktı o bölgeyi
ozimelis önceden yokmuydu o damar ameliyattan sonramı cıktı ?? benim 8.günümde kanamam oldu sanırım 8gün boyunca birikme yapmış doktor dren takmamıştı bakalım bekleyip görücez dua edin kızlar ya korkuyorum
kizlar gecmis olsun..cok uzuldum insllah ciddi birsey cikmaz..ben bi yerde okumustum,kanama olup kan birikebilir ama orasi kanla dolunca damara baski yaparak kanamayi durdurabilir die..ama dolan kanin bosaltilmasi gerekiyor..senin bosaltildigina gore sukur bir sorun yok insallah olmaz..bi sure dinlen kollarini hareket ettirme..
gorunen damara kafam takildi insallah gecici bir durumdur canim yaaa neden oyle olduki..dr.ile gorus onemli bisey oldugunu sanmiyorum ama sen genede icini rahatlat..
gecmis olsun
herkese merhaba, hepinize deneyimlerinizi bu kadar içten anlattığınız için tek tek teşekkür ediyorum öncelikle. 13.günümdeyim, pazartesi dikişlerim alında ama sol dikiş patladı. ve petunyanın yaşadığı bende de oldu. foşur foşur kan geldi. doktor bunun üzerine mememin her tarafını sıkarak kanı boşalttı ve yeni dikiş attı:S
sol göğsüm üstte die şikayet edince üstten sıkan bandaj verdi ve sanırım çok baskı yaptığından bu sorunu yaşadım. biraz erken kullandırdı sanırım:s şimdi tekrar dikişlerimin alınmasını bekliyorum ve umarım tekrar kanama olmaz.
petunyacım gelişmeleri yazarsan çok sevinirim.
sizlere katılmaktan dolayı çok mutluyum:)[/
canım kan kirli mi temiz kanmıydı benden kirli kan geliyo ve hala devam ediyor memeyi sıkıp boşaltmıştı ama dün geceden beri kanama devam ediyor bugün yine gidicem çok moralim bozuk benimde 10.günüm sol memem iyileşti dikişleri bile kalktı ama sağ tarafımdan hala kan geliyo tekrar bi operasyon daha geçirmek istemiyorum( kılcal damardan geliyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?