kizlarrrr merhaba...
sonunda bende meme buyuttum.bugun 3.gun kas alti oldu.feci agrim var..ben yuzume yag enjeksionuda yaptirdim suan yuzum davul gibi,memeler zaten fuze...yag alinan bacaklarimda feci acio(((
moralim bozuk biraz...
canim sana da gecmis olsun.kac cc konuldu?odem var mi memislerde?bide benim kardima doguru virc virc die ses gelio ole bi acayipp odem hissediorum.zaten memisler bomba gibi tas gibi kocaman o da ayri bir moral bozuo..bana 325cc takildi dr.sisler incek daha dedi ama dumduz bir gogusten sonra fuzeler gozume buyuk goruonuolar((
kizlarrrr nerdesiniz?????bana moral verin azcik..ameliyat sonrasi beni daha neler beklior..ayyy bir iyilessem agiz tadiyla mutlu olamadim bile:))))
ben de istiyorum ameliyt olmk bekarım öğrenciyim.. bi sevgilim yani eş adayım yok.. ameliyat olurum da evlennce bunu eşime nasıl açıklarımm . diğer taraftan bu fındık kadar gögüsle nasıl çıkarım eşimin karşısına?? çok mutsuzuum. ailem tümden karşı çıkar napıcam ben bilmiyorum. ameliyat olsam eşim bunu farkeder mi doğal olmadığını anlar mı ?
ben ameliyatimi antalyada oldum cnm.kasalti 325 cc high profile takildi.bir gece hastanede kaldim.cok fazla gerginlik hissediorum.agrim var ama azaldi.dr.istersen ozelden yazarim cnm.
ben ameliyatimi antalyada oldum cnm.kasalti 325 cc high profile takildi.bir gece hastanede kaldim.cok fazla gerginlik hissediorum.agrim var ama azaldi.dr.istersen ozelden yazarim cnm.
Merhaba canım, bende antalyada ameliyat oldum. Doktor ismi sormayacağım ama merak ettim hangi hastanede oldun?
Canım tekrardan geçmiş olsun.bugün benim de 7.günüm,düne nazaran çok daha iyiyim.emin ol sende saatler geçtikçe iyiye gideceksin.ben de ilk 5 gün adamakıllı uyuyamamıştım fakat dün akşam 20:15 te bir vurdum kafayı sabah 07:00 de uyandımsoluksuz uyumuşum ve ilk defa.nasıl uykusuz ve yorgun olduğumu hesapet.göğüslerdeki şişlik ve baskı hissi bende de hala var,ama zamanla oda geçicek veee bir bakmışsın herşey bitmiş gitmiş kuş gibisin bol su tüket,dinlen ve kollarını çok yorma.öpüldün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?