• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ful77 Meme stetiği Ameliyatı

canim merhaba,
hic iyi degilim,moralim cok bozuk..yaranin kabugu kalmisti sonra kabuk baglamadi..tahris oldu galiba..sizlerde boylde sivi geldigi olmusmuydu..

canım moralini bozma kötü bişey olduğunu sanmıyorum geçer merak etme yarın doktorun söyler zaten nolduğunu. benim 10gün üstünde küçük bantlar ve onun üstünde sargı vardı sonra dikişler alındı yine küçük bantlar yenilendi 1 hafta kadar kaldı sonra çıktı yara kapanmıştı zaten yeni yeni krem sürmeye başladım. benim kahverenkli kısmın çevresindeydi dikişler.. inşallah bi sorun çıkmadan atlatırsın haberlerini bekliyoruz

kizlarrrr
doktordan geliyorum.Allaha binlerce sukrediyorum,sizlerede cok tesekkur ederim bana destek ciktiniz,moral verdiniz..problemimi gosterdim doktorum gogsumu ve kesi yerlerimi sikarak sivi ve enfeksiyon akisi varmi kontrolunu yapti.sonra kabuklari soydu,kenarlarda ve iclerde kendini atmaya calisan dikislerim varmis ve ondan vucudum tepki vermis,alabildiklerini aldi.alamadiklarini haftaya kontrol de alicak..enfeksiyona rastlamadi herseyin yolunda oldugu soyledi..ben okadar panik olmusum ki dr. antibiotik ilac yazmasini pansuman icin ilac yazmasini falan istedim bana gerek olmadigi soyledi gonderdi..bende gittim eczaneye serum fizyolojik,tentirtiyot ve gazli bez aldim geldim eve..allahim kimseyi sinamasin kizlar cok kotu bir duygu..
okadaruzdum ki kendimi..ayy cocuklara seker dagiticam..
opuyorum hepinizi..

kizlarrrr
doktordan geliyorum.Allaha binlerce sukrediyorum,sizlerede cok tesekkur ederim bana destek ciktiniz,moral verdiniz..problemimi gosterdim doktorum gogsumu ve kesi yerlerimi sikarak sivi ve enfeksiyon akisi varmi kontrolunu yapti.sonra kabuklari soydu,kenarlarda ve iclerde kendini atmaya calisan dikislerim varmis ve ondan vucudum tepki vermis,alabildiklerini aldi.alamadiklarini haftaya kontrol de alicak..enfeksiyona rastlamadi herseyin yolunda oldugu soyledi..ben okadar panik olmusum ki dr. antibiotik ilac yazmasini pansuman icin ilac yazmasini falan istedim bana gerek olmadigi soyledi gonderdi..bende gittim eczaneye serum fizyolojik,tentirtiyot ve gazli bez aldim geldim eve..allahim kimseyi sinamasin kizlar cok kotu bir duygu..
opuyorum hepinizi..

Canım o kadar sevindim ki anlatamam.Rahatladım valla:)Tahmin ettim olumsuz birşey olmadığını fakat insan yinede panikliyo işte.Haydi gözün aydın arkadaşım:)Öpüyorum seni kocaman:21:

kizlarrrr
opuyorum hepinizi..

cok sevindim tatlım ben demiştim enfeksiyon değildir diyee ufak bişey olduğu belliydi..allah kimseye kötü birşey göstermesin

kizlar hepiniz cok iyisiniz,destekleriniz bana moral verdi..ben biraz pimpirikliyim o yuzden panik oldum..sukur hersey yolunda gidiyormus:nazar:
hepinizi opuyorum allah hepimizi korusun..

benimde dikiş yerimden kan geliyor yaa baya bi kanadı hala kanama var moralim bozuldu uffff:58:

doktorunun numarası yok mu canım ara sor anlat derdını..
ben amelıyatları dısında ıstedıgım her an ulasabılıyodum doktoruma..ozel cebınıde verıyo tum hastalarına beklenmedık bı durum oldugunda hemen ulasabılıyodum..bende de o sarı sıvı aktıgında ben masaj yaparken dıkısmı actım dıe cok panık olmustum evdede yanlızdım baya bı korktum hemen aradım ve benı rahatlattı onemsız bıseymıs..sende sıkayetın sıkıntın varsa bı randevu al gorus yada telefonda konus gıdemıyosan..benım sehrım farklı oldugu ıcın ben telde anlatmıstım.3 gun sonrada kontrolum vardı ama ınsan panık oluyo sormak ıstıyo hemen

Son düzenleme:
benimde dikiş yerimden kan geliyor yaa baya bi kanadı hala kanama var moralim bozuldu uffff:58:

canim gecmis olsun,cok uzuldum umarim ciddi bir sey cikmaz..hemen doktorun ile konus o gormek isteyecektir..kanin rengi kirli mi temiz mi onuda soyle..birde benim doktorum sudyenin alti surttukce tahris yaptigini soyledi sende dikkat et gazli bez koy ve orayi temiz tut canim.cok opuyorum tekrar gecmis olsun.

kızlar doktora gittim sanırım ameliyat esnasında kılcal damarlardan biri yakılmamış unutuldu heralde kirli kan toplanmış birikme yapmış doktorum memeyi sıkarak kirli kanı boşalttı korkudan öldüm inş kanama devam etmez eger böyle devam ederse tekrar ameliyat yolu gözüküyo moralim sıfır ya umarım hiç gerek kalmaz :((((

kızlar doktora gittim sanırım ameliyat esnasında kılcal damarlardan biri yakılmamış unutuldu heralde kirli kan toplanmış birikme yapmış doktorum memeyi sıkarak kirli kanı boşalttı korkudan öldüm inş kanama devam etmez eger böyle devam ederse tekrar ameliyat yolu gözüküyo moralim sıfır ya umarım hiç gerek kalmaz :((((

aaacok gecmıs olsun canım ya.umarım gerek kalmaz amelıyata da bır an önece duzelır.
benımde tam dıkısın oldugu yerde sag gögsumdekı,kolumu kaldırınca dıkıs yerınden alt kısma dogru kalınca bır damar cıkıntısı oluyor.aklım ona takıldı.kontrolumde haftaya.korktum şimdi senın yorumuda okuyunca...

kizlar gecmis olsun..cok uzuldum insllah ciddi birsey cikmaz..ben bi yerde okumustum,kanama olup kan birikebilir ama orasi kanla dolunca damara baski yaparak kanamayi durdurabilir die..ama dolan kanin bosaltilmasi gerekiyor..senin bosaltildigina gore sukur bir sorun yok insallah olmaz..bi sure dinlen kollarini hareket ettirme..
gorunen damara kafam takildi insallah gecici bir durumdur canim yaaa neden oyle olduki..dr.ile gorus onemli bisey oldugunu sanmiyorum ama sen genede icini rahatlat..
gecmis olsun

evet kanı boşalttı doktor baya bi birikme yapmış şuana kadar bir kanama olmadı sürekli kontrol ediyorum bende dikiş yerim morardı baya çünkü kan cıksın diye çok sıktı o bölgeyi :(
ozimelis önceden yokmuydu o damar ameliyattan sonramı cıktı ?? benim 8.günümde kanamam oldu sanırım 8gün boyunca birikme yapmış doktor dren takmamıştı bakalım bekleyip görücez dua edin kızlar ya korkuyorum :(

canim dualarimiz seninle uzme kendini..dr.guven ve kontrollerini ihmal etme..hersey yolunda gidicek ve iyilesicez..benimde dr.sikmisti dikis yerlerimi benimde biraz morarma ve aci var..o problem degil..

evet kanı boşalttı doktor baya bi birikme yapmış şuana kadar bir kanama olmadı sürekli kontrol ediyorum bende dikiş yerim morardı baya çünkü kan cıksın diye çok sıktı o bölgeyi :(
ozimelis önceden yokmuydu o damar ameliyattan sonramı cıktı ?? benim 8.günümde kanamam oldu sanırım 8gün boyunca birikme yapmış doktor dren takmamıştı bakalım bekleyip görücez dua edin kızlar ya korkuyorum :(

yoktu canım ya amelıyattan sonra oldu.degısık bısey böle sadece kolumu kaldırınca belırıyor.salıya randevum var bakalım ne dıycek....

kizlar gecmis olsun..cok uzuldum insllah ciddi birsey cikmaz..ben bi yerde okumustum,kanama olup kan birikebilir ama orasi kanla dolunca damara baski yaparak kanamayi durdurabilir die..ama dolan kanin bosaltilmasi gerekiyor..senin bosaltildigina gore sukur bir sorun yok insallah olmaz..bi sure dinlen kollarini hareket ettirme..
gorunen damara kafam takildi insallah gecici bir durumdur canim yaaa neden oyle olduki..dr.ile gorus onemli bisey oldugunu sanmiyorum ama sen genede icini rahatlat..
gecmis olsun

saol canım.damar alenen ortada degıl tabı cıkıntısı var derı altınc-dan kalınca belırıverıyor kolumu yukarıya kaldırınca.bakalım radevusda ne cıkacak..

herkese merhaba, hepinize deneyimlerinizi bu kadar içten anlattığınız için tek tek teşekkür ediyorum öncelikle. 13.günümdeyim, pazartesi dikişlerim alında ama sol dikiş patladı. ve petunyanın yaşadığı bende de oldu. foşur foşur kan geldi. doktor bunun üzerine mememin her tarafını sıkarak kanı boşalttı ve yeni dikiş attı:S
sol göğsüm üstte die şikayet edince üstten sıkan bandaj verdi ve sanırım çok baskı yaptığından bu sorunu yaşadım. biraz erken kullandırdı sanırım:s şimdi tekrar dikişlerimin alınmasını bekliyorum ve umarım tekrar kanama olmaz.
petunyacım gelişmeleri yazarsan çok sevinirim.
sizlere katılmaktan dolayı çok mutluyum:)

herkese merhaba, hepinize deneyimlerinizi bu kadar içten anlattığınız için tek tek teşekkür ediyorum öncelikle. 13.günümdeyim, pazartesi dikişlerim alında ama sol dikiş patladı. ve petunyanın yaşadığı bende de oldu. foşur foşur kan geldi. doktor bunun üzerine mememin her tarafını sıkarak kanı boşalttı ve yeni dikiş attı:S
sol göğsüm üstte die şikayet edince üstten sıkan bandaj verdi ve sanırım çok baskı yaptığından bu sorunu yaşadım. biraz erken kullandırdı sanırım:s şimdi tekrar dikişlerimin alınmasını bekliyorum ve umarım tekrar kanama olmaz.
petunyacım gelişmeleri yazarsan çok sevinirim.
sizlere katılmaktan dolayı çok mutluyum:)[/

canım kan kirli mi temiz kanmıydı benden kirli kan geliyo ve hala devam ediyor memeyi sıkıp boşaltmıştı ama dün geceden beri kanama devam ediyor bugün yine gidicem çok moralim bozuk benimde 10.günüm sol memem iyileşti dikişleri bile kalktı ama sağ tarafımdan hala kan geliyo tekrar bi operasyon daha geçirmek istemiyorum :(( kılcal damardan geliyo sanırım

Back