Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ful77 Meme stetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi ful77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canim merhaba,
guzel dileklerin icin tesekur ediyorum..insallah sende istegine kavusursun.ilk 5 gun psikilojin cok bozuluyor ama sonrasinda burdaki bircok arkadasiminda dedigi gibi hizla iyilesiyorsun ve cokkk mutlu oluyorsun..
insallah guvenecegin bir dr.bulabilir gonul rahatliyla ameliyatini olabilirsin canim.opuyorum kocaman
inş. canım çok istiyorum bende
canim merhaba,
guzel dileklerin icin tesekur ediyorum..insallah sende istegine kavusursun.ilk 5 gun psikilojin cok bozuluyor ama sonrasinda burdaki bircok arkadasiminda dedigi gibi hizla iyilesiyorsun ve cokkk mutlu oluyorsun..
insallah guvenecegin bir dr.bulabilir gonul rahatliyla ameliyatini olabilirsin canim.opuyorum kocaman
psikolojim inan şimdi daha bozuk
canım cok geçmiş olsun sonunda sende aramıza katılmışsın hayırlı olsun tatlım ..
canim cok saol,allahin izniyle olduk bitti gitti:)))iste ameliyat sonrasi psikolojisi icindeyim;(((( moralim bozuk...goguslerim cok hassas ve sis aci duyuyorum ne biliyim yaaaa gogusumden pembe sivi gelince bir anda modum degisti:))))ne guzel hersey yolundaydi...
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
merhaba kizlar,
bugun 12.gunum ama sol gogsumdeki yaradan nohut tanesi kadar pembe sivi geliyor.halen sis gergin ve cok hassas..moralim bozuldu acaba normal mi bu durum?
dr.yurtdisina cikti konusamadim.icim icimi yiyorrrrrrr(((
canım cok gecmıs olsun.umarım kötü bişey yoktur.dr un numarası falan yok mu bı sor ıhmal etme.dilerım önemsız bişey olsun.bizide merakta bırakma..
merhaba kizlar,
bugun 12.gunum ama sol gogsumdeki yaradan nohut tanesi kadar pembe sivi geliyor.halen sis gergin ve cok hassas..moralim bozuldu acaba normal mi bu durum?
dr.yurtdisina cikti konusamadim.icim icimi yiyorrrrrrr(((
Geçmiş olsun canım. Bende merak ettim şimdi- inşallah önemsiz bişeydir. Sen yinede dr ulaşmaya çalış, ihmal etme
kizlarrrrrr!!!!
moralim cok bozuk sol gogusumden pembemsi sivi geliyordu yaaaa artik sari sivi geliyor ve o bolge beyaz yani enfeksiyon kapmis ben oyle tahmin ediyorum..dr.aradim yarin gelmemi soyledi..ne sanssiz bir insanim..
aranizda benim gibi olanlar var mi? yada duydugunuz gordugunuz...icim icimi yiyor bugun pazar ne doktor ne eczane var..
moralim cok bozuk sol gogusumden pembemsi sivi geliyordu yaaaa artik sari sivi geliyor ve o bolge beyaz yani enfeksiyon kapmis ben oyle tahmin ediyorum..dr.aradim yarin gelmemi soyledi..ne sanssiz bir insanim..
aranizda benim gibi olanlar var mi? yada duydugunuz gordugunuz...icim icimi yiyor bugun pazar ne doktor ne eczane var..
bu arada fucidin diye bir yara merhemi var doktor onunla yarami pansuman ettikten sonra surmemi soylemist.
o acik yara hic kapanmamisti ben surdum..yan etkilerinde acik yaralarda kullanilmayacagini tahris yapacagini yanma hissi kizariklik olucagini yazio acaba kremmi dokundu?paranoya oldum resmen yaaaa(((
o acik yara hic kapanmamisti ben surdum..yan etkilerinde acik yaralarda kullanilmayacagini tahris yapacagini yanma hissi kizariklik olucagini yazio acaba kremmi dokundu?paranoya oldum resmen yaaaa(((
bu arada fucidin diye bir yara merhemi var doktor onunla yarami pansuman ettikten sonra surmemi soylemist.
şimdi nasılsın 12 gün olmuş nasıl kapanmadı yara ben çok şaşırdım.. inşallah biran önce iyileşirsin canım
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
bana doktorum bactropan vermıstı pomad ve mıkrop kapmasını falan onluyo..senın o kısımdan akan sıvı damla gıbı sızıyosa ve cok acık renkte sarı bır suysa o dokuların ıyılestıgı ıcın bende bı ara masaj yaparken yara kabuk baglamıstı o kısımı bıras fazla bastırınca cok az bı acılma oldu ama dıkıs acıkmadı sadece kabuk baglayan yerden cok acık renkte sarı bı su damla damla akmaya basladı ama o dokuların ıyılesmesyle ılgılı..senınkıde bu sekıldeyse onemlı bısey degıldır..
bana doktorum bactropan vermıstı pomad ve mıkrop kapmasını falan onluyo..senın o kısımdan akan sıvı damla gıbı sızıyosa ve cok acık renkte sarı bır suysa o dokuların ıyılestıgı ıcın bende bı ara masaj yaparken yara kabuk baglamıstı o kısımı bıras fazla bastırınca cok az bı acılma oldu ama dıkıs acıkmadı sadece kabuk baglayan yerden cok acık renkte sarı bı su damla damla akmaya basladı ama o dokuların ıyılesmesyle ılgılı..senınkıde bu sekıldeyse onemlı bısey degıldır..
canim cok tesekkur ederim,moral verdigin icin..benimde kabuk baglayan yerin kabugu soyulmustu ama soyulan yer birdaha kabuk baglamadi pembe renkte kalkdi tahris oldu galiba hemen alti ve protez cevresi sis agrili ve cok hassas..birde benden acik renk sivi degil bildigin cirt sari akio..cok az gelio sizinti alinde ama gelio..bugun anneme ve kiz kardesime gosterdim dikisin kucucuk bir bolumunun kabugu kalmis kalkan yerin etrafi kirmizi icide beyaz ordan akio sari sivi..yara enfeksiyon kapmis buyuk ihtimalle,yada tahris oldu ilactan falan bilemiyorum canim yaaa moralim cokkk bozuk yarini nasil edicem ben???'offffff nerde bir olumsuzluk var hep beni buluyor...
şimdi nasılsın 12 gün olmuş nasıl kapanmadı yara ben çok şaşırdım.. inşallah biran önce iyileşirsin canım
canim merhaba,
hic iyi degilim,moralim cok bozuk..yaranin kabugu kalmisti sonra kabuk baglamadi..tahris oldu galiba..sizlerde boylde sivi geldigi olmusmuydu..
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
canım üzülme bu kadar doktorun ona bişeyler verecektir enfeksiyon olduysa bile ama sanmıyorum enfeksiyon olsa agrı olur bence acık olan yaradan içerdeki yağların erimesidir sarıysa akan sıvı kesi yerindeki yağların dışa atımıdır korkma canım enfeksiyon değildir bence cok geçmiş olsun bide o sürdüğün kremdende olmuş olabilir doktorun sana ne yapman gerektirini söyleyecektir panik yapma bişey yoktur
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
canim cok tesekkur ederim,moral verdigin icin..benimde kabuk baglayan yerin kabugu soyulmustu ama soyulan yer birdaha kabuk baglamadi pembe renkte kalkdi tahris oldu galiba hemen alti ve protez cevresi sis agrili ve cok hassas..birde benden acik renk sivi degil bildigin cirt sari akio..cok az gelio sizinti alinde ama gelio..bugun anneme ve kiz kardesime gosterdim dikisin kucucuk bir bolumunun kabugu kalmis kalkan yerin etrafi kirmizi icide beyaz ordan akio sari sivi..yara enfeksiyon kapmis buyuk ihtimalle,yada tahris oldu ilactan falan bilemiyorum canim yaaa moralim cokkk bozuk yarini nasil edicem ben???'offffff nerde bir olumsuzluk var hep beni buluyor...
o kabuklar kalkacak zaten eger estetık dıkısle olduysan yanı dıkıslerın kendılıgınden erıyen dıkısse ve kırmızı bır cızgı seklınde kalacak aama kabuklarla sen oynama kendınden duserler.iç kısımdakı dıkıslerde 1-2 ay ıcınde ıcınde erıyecek once cok sert olur dıkıslerının oldugu yerler cunku kac kat dıkıyo ve sonra yumusar.benım sporcum beyazdı.. benımde o kabukların oldugu yerden arada sıvı gelıyodu ve o sutyenın ıc kısmı sarı sarı lekeler oluyodu bunlar normal ama sen yınede doktorunla gorusmeyı ıhmal etmee..herzaman ıcın pozıtıf dusun ve hersey pozıtıf olsun..doktorum bıle der bana sen cok pozıtıftın ve bu bızede yansıdı dıye.
Son düzenleme:
Tatlım sakın kötüyü düşünme.Bir görün dr.una,muayneni ol bakalım ne dicek.İnşallah düşündüğün gibi birşey yoktur.Dualarım seninlearkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim,cok uzuluyorum kendi kendime kuruyorum tum gun ruh gibiydim..yarini zor edicem;((((yarin doktor gel bakalim dedi..insallah enfeksiyon demez((dua edin nolurrrr..