Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel öpicem
Hay ağzına sağlık yaa yazdıgın her satıra imzamı atarım..
gecen bi konuda eşinin cok kötü huylarını anlatmıştı biri sonra konu sahibiyle gayet popüler bir üye baska bir konuda tartıştılar o popüler üye eşin sana bunları yapmakta haklıymış yazmıştı fikirler uymadı mı direk bel altı..
gerçekten burda bi söz okumuştum kadın kadının kurdudur diye yine burda daha iyi anladım

Anam konu nerelere gelmiş.. Ey konu sahibi seni anlıyorum
1. Toplu yaşanan bir yer olduğu için en geç 12 den sonra gürültüyü kesmeleri lazım..
2. Anladığım kadarı ile bu basit bir kahkaha değil sanırım banyodan da değişik sesler geliyor demişsiniz anlaşılan başk muhabbetler var..
3. Polisler bu konuda uyarı dışında başka birşey yapamaz malesef ama şöyle ki apartmandan bir kaç kişi emniyete gidip detaylı görüşüp şikayetçi olursa belki iş değişir mi bilmem
4. İnsanlar evlerinde herşeyi yapabilir her naneyi yiyebilir fakat komşuları rahatsız etmeden.. Varsa yönetici onla toplantı yapın konuşun..
5. Sanırım kulaklarınızı tıkamaktan ya da taşınmaktan başka yapacak bişeyiniz yok..

Geçenlerde evde ders çalışıyorum bi baktım bi genç kız sesi imdat kurtarın beni ama Nasıl bağırıyor anında tüylerim diken diken oldu eyvah dedim heralde apartmandaki dairelerden birinde tecavüze uğruyor sandım ama yaşadığım psikolojiyi anlatamam.. Hemen kafamda plan yapmaya başladım ki sesler azaldı ve kesildi elim ayağım dondu.. Sonra dan farkına vardım yan dairede engelli bir kız ve babaannesiyle kalıyor kız kardeşi ile bıçakla kavga ediyor şahit olmuştum bir kere.. Meğersem onu odaya kapatmışlar falan ondan bağırıyormuş. Yani apartmanda malesef böyle şeyler insanın psikolojisini etkiliyor.. Zinasını şuyunu buyunu geçtim bunu yaşayan komşuya yazıktır günahtır..

Allah kurtarsın Can'ım benim bol bol dua et..

arkadaşım ilk yorumlarımda senin gibi düşündüm de konu sahibinin şu yorumuna bakarsan sorununun gürültü patırtı olmadığını anlarsın

arkadaşım ilk yorumlarımda senin gibi düşündüm de konu sahibinin şu yorumuna bakarsan sorununun gürültü patırtı olmadığını anlarsın

Okudum ben o yorumu... Kocaları gider falan o kısmı ciddiye bile almadım. Size de bunu söylüyorum niye ciddiye alıyorsunuz?

Birileri demiş ki, "kendi kocası gidiyor herhalde." ee yuh artık, bunu demek kimin haddine? Konu sahibinin böyle bir şey demesi ne haddine! Tek derdim birilerinin-diğerlerinin hayatına burnunu sokması! Herkes objektif olsa, 3. gözden baksa ve yazsa istiyorum. tek derdim bu.

Ust katinizdakiler sessiz sevisse yine rahatsiz.olur muydunuz? Sizi rahatsiz edenin ne oldugunu anlamak hic zor degil.
Bir de komidine birakilan parayi saymis gibi fuhus yapiyorlar %90 eminim demişsiniz, oyle kolay ki kafanda senaryo yazip iftira atmak, bence de konu sahibi ust katindaki guzel kizlari kiskaniyor %90 eminim %10 da yanilma payi birakiyorum hadi aksini ispatla.

Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor ne demek? Bal gibi de karışır. Zina boyutu sizi ilgilendirmez ancak gürültüden uyuyamıyorsanız polise şikayet etme hakkınız var. Bence hiç durmayın bir dhaki en ufak seste arayın polisi.
Kiracılaraa ev sahiplerine ulaşabilirsin. Benim oturduğum sitede başıma geldi. Perde kapatmadıklrı için ev sahiplerine ulaştım. Altından türlü pislik çıktı atıldılar siteden. Sonuçta zina yapmaları beni alakadar etmez ama perde kapatmıyorlarsa ben görmek zorunda kalıyorsam tehlike var. Evime çoluk çocuk giriyor.

Gözünüzle fuhıuş yapıldığını görmeden peşinen orada zina yapılıyor demeniz kafadan iftiradır. Sesten rahatsız olarak polis çağırabilirsiniz. Düşüncenize göre bu insanlar fuhuş yapıyor diye kesin hüküm veremezsiniz.

Bu olaylarin günah sevap boyutunundan önce birde psikolojik boyutu var..
Geçen yaz yazlık evimde bu tip bir olay yaşadım ben..üst kat komşum eşi yokken nerdeyse her gece bir hanım arkadaşını evine davet eder resmen evde malum partilerden yapardı. .
Konuşma sesleri o kadar edepsizdiki anlatamam..çok yüksek ses olduğu için gayet net duyuyurduk. .
ve ben çocuklar bu sesleri duymasın diye tv açmaya mecbur kaliyordum gecenin bir yarısı. .bir değil,iki değil en sonunda bir gun
komşunun kapısını çalıp şikayet ettim bu durumu..kibar bir beydi genelde ama ben şikayet edince arsızlaştı.size ne benim özel hayatımdan demeye başladı..Bende gayet sakin bir şekilde peki eşiniz ne zaman gelecek diye sordum.Bu soruyu neden sorduğumu anlayınca anında geri adım attı. Hemen evet tabi kusura bakmayın rahatsız ettik dedi..neyse demek istedigim eğer dağ başında yalnız yaşayan biri değilsek toplum da hiçkimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok..

Ya Allah aşkına herkes konu sahibini taşlamış ama bi oturun düşünü yahu. Hanginiz fuhuş yapıldığını düşündüğünüz bir eve komşu olarak oturmak ister. Diğer komşular da rahatsız olup şikayet etmişler. Demek ki olayın gerçekçi bir tarafı var yani..
İşyerinden bir erkek arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay. üst kat komşularının evine girip çıkanın haddi hesabı yok. Evde de 2 kadın 1 erkek yaşıyor. Güya kadınla adam evliyiz demişler evi tutarken.Sonra söylenti yayılıyor böyle bir durum var falan diye. Sonra olayın gerçek olduğu anlaşıldı. Apartmandakiler toplanıp ev sahibine baskı yaptılar kiracıyı çıkart diye öyle kurtuldular. Bahsettiğim yer de rezidans falan değil ailelerin yaşadığı bir mahalle ve apartman da aile apartmanı. Arkadaşın eşi annesi o evde oturuyor. Eşi bi süre psikolojik olarak etkisinden çıkamadı. Etraftaki herkes bu apartanda böyle bir ev olduğunu biliyor ya eve girip çıkarken görenler beni de onlardan sanarlarsa ya gelen adamlar katı karıştırıp onların kapısını çalarsa diye. Kolay bir durum değil yani.

Zina diye hop yapıştırmissiniz
Nerden biliyorsunuz gördünüz mü?
Yada kızlardan biri gece kapınızi çalıp yardım mi istedi ?
Kahkaha attigina göre olanlar malum
Gençler enerji patlaması yaşıyorlar
Alttaki komşunun zina yapıyorlar dediğini ne bilsin
Bilse sessiz sevisir yaramaz çocuk

Fuhus da yapiliyor olabilir bilemem sonucta kimdir nedir tanimiyorum ama emin olmadan bunu polise soylemeyin derim. Gurultuden sikayet edin zaten gerekeni yaparlar. Benim universiteden arkadaslarimin evini polis basmisti boyle burada fuhus yapiliyormus diye. Polise ne alaka biz X Universitesi ogrencileriyiz (Turkiye'nin en yuksek puanli isimli okullarindan biri) burada kaliyoruz diyince polis sasirdi tabi. Tesadufen polis geldiginde kizlardan birinin annesi de oradaymis, fena benzetti soz konusu komsuyu. Olay su, kizlarin evlerine kizli erkekli arkadaslari gidip geliyordu. Bazen hepimiz gece eglenceden donup orada kaldigimiz da oluyordu. Sirf gicikligina fuhus yapiyorlar demisler. Hakaretten dava acsalar kazanirlardi bence.

Ha su var, gurultu elbette affedilemez siz kizlari gorunce kendiniz de uyarabilirsiniz, hic muhatap olmayip polis de cagirabilirsiniz boylece bulasmamis olursunuz. Birkac kere polis gelip ceza yazinca akillari baslarina gelir.

Komiksiniz ya kahkaha atmak zina midir diyen olmus.Konu sahibi kahkaha atiyorlar diye zina yapiyorlar demiyor ki.Ustu kapali anlatmaya calismis kadin.Belediyeden belediyeye degisebilir ama saat 11 den sonra gurultu yasak kahkaha atamazlar her gun her gun.Tamam arada misafir olur 1 kere olur 2 kere olur ama surekli oluyorsa elbette rahatsiz olunur.

Ne kadar ustune varmissiniz yahu kadinin.

HIC YORMA KENDINI CANM ZINANIN SUC SAYLMADIGI NRMAL BIYASAM TARZI OLDUGU BI MUSLUMAN ULKEDE YASAYORUZ!!!! ÇİVİSİ CIKMS BU DUNYANNN SIZ TASINN ORDAN EN IYISI

Amaaann arkadasim kime laf anlatmaya calisiyorsun ki? Konuyu genelevlere, ordan alinan yuksek vergilerle imamlarin maaslarinin odenmesine baglayan zihniyetler var burda. Bosuna kendini yorma. Burda yorum yazanlarin cogu stres atmaya gelmis konuya.

müslüman ülkede yaşamıyoruz :))

ülkenin nufüs cuzdanı var da din hanesinde islam mı yazıyor?

ODA DGRU DIMI O SECENEKTE KALDRILMSTI SNRADA ZINA SUC KAPSAMNDAN CIKARDILAR. BATIYIDA GECTIK ARTIK.. HERKESN ARTIK BI YASAM TARZI SECIMI BILMEM NE VAR MILLET ISINE GELDIGI GBI YSAM TARZI OLSTRR OLMUS..... COLGMDAN COCUGMDAN KORKUYORUM ARTIK KMLERI ORNEK ALACAK DIYE... SONUMUZ HAYROLSUN INSALLAH...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…