- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
Gel öpicemDini konu yasak, dini mesaj yasak diyenlerle, Din'i ağızlarında sakız yapanlar yine aynı kişiler. "İşte o müslüman mı bakalım, şu şöyle mi bakalım, vay efendim din karıştı işin içine."
Görmezden geliverin, milletin zihniyeti-fikriyeti niye geriyor insanları zerrece anlamam. Dine bağlayanlarla aynı şey yaptıkları halbuki. Kadın dinine uygun bir şey yazdı diye taşlanacak! Yasak dersiniz anlarız da sırf yasak demekle kalınmıyor görüyorum. İş dalga geçmeye gidiyor bir süre sonra.
Her zaman diyorum KK'da objektif bir kadın bulmak imkansız. İşlerine gelmediği noktada pençeler çıksın, konu dağılsın ve kapansın! Sonra Mission Completed!
Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Fikir özgürlüğü! Bu ülkede, vatan bölmek isteyenlere destek olanlar da var değil mi? Eee bu kadın da bunu benimseyip-savunabilir. Doğru veya yanlış, tek dikkat edilmesi gereken nokta şu bence; Nasıl ki "kimsenin hayatına kimse karışamaz "diye bunu savunuyorsunuz, (bende öyleyim) birinin fikirleriyle dalga geçmek-yermek-küçümsemek de kimsenin haddine değil.
Tek beklenen, böyle bir sorun da ne yapılabilir? sorusunun cevabıdır. Ama olay hep eğri-büğrü yerlere kayıyor.
nereye gidiyormus kocası
ayy okumadım :))))))))))))Yazmış ya yorumunda kocalariniz öyle evlere giderse görürüm sizi diye
arkadaşım ilk yorumlarımda senin gibi düşündüm de konu sahibinin şu yorumuna bakarsan sorununun gürültü patırtı olmadığını anlarsın
Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
Seks değil ses yapıyorlar diye rahatsız olmuş.
Ses' in sebebini de Seks'e bağlamış. .
Amaaann arkadasim kime laf anlatmaya calisiyorsun ki? Konuyu genelevlere, ordan alinan yuksek vergilerle imamlarin maaslarinin odenmesine baglayan zihniyetler var burda.Okudum ben o yorumu... Kocaları gider falan o kısmı ciddiye bile almadım. Size de bunu söylüyorum niye ciddiye alıyorsunuz?
Birileri demiş ki, "kendi kocası gidiyor herhalde." ee yuh artık, bunu demek kimin haddine? Konu sahibinin böyle bir şey demesi ne haddine! Tek derdim birilerinin-diğerlerinin hayatına burnunu sokması! Herkes objektif olsa, 3. gözden baksa ve yazsa istiyorum. tek derdim bu.
HIC YORMA KENDINI CANM ZINANIN SUC SAYLMADIGI NRMAL BIYASAM TARZI OLDUGU BI MUSLUMAN ULKEDE YASAYORUZ!!!! ÇİVİSİ CIKMS BU DUNYANNN SIZ TASINN ORDAN EN IYISI
müslüman ülkede yaşamıyoruz :))
ülkenin nufüs cuzdanı var da din hanesinde islam mı yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?