- 14 Şubat 2016
- 25
- 56
- 3
- 38
- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
:) tek bir geceden bahsetmiyoruz ki senelerdir her hafta sonundan bahsediyorum. Durduk yere insanlari suclayacak kadar kör bakmiyorum hayata. Buraya kisaltilmis sekilde anlattim. Pek cok seye sahit olduk.Gece, kadinlar ve erkekler bir arada kahkaha atinca fuhus yapmis mi oluyorlar?
Her hafta sonu da toplanip "kahkaha" atabilirler.:) tek bir geceden bahsetmiyoruz ki senelerdir her hafta sonundan bahsediyorum. Durduk yere insanlari suclayacak kadar kör bakmiyorum hayata. Buraya kisaltilmis sekilde anlattim. Pek cok seye sahit olduk.
Atamazlar efendim! Sabah kalkıp isine gücüne gidenler var. Hastasi olan yaslisi olan var. Medeni toplumlarda böyle bisey olamaz.Her hafta sonu da toplanip "kahkaha" atabilirler.
Ben buraya yazdiginiza bakiyorum.
Başkasını rahatsız etmedikleri sürece her gün de biraraya gelip kahkaha atabilirler. Özgürlük başkasını rahatsız etmediği sürece özgürlük oluyor. Düzenli olarak toplu yaşanan bir apartmanda Gecenin 4 üne kadar uyutmayacak denli ses çıkaran insanların neresini savunuyorsunuz anlamadım?Her hafta sonu da toplanip "kahkaha" atabilirler.
Ben buraya yazdiginiza bakiyorum.
Gürültü için zabitayi arayabilirsiniz sonuçta kimse kimsenin gürültüsü çekmek zorunda değil hele gece yarısı insanların dinlenme saatinde. Tabi yinede poliside arayabilirsiniz sormak için.:) tek bir geceden bahsetmiyoruz ki senelerdir her hafta sonundan bahsediyorum. Durduk yere insanlari suclayacak kadar kör bakmiyorum hayata. Buraya kisaltilmis sekilde anlattim. Pek cok seye sahit olduk.
Ya arkadaşlar başka seslerde duyuyoruz elbette. Banyolarimiz ayni havalandirmaya bakiyor. Iyi niyetli düşünme noktasinda benim önüme gecmeniz mümkün degil.. burda fuhus yapildigina yüzde doksan eminim. Yüzde onluk payi da gözle gormedigimden birakiyorum.O evde fuhuş olsa kahkaha değil başka sesler duymaz miydiniz?? Kaldı ki gençler diyorsunuz, arkadaş ortamı hep böyledir..
O zaman gurultuden rahatsiz oluyorum diyeceksiniz. Kadin erkek bir araya gelip kahkaha atinca zina yapmis olmuyor.Atamazlar efendim! Sabah kalkıp isine gücüne gidenler var. Hastasi olan yaslisi olan var. Medeni toplumlarda böyle bisey olamaz.
Herkes onlar gibi uckurunun peşinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?