Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SelengaAksungur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
25
56
3
38
Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..

Gelen memurlara kız arkadaslarimiz derlerse memur ne yapabilir sadece gürültüyü azaltin der. Öyle fuhuştan hemen gözaltı yapılmaz. Onların ni takip etme bi dinleme operasyonları yapılıyor.

Zina suç kapsamından çıkartıldı benim fikrimce gelmezler.Ama aşırı gürültü yaptıklarını ve gürültüden rahatsız olduğunuzu dile getirirseniz gelme olasılıkları daha fazla.

Şimdi elime temizlik fircasinin sopasini alacam tavana vuracam güm güm. Hep aklima bu geliyor. Sonra da düşünüyorum bunların kafası Ayık degildir. Kapima filan dayanirlar zaten yalnizim ödüm patlar. En temizi polisi aramak

Ankarada çok katlı bina da oturuyorsaniz kesin toki bloklaridir. Ve malesef böyle yerlerde daireler çok giriş çıkışlar fazla göze batmadigindan bu tip evler olabiliyor. Başımıza geldiği için söylüyorum 93 daireli blokta oturuyor abimler binalarında bu tip.şeyler bir kaç kez başlarına geldi. Rahatsız olan komşular polise ihbar etti ve sonuç gelen arkalarına bakmadan gitti. Sesinizi cikarmazsaniz malesef orayı mesken yapacaklar. Ki sabah 4e kadar erkekli kadinl sesler geliyorsa tahmin ettiğiniz gibi. Vakit kaybetmeyin hatta suan şu saatte polisi arayıp şikayette bulunun

Gece, kadinlar ve erkekler bir arada kahkaha atinca fuhus yapmis mi oluyorlar?
:) tek bir geceden bahsetmiyoruz ki senelerdir her hafta sonundan bahsediyorum. Durduk yere insanlari suclayacak kadar kör bakmiyorum hayata. Buraya kisaltilmis sekilde anlattim. Pek cok seye sahit olduk.

:) tek bir geceden bahsetmiyoruz ki senelerdir her hafta sonundan bahsediyorum. Durduk yere insanlari suclayacak kadar kör bakmiyorum hayata. Buraya kisaltilmis sekilde anlattim. Pek cok seye sahit olduk.
Her hafta sonu da toplanip "kahkaha" atabilirler.
Ben buraya yazdiginiza bakiyorum.

Atamazlar efendim! Sabah kalkıp isine gücüne gidenler var. Hastasi olan yaslisi olan var. Medeni toplumlarda böyle bisey olamaz.
Herkes onlar gibi uckurunun peşinde değil

Başkasını rahatsız etmedikleri sürece her gün de biraraya gelip kahkaha atabilirler. Özgürlük başkasını rahatsız etmediği sürece özgürlük oluyor. Düzenli olarak toplu yaşanan bir apartmanda Gecenin 4 üne kadar uyutmayacak denli ses çıkaran insanların neresini savunuyorsunuz anlamadım?
Konu sahibi polisi ara durumu anlat, ama gürültünün üzerinde dur. En azından bikaç kere polis tarafından uyarılırlarsa belki gece 12den önce eğlenmelerine bakarlar

Gürültü için zabitayi arayabilirsiniz sonuçta kimse kimsenin gürültüsü çekmek zorunda değil hele gece yarısı insanların dinlenme saatinde. Tabi yinede poliside arayabilirsiniz sormak için.

O evde fuhuş olsa kahkaha değil başka sesler duymaz miydiniz?? Kaldı ki gençler diyorsunuz, arkadaş ortamı hep böyledir..
Ya arkadaşlar başka seslerde duyuyoruz elbette. Banyolarimiz ayni havalandirmaya bakiyor. Iyi niyetli düşünme noktasinda benim önüme gecmeniz mümkün degil.. burda fuhus yapildigina yüzde doksan eminim. Yüzde onluk payi da gözle gormedigimden birakiyorum.

siz olayı yanlış aktarmışsınız sizin sorununuz gürültü ve şikayetiniz de gürültüden olmalı tutup fuhuşu zinayı katıyorsanız olay başka yerlere gider. mesela bu grup müzik yapsa gene rahatsız olacaktınız gürültüden.

keşke zina suç olsa diye içinizden geçirdiğinizi anlamak da zor değil ama hayat işte.

Atamazlar efendim! Sabah kalkıp isine gücüne gidenler var. Hastasi olan yaslisi olan var. Medeni toplumlarda böyle bisey olamaz.
Herkes onlar gibi uckurunun peşinde değil
O zaman gurultuden rahatsiz oluyorum diyeceksiniz. Kadin erkek bir araya gelip kahkaha atinca zina yapmis olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…