Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizimde apartmanda vardı bir kadın gelenin gidenin haddi hesabı yoktu. Polis çağırırdık poliste içeri girerdi saatler sonra çıkardı. Kendi dairesi olduğu için bişey yapamıyoruz diyordu polis. Apartmandaki kadınlar gitti konuşmaya kadını ikna etmeye kadın "Kocanızın bana gelmediğine emin misiniz" demiş bi süre sonra kendi sattı daireyi gitti ama yıllarca kaldı

Kahkahalardan fuhuşa bağlamasını garip karşılamıştım hatta oha artık falan da dedim ama sonra diğer yorumları da okudum.

Gece 4'e kadar sevişme-kahkaha sesi dinlemek kimin hoşuna gider? Hayır işin içinde de garip bir durum olduğunu düşünürken üstelik! Yani tekin tipler değildi demiş asansörde gördüğü adamlar. Kim olsa bir işkillenir.. Neler oluyor acaba diye.. Ki sadece konu sahibi de değil, diğer komşular da rahatsızsa demek ki işin boyutu ciddi.

Ama takılmışsınız yine bir kelimeye, cümleye... evir-çevir-konuyu dağıt görevi başlamış.

Ay aman ne anlatıyorum, biri bir uçtan tutar çeker, diğeri bir uçtan tutar çeker. Ne olay çözülür KK'da, ne bir dert.

Gürültüyü kimse hoş karşılamıyor ama fuhuş derse işin rengi değişir iftira olmadığı ne malum gözüyle mi gördü derler adama
O konuda yorum yapmadım ona bende birşey diyemem yorumda yapmam ama gürültü yapmayı normalmiş gibi yada karşıyım suçlar gibi konuşmak yanlış çünkü saygılı olmak zorundayız olmayacaksak şayet müstakil ev bağ bahçede yasariz

Zina suc degil, fuhustan sikayetciyseniz de delil lazim polis oyle caninin istedigi daireye girip de arama yapamaz
Gurultuden her sikayetci oldugunuzda arayin ama polisi mutlaka gelmek zorundalar en azindan biraz kafa dinleyebilirsiniz

Bir kelimeye takılıp olayı çevirenler genelde hep aynı kişiler kesinlikle çözüm için değil ortalığı karıştırmak için burdalar..
Kadın Müslümansanız rahatsız olursunuz demiş kendi müslüman olduğu için rahatsız olduğunu söylemıs bunun üstünden İslamı bile eleştirmişler yahu..
hayretler içinde okuyorum..

özel hayata girer polis pek karışmak istemez sanmıyorum

O zaman adına gürültü denir başlık bile fuhuş bu bir itham değil mi günah yahu
konu sahibinin günahı beni ilgilendirmez, bir kere değil iki kere değil her hafta sonu bu şekilde diye anlatınca dışardan paralı kadın sipariş ediyorlar, gece 4 e kadar vur patlasın çal oynasın takılıyorlar diye düşünüp yapmıştım bu yorumu. sonrasında konu sahibibnin niyetini anladım zaten. mesajlarımı görmemiş olamazsınız

Zina suc degil, fuhustan sikayetciyseniz de delil lazim polis oyle caninin istedigi daireye girip de arama yapamaz
Gurultuden her sikayetci oldugunuzda arayin ama polisi mutlaka gelmek zorundalar en azindan biraz kafa dinleyebilirsiniz
fuhus demek için para karşılığı yapıldıgını ispatlamak lazım.bunun için şahit lazım ya da kötü sicil felan.zor iş yani.

Tüm mesajları okumadım ama genel olarak gürültüyle fuhuşu harmanlamak bana yanlış geldi, gürültü yoruma açık değil varsa vardır ama fuhuş çok ciddi bir itham, konu sahibinde de bir taşlama havası sezdim

ama mesele gürültü değil, konu sahibi zina suç sayılsın, zina yapanların gazate ve tvlerde boy boy resmi çıksın, ifşa edilsin, rezil olsunlar falan istiyormuş.. yani üzüm yiyelim değil bağcıyı dövelim diyor.. sesten de rahatsız olmadığını düşündüm en son yorumuyla. sadece yukarda evli olmayan insanların birlikte eğlenmelerine bozulmuş gibi daha çok

Şimdi gençler toplanıp gülebilir bunda bir şey yok.Ama ortak alanda yaşıyorsanız dikkat etmek zorundasınız,gürültü konusunda konu sahibi haklı.
2.ihtimal gençler farklı şeyler de yapıyor olabilir.Okey başkasının yaşam tarzı bizi ilgilendirmez ama kadın diyor ki "Sesleri duyuyoruz ."Bu çok rahatsız edici bir şey.Düşünsenize yatıyorsunuz,üst katta acayip sesler.
Bir diğer şeyde başka kişilerde şikayet etmiş .İşin içine bu girince garipleşiyor,bir tek konu sahibi olsa neyse deyip geçerdik.
Yani ortada karşı tarafın savunulacak bir şeyi yok bence.He konu sahibi yanlış ifade etmiş,yazamamış,uzatmanın ,"bir kelimeye" takılmanın da alemi yok.
Saygılarr

Dini konu yasak, dini mesaj yasak diyenlerle, Din'i ağızlarında sakız yapanlar yine aynı kişiler. "İşte o müslüman mı bakalım, şu şöyle mi bakalım, vay efendim din karıştı işin içine."

Görmezden geliverin, milletin zihniyeti-fikriyeti niye geriyor insanları zerrece anlamam. Dine bağlayanlarla aynı şey yaptıkları halbuki. Kadın dinine uygun bir şey yazdı diye taşlanacak! Yasak dersiniz anlarız da sırf yasak demekle kalınmıyor görüyorum. İş dalga geçmeye gidiyor bir süre sonra.

Her zaman diyorum KK'da objektif bir kadın bulmak imkansız. İşlerine gelmediği noktada pençeler çıksın, konu dağılsın ve kapansın! Sonra Mission Completed!

Özeti buymus yeni gördüm

Kocam gider diye korkuyorum demenin cikcikli hali

Fikir özgürlüğü! Bu ülkede, vatan bölmek isteyenlere destek olanlar da var değil mi? Eee bu kadın da bunu benimseyip-savunabilir. Doğru veya yanlış, tek dikkat edilmesi gereken nokta şu bence; Nasıl ki "kimsenin hayatına kimse karışamaz "diye bunu savunuyorsunuz, (bende öyleyim) birinin fikirleriyle dalga geçmek-yermek-küçümsemek de kimsenin haddine değil.

Tek beklenen, böyle bir sorun da ne yapılabilir? sorusunun cevabıdır. Ama olay hep eğri-büğrü yerlere kayıyor.

Hanımefendi fuhuş çok ağır bir itham farkında mısınız. Erkek arkadaşları bile gelip eğleniyorlarsa siz böyle bir ithamda bulunuyor olabilirsiniz herkesin özel hayatı farklı farklı erkekler girip çıkmıyorsa ki siz evlerini takip edemezsiniz her dakika değil mi kim girip çıkıyor diye. Ancak gürültüden şikayetçi olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…