- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
Ne hikmetse hep bu sitelerde fuhuş, terör, uyuşturucu, çete vs oluyor...Ankarada güvenlikli sakin bir sitede
Zina olarak değil ama fuhuş yani para karşılığı yasal olmayan bir şekilde seks ticareti yapılıyorsa evet polisi çağırabilirsiniz ve onlar da tutanak tutup daireyi mühürlerler. Ama anladığım kadarıyla ev sahipleri kendi eğlenceleri için çevrelerindeki kızları eve topluyorlar. Para karşılığı günübirlik millete kiralanmıyorsa ve fuhuş dönmüyorsa polis kimsenin bu “eğlence”sine karışamıyor. Max yapabileceğiniz şey apartman yöneticisi vasıtasıyla sesten ve gürültüden rahatsız olduğunuzu belirtmek olabilir. Burası aile apartmanı vs gibi cümleler kurup milletin evine girip çıkanı yönetmek, karar vermek gibi bir şey mümkün değilMerhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
Benim de karşı komşum böyle idi. Çok güzel bir genç kadın akşam 10'dan sonra çıkıyordu dışarı. Kaçta geliyordu bilmiyorum. İşe mi gezmeye mi sormadım. Sonra haftasonu bayağı kalabalık sesler gülmeler. Hatta bir defa inlemeler eve bir bey gelmişti o akşam taa bütün gece sabaha kadar bir inledi kadın muzigi açmak zorunda kaldım. Erkekli kızlı toplanmaya geliyorlardi bir de kızlar güzel mini etek giymiş makyajlı falan. Ben nasılsa tasinicam diye şikayet etmedim. Bir haftasonu bana kek getirdi ben yemedim attım korkup sonra geri tabağı götürmeye gidince iceri davet etti icerde kızlar var dedi. Israr ettiler merak edip girdim ortamı. Beş dakika kalırım diyordum şaraplar falan açılmış icerde dekolte giymiş siyah desenli seksi ince çoraplı bir sürü kadın. Göğüsler açık dudaklar kıpkırmızı. Sohbet etmeye başladılar ki biri avukat diğeri hemşire biri mühendis vs. Gelenler de sevgilileri arkadaşları ya da eşleri imis. O gece eve gelen de dört yıllık sevgilisi kızın. İşte sırf daha farklilar diye aklıma bin tane şey geldi. Baya kahkaha attım ben de onlarla o gece. Yani şikayet etmeden iyice öğrenin bence. Az daha iftira atiyordum:) tek bir geceden bahsetmiyoruz ki senelerdir her hafta sonundan bahsediyorum. Durduk yere insanlari suclayacak kadar kör bakmiyorum hayata. Buraya kisaltilmis sekilde anlattim. Pek cok seye sahit olduk.
suç değilken mi nasıl cezası vardı? suç değilken nasıl cezası olacak ki?suc degilken nasil cezasi vardi acaba zinanin eskiden
suç değilken mi nasıl cezası vardı? suç değilken nasıl cezası olacak ki?
yoksa eskiden suçken nasıl cezası vardı mı demek istediniz?
suçken cezası 6 aydan 30 aya idi, evli olduğunu bilerek onunla birlikte olana da aynı ceza idi -kağıt üstünde böyleydi yani.
ama ama amaaa "zina eden zevce" diyordu yani sadece evli kadına ve onunla birlikte olan erkeğe vardı bu ceza
madde 440 şöyleydi Zina eden zevce hakkında üç aydan, otuz aya kadar hapis cezası tertip olunur. Zevcenin bu fiiline şerik olan kimse hakkında dahi aynı ceza hüküm edilir.
erkek için sadece metres tutmuşsa cezası vardı, bi seferlik şeyleri filan zinadan saymıyordu erkek için441. madde de şöyleydi:
Karısiyle birlikte ikamet etmekte olduğu hanede, yahut herkesce bilinecek surette başka yerde karı koca gibi geçinmek için nikahsız kadın tutmakta olan koca hakkında üç aydan otuz aya kadar hapis cezası hüküm olunur.
Yok sizin komşu fuhuş değil de baya başka bir ortamın içindeymişBenim de karşı komşum böyle idi. Çok güzel bir genç kadın akşam 10'dan sonra çıkıyordu dışarı. Kaçta geliyordu bilmiyorum. İşe mi gezmeye mi sormadım. Sonra haftasonu bayağı kalabalık sesler gülmeler. Hatta bir defa inlemeler eve bir bey gelmişti o akşam taa bütün gece sabaha kadar bir inledi kadın muzigi açmak zorunda kaldım. Erkekli kızlı toplanmaya geliyorlardi bir de kızlar güzel mini etek giymiş makyajlı falan. Ben nasılsa tasinicam diye şikayet etmedim. Bir haftasonu bana kek getirdi ben yemedim attım korkup sonra geri tabağı götürmeye gidince iceri davet etti icerde kızlar var dedi. Israr ettiler merak edip girdim ortamı. Beş dakika kalırım diyordum şaraplar falan açılmış icerde dekolte giymiş siyah desenli seksi ince çoraplı bir sürü kadın. Göğüsler açık dudaklar kıpkırmızı. Sohbet etmeye başladılar ki biri avukat diğeri hemşire biri mühendis vs. Gelenler de sevgilileri arkadaşları ya da eşleri imis. O gece eve gelen de dört yıllık sevgilisi kızın. İşte sırf daha farklilar diye aklıma bin tane şey geldi. Baya kahkaha attım ben de onlarla o gece. Yani şikayet etmeden iyice öğrenin bence. Az daha iftira atiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?