• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendinin konusunu okudugumda kahkaha atıldı diye bu suçlama yapılır mi diye bi dellendim burda. Ama kadın açıklamayı yapmış. Ne kadar seviyesiz insanlar var burda ya. Konuyu çözmek yerine konu sahibini yeriyorsunuz! Düşünceler birbirine uymadı ya zıt ya hemen karalama kampanyası. Biraz saygı duymayı bilin. Farklı düşüncelere saygılı yorum yapmayıda ayiptir yahu!!

ODA DGRU DIMI O SECENEKTE KALDRILMSTI SNRADA ZINA SUC KAPSAMNDAN CIKARDILAR. BATIYIDA GECTIK ARTIK.. HERKESN ARTIK BI YASAM TARZI SECIMI BILMEM NE VAR MILLET ISINE GELDIGI GBI YSAM TARZI OLSTRR OLMUS..... COLGMDAN COCUGMDAN KORKUYORUM ARTIK KMLERI ORNEK ALACAK DIYE... SONUMUZ HAYROLSUN INSALLAH...

kimse kimseye zorla zina filan yaptırmıyor ki? benim işlediğim günahtan kimseye ne? konudan bağımsız olarak söylüyorum. konu sahibi haklıdır, haksızdır bilemem. ordata gürültü varsa bununla ilgili şikayetini dile getirmelidir. ama o kadar. gerisi kimseyi bağlamaz.

siz olayı yanlış aktarmışsınız sizin sorununuz gürültü ve şikayetiniz de gürültüden olmalı tutup fuhuşu zinayı katıyorsanız olay başka yerlere gider. mesela bu grup müzik yapsa gene rahatsız olacaktınız gürültüden.

keşke zina suç olsa diye içinizden geçirdiğinizi anlamak da zor değil ama hayat işte.
Zina suç olmasin mi yani??

İşte bu görüş yüzünden insanlar birbirinden nefret ediyor toplumun kuralına uymayan insanlar hayvanat bahçesine gider... biz insanız hayvanlardan en çok ayıran özelliğimiz insanlara saygı duyacak beynimizin olmasidir
Asil sirf erkek kadin bir araya gelip ayni evde gulup egleniyo diye fuhus yakistirmasi cat diye yapiliyor ya, bu gorus yuzunden toplum bu halde.
Gurultuden sikayet et ama ust katinda kim sevisirse sevissin kime ne?
Cirkin yakistirmalariniza verecek cok guzel cevaplarim var ama simdilik susuyorum.

Dini konu yasak, dini mesaj yasak diyenlerle, Din'i ağızlarında sakız yapanlar yine aynı kişiler. "İşte o müslüman mı bakalım, şu şöyle mi bakalım, vay efendim din karıştı işin içine."

Görmezden geliverin, milletin zihniyeti-fikriyeti niye geriyor insanları zerrece anlamam. Dine bağlayanlarla aynı şey yaptıkları halbuki. Kadın dinine uygun bir şey yazdı diye taşlanacak! Yasak dersiniz anlarız da sırf yasak demekle kalınmıyor görüyorum. İş dalga geçmeye gidiyor bir süre sonra.

Her zaman diyorum KK'da objektif bir kadın bulmak imkansız. İşlerine gelmediği noktada pençeler çıksın, konu dağılsın ve kapansın! Sonra Mission Completed!
Sizde sizin gibi dusunmeyenlerin yazdiklarini gormezden gelin o zaman. Baskasina gormezden gelin diyorsunuz, hosunuza gitmeyen yorumlar icin paragraf paragraf yaziyorsunuz.

HIC YORMA KENDINI CANM ZINANIN SUC SAYLMADIGI NRMAL BIYASAM TARZI OLDUGU BI MUSLUMAN ULKEDE YASAYORUZ!!!! ÇİVİSİ CIKMS BU DUNYANNN SIZ TASINN ORDAN EN IYISI
Burasi musluman bi ulke degil canim. Laik bir devletiz. Ust katinizdaninin musluman olup olmadigini nereden biliyorsun? Musluman olmayan kolundan tutulup sinir disina mi atiliyor?
Musluman ulke diye olup biten Arabistana gitsin burada size gore bi sey yok galiba

Burasi musluman bi ulke degil canim. Laik bir devletiz. Ust katinizdaninin musluman olup olmadigini nereden biliyorsun? Musluman olmayan kolundan tutulup sinir disina mi atiliyor?
Musluman ulke diye olup biten Arabistana gitsin burada size gore bi sey yok galiba

burnunuzu sokmasanız sasardım zaten. benm nereye gıdecegıme sızmı karar vereceksınız acaba. bırını sınır dısı etmk gıbı bı lafmı cıktı agzmdan. taslayalmda nasıl olrsa olsun zıhnıyetı ustunuze yok bnda sızın gıbılerın..

Diğer başka bir üyenin konusunda Müslüman geçinen türbanlı bir kadının zinanın kralını yaptığını okuduk bugün. Müslümanlık = no zina değil yani. İş ahlakta bitiyor önce ahlakın temiz olacak. Ama arkadaşlar şekilcilikten öldükleri için anlamaları zor.

Fuhuş yapıldığına dair deliliniz var mı ? Para verilip alındığını gördünüz mü mesela ? Sadece kahkaha sesine dayanarak mı bu kanıya vardınız ? Merak içindeyim.

burnunuzu sokmasanız sasardım zaten. benm nereye gıdecegıme sızmı karar vereceksınız acaba. bırını sınır dısı etmk gıbı bı lafmı cıktı agzmdan. taslayalmda nasıl olrsa olsun zıhnıyetı ustunuze yok bnda sızın gıbılerın..
Tam tahmin ettigim gibi uslup yerlerde.
Biz mi birilerini tasliyoruz siz mi zinaya karsi kin kusuyorsunuz burada?
Sizin nereye gideceginize ben karar veriyorsam kimin kimle ne zaman sevisecegine de siz karar veremiyorsunuz uzgunum.
Kendinizi musluman bir ulkede yasiyor saniyorsunuz da ben ufak bir duzeltme yaptim, bu kadar memnun degilsiniz ya halinizden bi ust mesajda goruldugu uzere, musluman bir ülke tavsiye ettim. Bilginiz olsun yani :KK51:

Asil sirf erkek kadin bir araya gelip ayni evde gulup egleniyo diye fuhus yakistirmasi cat diye yapiliyor ya, bu gorus yuzunden toplum bu halde.
Gurultuden sikayet et ama ust katinda kim sevisirse sevissin kime ne?
Cirkin yakistirmalariniza verecek cok guzel cevaplarim var ama simdilik susuyorum.
Ben gürültüden bahsediyorum kimse kimseyi rahatsız edemez onun dışında kim ne yaparsa yapar ama bu insanlar yokmuş gibi davranma yetkisini vermez

Diğer başka bir üyenin konusunda Müslüman geçinen türbanlı bir kadının zinanın kralını yaptığını okuduk bugün. Müslümanlık = no zina değil yani. İş ahlakta bitiyor önce ahlakın temiz olacak. Ama arkadaşlar şekilcilikten öldükleri için anlamaları zor.
Dini de isimize geldigi gibi ceviriyoruz zaten.
Acaba iftira mi atiyorum, kul hakkina mi giriyorum diyen yok. Zina icin 4 sahit lazim dedi biri, kimsede ses yok. Hala fuhus diyorlar.
Her seyi istedigimiz gibi yontmakta ustumuze yok valla

Ülkenin dini diye birşey olmaz yahu,kişilerin inancı olur, en fazla yaygın inanç dersin onun da aslı yok neden yok biliyor musunuz doğan her çocuğa 1 haftalıkken nüfus cüzdanı çıkarıp cart diye dini islam yazıyoruz ki bu kaldırıldı sanırım kimliklerde,ama kafa şu anne baba müslüman çocukta otomatikman müslüman, bu mantık olduğu için cümle %99 müslüman olan ülke diye başlıyor, benim çocuğum 2 yaşında belki deist olacak belki agnostik

Konunun basindan beri yorumlarinizi okuyorum. Insanlari ayistirip, ortami germekten baska bir niyetiniz yok gibi. Sizinle ayni fikirde olan insanlarda var ama hicbir uslup bu uslup degil.

Fikrinizi beyan edip benin fikrim bu deyip koseye cekilirseniz polemiklerin odagi haline gelmezsiniz.

Kinadiginiz tavrin baska boyutunu suan siz gosteriyorsunuz. Bu uslup cok dogru geliyor mu size?

Musluman devlet istiyosunuz kocaniz ustunuze imam nikahli es getirse o zaman da bunun cezasi yok mu diye mahkeme kapisinda gezersiniz.
Her seyi kendi isimize geldigi gibi aliyoruz ya, o is oyle olmuyor komik gozukuyoruz.

Bi arkadaş sormuş bi yorumda konu sahibi din vurgusu yaptıgı için, yukardakiler hadi dedi ki imam nikahlı karım bunlar benim ne olacak o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X