- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
Tam tahmin ettigim gibi uslup yerlerde.
Biz mi birilerini tasliyoruz siz mi zinaya karsi kin kusuyorsunuz burada?
Sizin nereye gideceginize ben karar veriyorsam kimin kimle ne zaman sevisecegine de siz karar veremiyorsunuz uzgunum.
Kendinizi musluman bir ulkede yasiyor saniyorsunuz da ben ufak bir duzeltme yaptim, bu kadar memnun degilsiniz ya halinizden bi ust mesajda goruldugu uzere, musluman bir ülke tavsiye ettim. Bilginiz olsun yani
İnsanlari ayristiran ben mi oldum simdi de?Konunun basindan beri yorumlarinizi okuyorum. Insanlari ayistirip, ortami germekten baska bir niyetiniz yok gibi. Sizinle ayni fikirde olan insanlarda var ama hicbir uslup bu uslup degil.
Fikrinizi beyan edip benin fikrim bu deyip koseye cekilirseniz polemiklerin odagi haline gelmezsiniz.
Kinadiginiz tavrin baska boyutunu suan siz gosteriyorsunuz. Bu uslup cok dogru geliyor mu size?
Hakaretten beter laf mi?tavsıyenızı ve aklınızı kendınıze saklayın.. su konuyu tartsmaktan bıle rahatsız oluyorum. usluba gelnce sozde kıbar konusarak alttan laf sokup hakaretten beter laflar eden ben degılım... neyse daha fazla yok yere yorulmucam.. muhattap olmucam
Seviş canim önüne gelenle, kim tutar seni:)olmasın tabi. ben sevişiyorsam size ne oluyor :)
Seviş canim önüne gelenle, kim tutar seni:)
Yasak degil ki, biz sadece yasak olsun diyoruz. Bize birsey oldugu yok, olsa bile bizi mi takacaksin? Hayat tarzını seçmişsin sen:)zina yasaklansın diyenler tutmaya çalışıyolar işte. soruyorum ben de size ne oluyor.
Yasak degil ki, biz sadece yasak olsun diyoruz. Bize birsey oldugu yok, olsa bile bizi mi takacaksin? Hayat tarzını seçmişsin sen:)
İnsanlari ayristiran ben mi oldum simdi de?
Surda uc tane insan ayristi diye kar mi bilicem te allahim..
Ben fikrimi beyan edip koseye cekilmeyi tercih etmedim. Ayni yorumunuzu beni kirk kere alintilayan arkadaslara da yazabilirdiniz. Bu da sizin olaya tarafli baktiginizin kaniti.
Daha nasil bir ulkede yasadigini bilmeden sayip soven insana ben nasil bir uslupla konusayim acaba.
Uslubumdan gayet memnunum belirttiginiz fikriniz icin cok tesekkur ederim. Rahatsiz ediyorsam gormezden gelin
Bakin bakalim bi cevap verdigim hanimefendinin ben tahrik(!) etmeden onceki uslubu nasilmis.O zaman uslup yerlerde diye feryat etmeyeceksiniz. Oturun kendi uslubunuza bakin bi derler insana. Tahrik edip edip insanlari "uslup yerlerde" demeyeceksiniz. Sizin gorusunuze karsi insanlarin siz kadar tahrik edici konusmalarina rastlamadim.
Dedigim gibi sizle ayni fikirde bir cok insan var hicbiri boyle bir dil kullanmiyor. Istediginiz fikre sahip olun benim inanin hic umrumda degil. Internette tavsan nikli uye ortaliga ofke kusuyor diye ölüp bitecek degilim. Ofkelenip taraf tutacak degilim. Bunun yaninda elbette sizinle hayata ayni pencereden de bakmiyoruz.
Size bu mesaji yazma nedenim " neden benle ayni pencereden bakmiyorsun" meselesi degil. Usluba bu kadar dert yanarken ayni uslubu siz de kullanip ironik ironik davranmayin istedim.
Belli ki bu sicak hararetiniz, aci ofkenizle beni hala anlamayacaksiniz. Hani belki anlarsiniz diye o kucucuk ihtimale dayanarak yazdim bunlari tekar.
Hayirli gunleriniz olsun.
Bakin bakalim bi cevap verdigim hanimefendinin ben tahrik(!) etmeden onceki uslubu nasilmis.
Ben her seyi cok net anlayabiliyorum derin tecrubelerinize dayanan cok cok guzel uslubunuzla verdiginiz tavsiye icin size ne kadar minnettar olsam az.
Siz de olmasaniz per perişan olmustum buralarda.
İyi de burada ki kadınlara carlayana kadar senelerdir korkuyorum diye susmussunuz. O zaman onlara carlayin, yada arayın polisi burdakiler biz ne yapabiliriz. Yorumları beğenmiyorsanız arayın polisiMuslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Konu ilgimi çektiği için baştan itibaren okudum ama site yönetimiyle iş birliği yaparak Arapları çıkarttırdığına dair bir şey yazmamış konu sahibi. Yanlış mı anladınız ki acaba?Merhaba,
Mesajınızın üzerinden çok zaman geçmiş ama biz de benzer bir durum yaşıyoruz. Ankara'da güvenlikli bir sitenin rezidansında sizi rahatsız eden Arapları site yönetimiyle iş birliği yaparak çıkarttırdığınızı yazmışsınız.
1- Sizin örneğinizde gürültüyü yapan Araplar daire sahibi miydi, kiracı mıydı?
2- Site yönetimiyle beraber mi bunları mahkemeye verdiniz, yoksa doğrudan site yönetimi mi bu işlemi yaptı?
3- Mahkemeye vermeden önce bunları savcılığa şikayet etmiş miydiniz?
Bizim örneğimizde ahlaksızlığı yapan kişi daire sahibi, kiracı değil. Site yönetiminin de durumdan haberi var. Biz de yönetime danışarak bir yol belirlemeye çalışıyoruz.
Fuhuş ve iki tarafın rızasıyla olan cinsel ilişkiyi ayırt edin önce. Gürültüden rahatsızsanız bu şekilde belirtin sorununuzu kime belirtecekseniz. Ahlaki kaygılarınızı devreye sokunca haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
yalnız suç kapsamından çıkarılan zina bu zina değil. evliyken başkasıyla beraber olmak suçtu önceden ve buna zina deniyordu, artık bu suç değil.Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?