Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tavsıyenızı ve aklınızı kendınıze saklayın.. su konuyu tartsmaktan bıle rahatsız oluyorum. usluba gelnce sozde kıbar konusarak alttan laf sokup hakaretten beter laflar eden ben degılım... neyse daha fazla yok yere yorulmucam.. muhattap olmucam

İnsanlari ayristiran ben mi oldum simdi de?
Surda uc tane insan ayristi diye kar mi bilicem te allahim..
Ben fikrimi beyan edip koseye cekilmeyi tercih etmedim. Ayni yorumunuzu beni kirk kere alintilayan arkadaslara da yazabilirdiniz. Bu da sizin olaya tarafli baktiginizin kaniti.
Daha nasil bir ulkede yasadigini bilmeden sayip soven insana ben nasil bir uslupla konusayim acaba.
Uslubumdan gayet memnunum belirttiginiz fikriniz icin cok tesekkur ederim. Rahatsiz ediyorsam gormezden gelin

Hakaretten beter laf mi?
Ben bosuna muhattap olmusum asil. İyi gunler size

Yasak degil ki, biz sadece yasak olsun diyoruz. Bize birsey oldugu yok, olsa bile bizi mi takacaksin? Hayat tarzını seçmişsin sen:)

işte hemen kendinizi belli ediyorsunuz. sevişiyorsam kime ne dedim. gelen cevabınız ortada. önüne gelenle seviş, hayat tarzını seçmişsin vs... böyle deme hakkını kim veriyor size.

O zaman uslup yerlerde diye feryat etmeyeceksiniz. Oturun kendi uslubunuza bakin bi derler insana. Tahrik edip edip insanlari "uslup yerlerde" demeyeceksiniz. Sizin gorusunuze karsi insanlarin siz kadar tahrik edici konusmalarina rastlamadim.

Dedigim gibi sizle ayni fikirde bir cok insan var hicbiri boyle bir dil kullanmiyor. Istediginiz fikre sahip olun benim inanin hic umrumda degil. Internette tavsan nikli uye ortaliga ofke kusuyor diye ölüp bitecek degilim. Ofkelenip taraf tutacak degilim. Bunun yaninda elbette sizinle hayata ayni pencereden de bakmiyoruz.

Size bu mesaji yazma nedenim " neden benle ayni pencereden bakmiyorsun" meselesi degil. Usluba bu kadar dert yanarken ayni uslubu siz de kullanip ironik ironik davranmayin istedim.

Belli ki bu sicak hararetiniz, aci ofkenizle beni hala anlamayacaksiniz. Hani belki anlarsiniz diye o kucucuk ihtimale dayanarak yazdim bunlari tekar.

Hayirli gunleriniz olsun.

Sadece gurultuden dolayi da polisi arayabilirdiniz... İnsan gece vakti gurultuden zaten rahatsiz 'olur'. Bunun disinda kimin kiminle ne yaptigina karisamaz kimse.

Bakin bakalim bi cevap verdigim hanimefendinin ben tahrik(!) etmeden onceki uslubu nasilmis.

Ben her seyi cok net anlayabiliyorum derin tecrubelerinize dayanan cok cok guzel uslubunuzla verdiginiz tavsiye icin size ne kadar minnettar olsam az.
Siz de olmasaniz per perişan olmustum buralarda.

hiçbişey yapamazsın.
en en çok polis gelir gürültüden ceza keser o da engellemez.
gidip dava açıcaksın bilir kişilere para vericeksin seneler sonunda belki kiracıysa binadan atılırlar.

Merhaba,
Mesajınızın üzerinden çok zaman geçmiş ama biz de benzer bir durum yaşıyoruz. Ankara'da güvenlikli bir sitenin rezidansında sizi rahatsız eden Arapları site yönetimiyle iş birliği yaparak çıkarttırdığınızı yazmışsınız.
1- Sizin örneğinizde gürültüyü yapan Araplar daire sahibi miydi, kiracı mıydı?
2- Site yönetimiyle beraber mi bunları mahkemeye verdiniz, yoksa doğrudan site yönetimi mi bu işlemi yaptı?
3- Mahkemeye vermeden önce bunları savcılığa şikayet etmiş miydiniz?
Bizim örneğimizde ahlaksızlığı yapan kişi daire sahibi, kiracı değil. Site yönetiminin de durumdan haberi var. Biz de yönetime danışarak bir yol belirlemeye çalışıyoruz.

İyi de burada ki kadınlara carlayana kadar senelerdir korkuyorum diye susmussunuz. O zaman onlara carlayin, yada arayın polisi burdakiler biz ne yapabiliriz. Yorumları beğenmiyorsanız arayın polisi

Konu ilgimi çektiği için baştan itibaren okudum ama site yönetimiyle iş birliği yaparak Arapları çıkarttırdığına dair bir şey yazmamış konu sahibi. Yanlış mı anladınız ki acaba?

Fuhuş ve iki tarafın rızasıyla olan cinsel ilişkiyi ayırt edin önce. Gürültüden rahatsızsanız bu şekilde belirtin sorununuzu kime belirtecekseniz. Ahlaki kaygılarınızı devreye sokunca haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.

Herkese muhalefet olmak için can atan kişiler gelmiş.
Gençlerin arkadaşlarıyla geçirdiği zaman başka zina ve fuhuş için kullanılması başka.
Muhtemelen Gelen erkeklerin değişiyor olması,tipleri sıfatları ve gelen sesler neyin ne olduğunu gösteriyordur.
Kimse üst katında böyle şeyler olsun istemez kusura bakmayın da konu sahibine gereksiz bir savunuculuk yapıyorsınuz.
Annemler Ankara’da Ovacık diye bir yerde oturuyorlar. Orası hep site şeklinde konutlar oldu özellikle böyle yerleri seçiyorlar zaten komşular birbiriyle muhattap olmasın diye. Geçen sene o evde 3 yaralı 1 ölü silahlı kavga oldu. Kadın senin benim kavgası. Fuhuş olan yerde böyle pislik işler olur işte. O yüzden konu sahininin rahatsız olması çok çok normal

yalnız suç kapsamından çıkarılan zina bu zina değil. evliyken başkasıyla beraber olmak suçtu önceden ve buna zina deniyordu, artık bu suç değil.
fuhuş hala suç şikayet edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.