- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
o zaman alem yapıyorlar desin.. fuhuş çok farklı birşey zina çok farklı.. belki kızlar erkek arkadaşlarıyla eğleniyor.. fuhuşsa paralı yapılan bir olay .. dinden imandan bahseden birinin varsayımlardan ve sizin ifadenizle süzgeçten geçirerek vardığı şey sadece iftiraya giriyor ..
Acikcasi ben konu sahibinin psikolojisini anlayabiliyorum. Bende olsam temkinli yaklasirdim. Asansorde karsilastigi adamlar pek de sevimli adamlar degilmis. Kuslar kelebekler diyarinda da yasamiyoruz. Hergun bir kadin cinayeti, , heegun tecavuz.
Bende olsam pembe gozluklerle bakamazdim bu konuya su cografyada.
Herneyse bu da sizin dusunceniz tabi. Hayirli sabahlar
Polisi aradim. Buraya defalarca gelmisler fakat hicbir islem yapamamislar. Dediginiz gibi arkadas olduklari iddia edilmiş. Baska komsularda sikayette bulunmuşlar. Napalim demekki yapacak bişey yok..
Evet bu evdr fuhus yapiliyor. Hemde asasorde karsilastigim adamlarsa eger hicte siradan insanlar degil..
Bu densizligi bi arkadaşımın kardeşine yapmışlar, kardeşi 20 yaşında eşi 19 yaşında okurken evlendi bunlar, başta apartmanda surat yapmışlar akabinde cık cıklar başlamış sonra apartman yöneticisi kapıya gelmiş siz ne ayaksınız gibilerinden, evliyiz demiş bunlar nikah cüzdanını göstermisler cık cıklar kesilmiş iyi günler iyi akşamlar Allah zihin açıklığı versinler başlamış böyle de ikiyüzlü bir toplumuz, arada imza var ya iyi insan oldular birden, aynısını sanırım bizede yapacaklardı daha akıllı davranıp ev sahibimize sormuşlar
Acından ölsen kimsenin umru olmaz ama herkes herkesin evine kim girdi kim çıktı ne zaman girdi ne zaman çıktı bilir
Ne güzel yazmışsınız.. Acından ölsen kimsenin umru oolmaz... Ama ahlak bekçiliği taslamaya gelince herkes pürdikkat...
Gene bi arkadaşın annesi dul,kardeşi yani arkadaşımın dayısı sağolsun her hafta pazar alışverişini yapıp geliyordu, kadına dostu var her hafta aynı gün aynı saatte geliyo diye kulp takmislar rezalet
Zina farklı fuhuş farklı kavramlar. Anlatımınıza göre fuhuş yapılıyor, bu suç. Tabiki şikayetçi olabilirsiniz.Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
sız sıkayetcı olun gurultu var ve fuhus yapıldıgından suphelenıyoruz, aıle apartmanı burası ve rahatsız oluyoruz deyın hatta apartmandakılerden dılekçe toplayın egerkı fuhuş yapıldıgına emınsenız...Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
İşte bu görüş yüzünden insanlar birbirinden nefret ediyor toplumun kuralına uymayan insanlar hayvanat bahçesine gider... biz insanız hayvanlardan en çok ayıran özelliğimiz insanlara saygı duyacak beynimizin olmasidirHer hafta sonu da toplanip "kahkaha" atabilirler.
Ben buraya yazdiginiza bakiyorum.
İşte bu görüş yüzünden insanlar birbirinden nefret ediyor toplumun kuralına uymayan insanlar hayvanat bahçesine gider... biz insanız hayvanlardan en çok ayıran özelliğimiz insanlara saygı duyacak beynimizin olmasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?