Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acikcasi ben konu sahibinin psikolojisini anlayabiliyorum. Bende olsam temkinli yaklasirdim. Asansorde karsilastigi adamlar pek de sevimli adamlar degilmis. Kuslar kelebekler diyarinda da yasamiyoruz. Hergun bir kadin cinayeti, , heegun tecavuz.

Bende olsam pembe gozluklerle bakamazdim bu konuya su cografyada.

Herneyse bu da sizin dusunceniz tabi. Hayirli sabahlar

Şu yeni üyelerin cinsel ve dini içerikli konu açmaları da ne kadar sıradanlaştı ve sıktı artık...

Ama bu akıllılık edip kendine bi de hamilelik takvimi koymuş..

Bu densizligi bi arkadaşımın kardeşine yapmışlar, kardeşi 20 yaşında eşi 19 yaşında okurken evlendi bunlar, başta apartmanda surat yapmışlar akabinde cık cıklar başlamış sonra apartman yöneticisi kapıya gelmiş siz ne ayaksınız gibilerinden, evliyiz demiş bunlar nikah cüzdanını göstermisler cık cıklar kesilmiş iyi günler iyi akşamlar Allah zihin açıklığı versinler başlamış böyle de ikiyüzlü bir toplumuz, arada imza var ya iyi insan oldular birden, aynısını sanırım bizede yapacaklardı daha akıllı davranıp ev sahibimize sormuşlar

Acından ölsen kimsenin umru olmaz ama herkes herkesin evine kim girdi kim çıktı ne zaman girdi ne zaman çıktı bilir

Üniversitede yaşadım aynı durumu, cok zordu inanın ki... Apartmana akşam girerken cok korkuyordum çünkü zemin kattaki evde yaşanıyordu bu olay. Tip tip igrenç adamlar oluyordu kapıda.
Eve gelecegim Zaman yan komşuyu arıyordum sanki o beni bekliyormuş gibi sesleniyordu. Cünkü adamların yanından geçip üst kata çıkıyordum, o günlerim kabus gibiydi. Tek basıma evde kaldığım için geceleri uyuyamazdım, ya tek oldugumu biliyorlarsa, ya kapımı zorlarlarsa diye...
Sonra o eve polis baskını oldu kim şikayet etti bilmiyorum, kurtulduk.

Fuhuş yapmak suç değil. fuhuş için yer temin etmek suç. Eğer ki polisler gelip, onları uygunsuz bir şekilde yakalarsa veya prezervatif vb. bişeyler bulabilirlerse o zaman suçtur. Yaptırımı da orada fuhuş yapan kişi sayısınca ceza alırlar.

yoo aslında aynı şeyi düşünüyoruz herşey olabilir evet.. ben sadece konu sahibinin ifade ediş tarzına takıldım.. ısrarla fuhuş demesine ve olayı müslümansanıza getirmesine..

O zaman apartman sakinleri olarak toplanıp protesto çekin o daire sahiplerine veya kiracılara. Çıkartılsınlar oradan.

Ne güzel yazmışsınız.. Acından ölsen kimsenin umru oolmaz... Ama ahlak bekçiliği taslamaya gelince herkes pürdikkat...

Birlikte oluyorlar diye polis molis gelmez. Gürültü için şikayet edebilirsiniz sadece. Gerisi zaten sizi ilgilendirmez

Ne güzel yazmışsınız.. Acından ölsen kimsenin umru oolmaz... Ama ahlak bekçiliği taslamaya gelince herkes pürdikkat...

Gene bi arkadaşın annesi dul,kardeşi yani arkadaşımın dayısı sağolsun her hafta pazar alışverişini yapıp geliyordu, kadına dostu var her hafta aynı gün aynı saatte geliyo diye kulp takmislar rezalet

Gene bi arkadaşın annesi dul,kardeşi yani arkadaşımın dayısı sağolsun her hafta pazar alışverişini yapıp geliyordu, kadına dostu var her hafta aynı gün aynı saatte geliyo diye kulp takmislar rezalet

Böyle insanlarla aynı ortamdayız işte... Etiket yapıştırmaya o kadar hazır herkes...

Zina farklı fuhuş farklı kavramlar. Anlatımınıza göre fuhuş yapılıyor, bu suç. Tabiki şikayetçi olabilirsiniz.

sız sıkayetcı olun gurultu var ve fuhus yapıldıgından suphelenıyoruz, aıle apartmanı burası ve rahatsız oluyoruz deyın hatta apartmandakılerden dılekçe toplayın egerkı fuhuş yapıldıgına emınsenız...
zina ile fuhusu aynı kefeye koymayın bence, zina işin dinsel boyutu bana göre ama fuhus dedıgınız olay para karsılıgı yapılan seks yanı bir nevi beden tıcareti=iş aynı zamanda...
hem belkı telekız falan olabılırler yanı eskort gencecık dedıgınız ıcın eskortlar genelde 20li yaşlarda kızlar oluyor...
artık son karar sızın.

Her hafta sonu da toplanip "kahkaha" atabilirler.
Ben buraya yazdiginiza bakiyorum.
İşte bu görüş yüzünden insanlar birbirinden nefret ediyor toplumun kuralına uymayan insanlar hayvanat bahçesine gider... biz insanız hayvanlardan en çok ayıran özelliğimiz insanlara saygı duyacak beynimizin olmasidir

Gürültüyü kimse hoş karşılamıyor ama fuhuş derse işin rengi değişir iftira olmadığı ne malum gözüyle mi gördü derler adama

Ben olsam o evi coktan satmistim..ne ugrasacaksin niye yüreğini tuketeceksin ki..

Zina mi fuhuş mu bu nasıl ispat edilebilir? Zira fuhuş izinli değilse suç , zina suç kapsamindan çıkmış durumda.

Bunun dışında bizim üst katımızda oğlu annesini kız kardeşini dövüyordu neredeyse her gün küfürler hakaretler bağırış cağırislar. Birileri polisi aramış. Geldiler. Bu bizim aile meselemiz sıkıntı yok diye anne konuştu polislerde. Polisler de tirim tirim döndü gitti.
Ancak ölmen veya çok ciddi yaralanan lazim işlem yapmaları için galiba. Sisteme bak...

Sen zinayı geçte adamlar sabaha kadar gürültü yapıyorlarmış. Bu gayet yeterli bi şikayet sebebi.
Kahkaha atıyorlar diye ne yaptıklarını bilemezsin ki. Belki kız arkadaşları falandır haftasonları vakit geçiriyorlardır bu şekilde.
O yüzden polisi arayıp zina yapıyorlar demek yerine sabaha kadar bitmek tükenmek bilmeyen bi gürültü var demen yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…