Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tartışırken de mantıklı olun denir, bana mantıklı gelmedi de denir bunun kesin kuralları yok ki mantık mantıktır.

imamları vurgulamamın sebebi de her sefer dinin ön plana atılması yani o çok karşı çıktıkları zina ile pek sevdikleri imamların da maaşları ödeniyor bilsinler istedim.

Fuhuş değilde gürültüden polisi arayabilirsiniz.Yani üst katta fuhuş yapılıyor deseniz gelip baskın yapılmaz bunun yolu yöntemi takibi var.Fuhuş denilen şey cinsel ilişki olayı değil.Kadın pazarlanması.Ki bana kalırsa bahsettiğiniz kızlarda genel ev çalışanı değil kendini şaşırmış üniversite öğrencileri.Özellikle oturduğunuz muhit/site şık bir yerse kesin üniversiteli kızlardır. Anlamadığım bi şekilde kendini şaşıran zengin koca peşinde olan para yemeye odaklı kızlarla doldu ortalık.Bu arada polis hiç bir zaman kimin şikayetçi olduğunu söylemez. Ondan yana şüpheniz olmasın.

Zina suc mu olsa? Devletin genelevlerini denetledigini, bu is uzerinden oara kazandigini biliyor muydunuz? Komsu gurultusu konusunda bizde polisi cagirdik bir cacik cikmiyor. Cok rahatsizsaniz savciliga dilekce verin, ses olcer alet takiyolar evinize. Bununda hapis cezasi yok para cezasi var

Anliyorum... Ama anlatamiyorum..
Şöyle ki konu dine gelmesin haklisiniz. Insanlarin kutsallarina laf edip incitmemek gerektigi gibi kendi dinini zorla empoze etmek de yanlistir. Iyi geceler size. Forumda tekrar karsilasirsak samimi olana dek. Bana mantikli olun yerine daha mantikli düsünün deyin lütfen.

para ile fuhus yapmak tabiki hala suc... suc derken hapse girmiyorlar ama socillerine isleniyor. eger arada araci yani kizlari para karsiligi pazarlayan biri varsa iste o ceza aliyor... ama sizin polisi arayip fuhus yapiliyor demeniz abesle istigal olur. gordunuz mu para alirken kizlari adamlardan? siz sadece gurultu oluyor diye polis cagirabilirsiniz.... belki ogrenciler ve arkadaslari geliyor. yaptiklari saygisizlik ama sizin de "FUHUS YAPILIYOR" DIYE ETIKETI YAPISTIRMANIZ GUNAH ALMAK...gordunuz mu gozunuzle? gece yarisina kadar sabaha kadar oturup icen herkes fuhus yapiyor demek degildir cunku...

Kadınlar zorla mı beraber oluyor diye endişe duymuşsunuz ama kahkaha sesleri geliyormuş. Ben de Ankara'da bulundum bir süre. Üstümüzde evli bir çift vardı ve gece hep onlara da kadınlı erkekli gruplar gelirdi ve kahkahalar, gürültü vs sesler gelirdi. Sonra boşandılar ve kurtulduk. Öyle bir durum da olabilir.

Her haftasonu sabaha kadar gürültü oluyor,rahatsız oluyoruz. Daireyi sadece haftasonu kullanıyorlar deyin polise. Onlar gerekeni yaparlar. Sadece eğleniyorlarsa gürültü için uyarı alırlar. Fuhuş yapılıyorsa da (zina suç kapsamından çıkarıldı ama fuhuş yasak) zaten işlem yapılır

Ablamların sitesinde fuhuş için tutulan bi ev varmış,site güvenliği vardiyalı çalıştığı için biraz geç farketmiş gelen gideni. Farkedilince atıldılar siteden.. çoluk çocuk var,aile var,o tarz erkeklerin dalgınlıkla kapınızı çalması felaket olurdu.. şahsen ben istemezdm

O zaman adına gürültü denir başlık bile fuhuş bu bir itham değil mi günah yahu

fuhuşmu değilmi bilemem ama soruna cvp olarak yazmak istedim...üst katta komşumuz eşini döverdi arada, bir gün dayanamayıp polisi aradım anında geldiler ama kadın şikayetçi olmadı tabiki,polislerde aradığım numaradan bana geri dönüş yapıp üst katta sorun olmadığını söyledi ve sağolsun alt kat komşunuz demiş gibi oldu,yani bazen şikayet edeceğin konu ne olur bilmem ama polislerin açığa verdiğini yaşadım....

Bizim eski evin üst katinda da alenen yapıyorlardı sadece kahkaha sesleri gelmiyordu üstelik polis arandı ama sesleri duyar duymaz arayın suç üstü yapalım dedi ama sonuç yok polis hicbirsey yapmıyor onlara

asıl siz müslümansanız zinanın ispatlanabilmesi için 4 şahit gerektiğini ve bu şahitlerinde her iki insanı çıplak yatakta ve yanyana bile değil dikkatinizi çekerim üstüste görmesi gerektiğini bilirsiniz..
diğer her türlüsü iftiraya girer aynı sizin yaptığınız gibi..

Suç üstünü neye göre yapacak polis ses duydum gelin dedin de arama emri olmadan cart diye kimsenin evine dalamazlar hele ki sevişiyomuşsunuz diye

Arkadaslar cok merak ediyorum baskasi karisini aldatsa, hatta kiz arkadasini aldatsa burda durumun farkinda olan kadina " kiz arkadasina mutlaka soyle, bilmek hakki, bilmem ne herif bilmem ne herifi " diye ortaligi yesillendirirsiniz. Kadin yukarda ne olaylar donuyor nerden bilsin. Bende olsam temkinli yaklasirim. Malum kelebekler kuslar cennetinde degiliz.

Asansorde karsilasiyorum "farkli adamlar" diyor kadincagiz. Duydugu seyleri suzgecinden gecirerek anlattigi da belli. "Duydugum bazi sesler var rahatsizlik verici sesler" diyor. Hala "gurultuden rahatsizsin sen" demogojisi yapiyorsunuz.

Son düzenleme:

o zaman alem yapıyorlar desin.. fuhuş çok farklı birşey zina çok farklı.. belki kızlar erkek arkadaşlarıyla eğleniyor.. fuhuşsa paralı yapılan bir olay .. dinden imandan bahseden birinin varsayımlardan ve sizin ifadenizle süzgeçten geçirerek vardığı şey sadece iftiraya giriyor ..

Yaaa eğer dediğin gibi güvenlikli ve iyi bir sitede oturuyorsanız. Site yönetimi olarak şikayetci olup mahkemeye verip evden çıkartma hakkınız var . Bizde çukurambarda bir rezidansta öyle yaptık. Bizim durum çok ses yapan bekar abaza araplardı
Üst komşun ev sahibimi kiracı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…