- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
Düzenleme yaptim okursaniz tekrar sevinirim. Genel evlerden alinan vergiden haberim var. Imam devlet memuru ögretmen doktor vekiller vs... maaslari ödenir. Noye imami vurguladiniz? Dediginiz gibi serbest calisanlar icin dedim vergi versinler diye. Can güvenligi saglik vs icin önemli cünkü
tartışırken de mantıklı olun denir, bana mantıklı gelmedi de denir bunun kesin kuralları yok ki mantık mantıktır.
imamları vurgulamamın sebebi de her sefer dinin ön plana atılması yani o çok karşı çıktıkları zina ile pek sevdikleri imamların da maaşları ödeniyor bilsinler istedim.
para ile fuhus yapmak tabiki hala suc... suc derken hapse girmiyorlar ama socillerine isleniyor. eger arada araci yani kizlari para karsiligi pazarlayan biri varsa iste o ceza aliyor... ama sizin polisi arayip fuhus yapiliyor demeniz abesle istigal olur. gordunuz mu para alirken kizlari adamlardan? siz sadece gurultu oluyor diye polis cagirabilirsiniz.... belki ogrenciler ve arkadaslari geliyor. yaptiklari saygisizlik ama sizin de "FUHUS YAPILIYOR" DIYE ETIKETI YAPISTIRMANIZ GUNAH ALMAK...gordunuz mu gozunuzle? gece yarisina kadar sabaha kadar oturup icen herkes fuhus yapiyor demek degildir cunku...Merhaba arkadaslar,
Saat suan gece 1.30
Her hafta sonu olduğu gibi üst dairedeki kadınların kahlaları erkeklerim muhabbetleri bizi uyutmuyor.
Ankarada güvenlikli sakin bir sitede 15. Katta oturuyoruz. 16. Kata özellikle hafta sonu gelip giden hanımların hayırlı isler yapmadiklarini düşünüyoruz. Gece 11 ila sabah 4e kadar kahkalari sesleri bitmiyor. Site güvenliği bu tip şeylere karışmıyor. Böyle durumlarda polis cagirmamizi söylüyorlar.
Biliyorsunuz zina suç kapsamından çıkarıldı. Polisi arayıp üst dairede zina yapiliyor desek gelir mi?
Gelse de bunun yaptiri mi nedir?
Bide polis bizim sikayet ettigimizi söyler mi acaba. Esimin basi belaya girecek diye korkuyorum. Çünkü birkac kere üst katta oturanlari uyardi.
Hamileyim, esimin isi sebebiyle cok zaman evde yalniz kalıyorum. Kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kizlar bu isi zorla mi yapiyor. Bunlari dovuyorlar midir diye. Resmen seneryo yaziyorum. Kahkahalar psikolojimi bozacak boyutta. Apartmandan cikarken birkac defa bu kizlara rastladim. Gencecik güzel kizlar.. yazik diyorumm..
Başkasını rahatsız etmedikleri sürece her gün de biraraya gelip kahkaha atabilirler. Özgürlük başkasını rahatsız etmediği sürece özgürlük oluyor. Düzenli olarak toplu yaşanan bir apartmanda Gecenin 4 üne kadar uyutmayacak denli ses çıkaran insanların neresini savunuyorsunuz anlamadım?
Konu sahibi polisi ara durumu anlat, ama gürültünün üzerinde dur. En azından bikaç kere polis tarafından uyarılırlarsa belki gece 12den önce eğlenmelerine bakarlar
Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Arkadaslar cok merak ediyorum baskasi karisini aldatsa, hatta kiz arkadasini aldatsa burda durumun farkinda olan kadina " kiz arkadasina mutlaka soyle, bilmek hakki, bilmem ne herif bilmem ne herifi " diye ortaligi yesillendirirsiniz.
Asansorde karsilasiyorum "farkli adamlar" diyor kadincagiz. Duydugu seyleri suzgecinden gecirerek anlattigi da belli. "Duydugum bazi sesler var rahatsizlik verici sesler" diyor. Hala "gurultuden rahatsizsin sen" demogojisi yapiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?