- 14 Şubat 2016
- 25
- 56
- 3
- 38
- Konu Sahibi SelengaAksungur
-
Yaşayan gören durumun içinde olan bilir tabii.. uzakta olan icin durum farklidirGülme eğlenme sesi duyunca olayı direk fuhuşa mı bağladınız
Sesten rahatsız oluyorum falan deseniz neyse de direk fuhuş yapılıyor demeniz hiç olmamış.
Canım arkadaşların kastettiği paralı kadınların olmayabileceği, takıldıkları kızlar geliyordur para karşılığı değil kendi tercihleri olarak birlikte takılıyorlardır belki demek istiyorlar. Yani fuhuş denince para karşılığı tutulmuş kadın algılanıyor. Ama bunu ıspat etmek çok zor olur. Birsürü takip vs gerekir.Ya arkadaşlar başka seslerde duyuyoruz elbette. Banyolarimiz ayni havalandirmaya bakiyor. Iyi niyetli düşünme noktasinda benim önüme gecmeniz mümkün degil.. burda fuhus yapildigina yüzde doksan eminim. Yüzde onluk payi da gözle gormedigimden birakiyorum.
Siz benim yazdigimi anlayamadiniz sanirim.Başkasını rahatsız etmedikleri sürece her gün de biraraya gelip kahkaha atabilirler. Özgürlük başkasını rahatsız etmediği sürece özgürlük oluyor. Düzenli olarak toplu yaşanan bir apartmanda Gecenin 4 üne kadar uyutmayacak denli ses çıkaran insanların neresini savunuyorsunuz anlamadım?
Konu sahibi polisi ara durumu anlat, ama gürültünün üzerinde dur. En azından bikaç kere polis tarafından uyarılırlarsa belki gece 12den önce eğlenmelerine bakarlar
Evet tam da dediginiz gibi, muslumansam zina benim icin suctur, gunahtir. Baskasinin yaptigi zina beni baglamaz.Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Simdi muslumanligi falan karistirmayin bu konuya. Konu dine girdi mi isin icinden cikilmaz. Duyduklariniz yalnizca kahkahaysa, gercekten ilk akla gelen zina olmaz. Ama baska sesler de duyuyorsaniz, onu bilemeyiz. Yinede siz yalnizca sesten dolayi sikayetci olabilirsiniz.Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Herkes müslüman olmak zorunda değil. Zina senin için suçtur vicdanında ,başkası için değil. Yaşadığımız ülkede kanunlar var malum, kanunlara aykırı bir durum yoksa başkasının ne yaptığı ne seni ne de kimseyi ilgilendirmez,Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Hay agzin bal yisingünahla suç aynı şey değildir her günahı suç sayarsak ortada insan kalmaz. ha günah demişken her günahın bir çıkışı vardır .
o sizin rezil olsalar diye hayal kurduğunuz rezil olsunlar dediğiniz sektörü çok müslüman geçinen erkekler götürüyor sabah camide akşam travesti peşinde yani bizim kocalardan önce başka şeylerden endişe edin
yukarıda çiftler biz imam nikahlıyız, nikahlı karımdır dese ne diyeceksiniz. malum müslümanlıkta bunlar doğal şeyler
Ne yani, gurultuden dolayi herhangi bir cezai yaptirim yokmuymus? Oyle sey mi olur canim. Polisin gorevi o. Kirk kere de sikayet edilse, kirkinda da gelip gorevini yapacak. Tekrar arayin ve gorevlerini hatirlatin.Polisi aradim. Buraya defalarca gelmisler fakat hicbir islem yapamamislar. Dediginiz gibi arkadas olduklari iddia edilmiş. Baska komsularda sikayette bulunmuşlar. Napalim demekki yapacak bişey yok..
Evet bu evdr fuhus yapiliyor. Hemde asasorde karsilastigim adamlarsa eger hicte siradan insanlar degil..
Evet ben iyi niyetli okumuşum konuyu, kahkaha seslerinden uyuyamadığını düşünmüştüm, ses değil zina imiş rahatsızlığıSiz benim yazdigimi anlayamadiniz sanirim.
Konu sahibi gece 11den 4e kadae kahkaha sesleri geliyor "gurultuden" rahatsiz oluyorum mu diyor?
Kahkaha sesleri geliyor evde fuhus yapiliyor polisi arasam zinadan islem yapilir mi diyor.
Ben gurultuyu cekmek zorundasin demedim.
Gurultuden rahatsizim ne yapabilirim dese ona gore akil verirdik.
Gürültü için belediyeyi arayın böyle böyle gürültü oluyor diye fuhuş vs yapılıyor diye değil gürültü yapılıyor diye.Polisi aradim. Buraya defalarca gelmisler fakat hicbir islem yapamamislar. Dediginiz gibi arkadas olduklari iddia edilmiş. Baska komsularda sikayette bulunmuşlar. Napalim demekki yapacak bişey yok..
Evet bu evdr fuhus yapiliyor. Hemde asasorde karsilastigim adamlarsa eger hicte siradan insanlar degil..
Yok vallahi kimse hicbir sey yapmiyor.Ne yani, gurultuden dolayi herhangi bir cezai yaptirim yokmuymus? Oyle sey mi olur canim. Polisin gorevi o. Kirk kere de sikayet edilse, kirkinda da gelip gorevini yapacak. Tekrar arayin ve gorevlerini hatirlatin.
Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Araya giriyorum ama bence siz de konu sahibini tam olarak anlamadınız.Siz benim yazdigimi anlayamadiniz sanirim.
Konu sahibi gece 11den 4e kadae kahkaha sesleri geliyor "gurultuden" rahatsiz oluyorum mu diyor?
Kahkaha sesleri geliyor evde fuhus yapiliyor polisi arasam zinadan islem yapilir mi diyor.
Ben gurultuyu cekmek zorundasin demedim.
Gurultuden rahatsizim ne yapabilirim dese ona gore akil verirdik.
Gürültü konusunda haklısınız ama zina ülkemizde suç olsa ne olacak? Sana bana haram, ağa babalarına helal. Cinayet, hırsızlık, uyuşturucu suç da ne değişiyor? Hala takır takır adam öldürüyor caniler. Çalmak suç ama tepedekilere ceza yok!Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?