- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi SelengaAksungur
Niye senin kocan da mı gitti de o açıdan diyorsun?? :)
kendisi üzülmüş epey biz üzülmeyelim diye uyarıyor sağolsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye senin kocan da mı gitti de o açıdan diyorsun?? :)
O zaman sikayet edecekler. Yargiya tasimak en dogrusu.Yok vallahi kimse hicbir sey yapmiyor.
Benim ust komsuma her aksam uc kere polis geliyordu. Tek bir kere ceza almadilar hepsine sahidim. En son polis apartmandakileri aramayin artik polisi diye azarladi. Ben de nasibimi aldim oturduk oyle.
Ay ben hiç şikayet etmedim de sanki şikayet edersek ceza alırlar diye düşünüyorum saf saf.Yok vallahi kimse hicbir sey yapmiyor.
Benim ust komsuma her aksam uc kere polis geliyordu. Tek bir kere ceza almadilar hepsine sahidim. En son polis apartmandakileri aramayin artik polisi diye azarladi. Ben de nasibimi aldim oturduk oyle.
Araya giriyorum ama bence siz de konu sahibini tam olarak anlamadınız.
Yani herkes evinde istediğini misafir edebilir. Başkasını rahatsız etmediği sürece sorun yok tamam. Zaten konu Sahibinin derdi bu da değil tam olarak.
Başka sesler de duyduğunu, bu olayın sürekli tekrarlandığını, hatta acaba dövüyorlar mı acaba bu işi zorla mı yaptırıyorlar diye düşünecek seviyede sesler duyduğunu, ve bayanlarla karşılaşınca da yaşlarının küçük göründüğünü yazmış. Sanırım onlar için endişelenmiş. Ee üstüne saat 4lere kadar gürültülerini çekmesi de cabası. Yani bu kadar gürültü olmasa elbette konu sahibi evde kim var kim yok bilemez müneccim değil.
Konu sahibi bence de polisi arayın, yapılabilecek bir şey var mı diye danışın. Ama zina diye dalmayın olaya. Belki cidden bile isteye yaşıyor da olabilirler. Ama bildiğim kadarıyla aile konutlarında bu tür gürültülerin de cezai yaptırımları vardı, çocuklar olduğundan, yani bir müzik sesiyle aynı değil diye duymuştum emin değilim. Polisten gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
Konuya bakiyorum gayet dogru anladigimi goruyorum. Gurultuden rahatsiz olan insan gurultu icin ne yapabilirim det, kahkaha sesi geliyor fuhus yapiliyor demez.Araya giriyorum ama bence siz de konu sahibini tam olarak anlamadınız.
Yani herkes evinde istediğini misafir edebilir. Başkasını rahatsız etmediği sürece sorun yok tamam. Zaten konu Sahibinin derdi bu da değil tam olarak.
Başka sesler de duyduğunu, bu olayın sürekli tekrarlandığını, hatta acaba dövüyorlar mı acaba bu işi zorla mı yaptırıyorlar diye düşünecek seviyede sesler duyduğunu, ve bayanlarla karşılaşınca da yaşlarının küçük göründüğünü yazmış. Sanırım onlar için endişelenmiş. Ee üstüne saat 4lere kadar gürültülerini çekmesi de cabası. Yani bu kadar gürültü olmasa elbette konu sahibi evde kim var kim yok bilemez müneccim değil.
Konu sahibi bence de polisi arayın, yapılabilecek bir şey var mı diye danışın. Ama zina diye dalmayın olaya. Belki cidden bile isteye yaşıyor da olabilirler. Ama bildiğim kadarıyla aile konutlarında bu tür gürültülerin de cezai yaptırımları vardı, çocuklar olduğundan, yani bir müzik sesiyle aynı değil diye duymuştum emin değilim. Polisten gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
Olayı dine getirmeyin lütfen. Zaten kimse zinayı aklayıp paklamadı.Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.
Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Bu konuda tam bilgim yok ama, bence herkes gorevini layikiyla yerine getirmiyor. Jandarmanin baktigi bolgelerde, olay ertesi gun savxiliga tasiniyor. Ama emniyette prosedur nedir bilmiyorum.Ay ben hiç şikayet etmedim de sanki şikayet edersek ceza alırlar diye düşünüyorum saf saf.
Gerçekten hiç ceza almıyorlar mı ki? Neden acaba çok şaşırdım. Kimse kimsenin zamansız gürültüsünü çekmek zorunda değildi hani.![]()
Ben de oyle saniyordum keske oyle olsaydi valla.Ay ben hiç şikayet etmedim de sanki şikayet edersek ceza alırlar diye düşünüyorum saf saf.
Gerçekten hiç ceza almıyorlar mı ki? Neden acaba çok şaşırdım. Kimse kimsenin zamansız gürültüsünü çekmek zorunda değildi hani.![]()
Topluca mi gelinir zina icin. Her hafta sonu planli programi sabah 4 de kadar diyo. Bir cift olsa konu acmicak. Fuhussa tabi ki ciksin. Kadin bedeni ticaret malzemesi degil cünkü. Kizlari kullanmadiklari ne malum. Cete olmadiklari ne malum. Ayrica insan komsulara saygili olur. Siz gelin Avrupa da cit cikarin noluyor!
Ya arkadaşlar başka seslerde duyuyoruz elbette. Banyolarimiz ayni havalandirmaya bakiyor. Iyi niyetli düşünme noktasinda benim önüme gecmeniz mümkün degil.. burda fuhus yapildigina yüzde doksan eminim. Yüzde onluk payi da gözle gormedigimden birakiyorum.
Ben olayı çok iyi niyetli mi anladım bilemiyorum. Yani ben yorum yazınca konu din imana gelmemişti. Saat 4 de düzenli olarak evli komşumdan da aynı tür sesler duymaya rahatsız olurum da olay başka.alakası yok bildiğin zina yapıyorlar diye hazmedemiyor hanımefendi.
bu gürültü apartmandaki evli bir çiftten gelse hiç bu kadar dert etmezdi emin olun ki apartman hayatında çok kere benzer seslerin evlilerden de geldiğini biliyoruz.
şimdi gürültü konusunda haklı ancak derdi gürültü değil onu anladık. müslüman din imandan giriyor vay nasıl zina yaparlar diyor kısaca. yoksa gürültü filan büyütülecek şeyler değil uyarırsınız hatta apartmandan imza toplar attırırsınız ama fuhuş muhuş derseniz ipin ucu kaçar.
Alıntıladığım bir yorum var üstlerde konu sahibinin. Orda yazmış ilk sayfalarda.Konuya bakiyorum gayet dogru anladigimi goruyorum. Gurultuden rahatsiz olan insan gurultu icin ne yapabilirim det, kahkaha sesi geliyor fuhus yapiliyor demez.
Baska bi sey duyduysa onu da yazsaydi ona gore cevaplasaydik. Ben konu sahibinin baska ne sesi duydugunu anlatmadan nerden bilecegim, ben de muneccim degilim.
Her gece kahkaha sesi geliyorsa zorla yaptirildigi insanin nereden aklina gelir?
Burda açılan konularda hep söylüyorlar. Geldiler ceza kestiler falan diye. Umarım vardır böyle bir uygulama gerçekte deBu konuda tam bilgim yok ama, bence herkes gorevini layikiyla yerine getirmiyor. Jandarmanin baktigi bolgelerde, olay ertesi gun savxiliga tasiniyor. Ama emniyette prosedur nedir bilmiyorum.
zorla bir şey olsa kadın-erkek kahkaha atarlar mı biraz mantıklı olun?
çete olsalar onların ayrı evleri var tutup da 16 katlı apartmanı seçmezler merak etmeyin.
Cokk ilginctk bir olay yasadik arkadasim esini sevgilisinin evine kadar takip eetti polisi aradi bastirmak icin zina suc degil dedi polisler.Arkadasim kendi isini kendi halletti camlari kirdi di arabasini tasladi sonuc arkadas karakolluk oldu![]()
Hakli olabilirsiniz ama bu benim mantikli olamdigim anlamina gelmez. Fuhuş kadina zorla yaptirilmasa da caresiz kadin yapar fuhuşu. ( ki kahkaha sesleri benim teorimi yüzde yüz cürütmez) Ben böyle düsünüyorum. Bile isteye yapip para kazanan varsa vergi vermeli. Testlerini yaptirmali ( saglik acidindan ve kendi güvenligi acisindan).
Tabi fuhuş söz konusu ise.
Yok arkadas grubu ise harika ama komsuya saygi duyulmali. Party özel günler de bile bir hafta önceden haber verilir.
fuhuşa zorlanan kadınlar gülmezler yani her hafta kahkahalar varsa zorlama olmaz hele 16 katlı koca apartmanda zorla fuhuş yaptırılması da ancak cahil cesaretidir.
genelevler devlet tarafından denetlenir vergi alınır hatta bayağı bir vergi alınır. imamlarımızın maaşları bu vergilerden ödenir mesela. testler de yapılır düzenli olarak ancak serbest çalışıyorsa artık erkek de akıllı olacak her önüne gelen kadınla işi pişirmeyecek. hastalık vs. açısından dedim.