• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenihayatamerhaba12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
75
107
8
Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 33yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 3 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Oyle söylemedi tabi ama ben onu anladim.Bana da normalde değer veren biri uc senedi hep yanımda.

Ben 12 sene evli kaldım ama 2011 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...

Son düzenleme:
Canim sana bu durum uygun degil.Cinsellik aramadigini soylemissin ve aralara guzel anlastiginizi sana deger verdigini falan ifade etmissin.Senin ondan ve hayattan beklentin boyle bir iliski degil.Ve benim fikrime gore ona daha da baglanabilirsin.O ise sadece cinsellik olarak bakiyor olaya.Ihtiyac diyip gecmis. Bana kalirsa kirik kalbini daha fazla yorma.Evliligi dusunmuyorum deme.Belli bir yastan sonra insan heralde dost sirdas arkadas arar. Seni aniden birakabilecegini biliyorsun degil mi? Bedensel ve duygusal tatmine hepimizin ihtiyaci var sana deger veren seni hem manen hem bedenen rahatlatan bir es bulmalisin.

Güveneceğin bir insansa cinsellik de arayabilirsin ne var ki bunda yemek , içmek kadar doğal... Bu kadar açık söylenmesi bana itici geliyor ve bana uymaz ama sen istiyorsan bu kimseyi ilgilendirmez arkadaşım yaşa gitsin eğer sonrasında kendine olan öz saygını kaybetmeyeceksen.

Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.

Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Adam "nezleyken burnumu sileceğim peçetem olur musun? hastalığım geçince çöpsün" diyor, mantıklı mı sizce?

Öncelikle merhaba,
yazıyı baştan sona okudum. Doktor abim çok net konuşmuş dürüstlüğü hoş ama ben olsam aşık olmadığım ve şu aşamada ileriyi düşünmesem de sonu olmayan biriyle bu tür şeyler yaşamazdım. Umarım sizde hakkınızda hayırlısını yaparsınız..

insan aşık olmadığı, hoşlanmadığın biriyle nasıl sevişir ki , bence adam da hoşlanıyor bir çekim var ki bunu belli etmiş , sadece senden kaynaklı ileri de ciddi düşünmek istersen diye yolu kapamış. Aman zamanın ne göstereceği belli olmaz , belki kendi sana kapılıp evlenelim der , eğerki ilişkiniz sırf cinsellik üzerine kurulu olacaksa yani adam yataktan kalkıp bir dahaki yatak olayına kadar seni umursamaz arayıp sormazsa haklısın , yok eğer bişeyler paylaşıp zor anlarında yanında olursa yani aslında sevgili gibi olsanız bence olmayacak bir durum yok ortada ..

Adam kullanip atacagim biri lazim diyor kaba tabirle.. bunun nesi mantikli Allah askina
Cinsellik kullanmak midir?
Devlet belgesi verince kullanmak olmuyor mu ?
Eşya midir kadın kullanılsın?
Kullandığımız eşya zevk almıyor ama biz cinsellikle zevk alıyoruz .
Gerçi biz demeyeyim . Ben alıyorum . Siz pek alıyora benzemiyorsunuz.

Kadınlar duygusal yaratıklar
Hem sevmek hem sevilmek ihtiyacındayız

Bakın boşanma sebeplerinizden ikisi ilgisizlik ve sekssizlik. Şiddete bir şey diyemiyorum ama şiddet olmasa idi bu iki sebepten neden boşanasınız? Ha evliliğiniz ha şimdiki vaat edilen ilişki? Yine ortada sevgi yok.

Birisi gözlerinize bakıp (sabah yeni uyanmış, makyajsız, gözleriniz çapaklı, üstünüzde paspal bir gecelik olduğu halde) size ne kadar güzel olduğunuzu söylese mesela... İhtiyacınız olan bu değil mi? Üstelik travmatik bir evlilik sonrası. Büyük bir sağlık problemi sonrası?

Benim aradığım cinsellik değil diyorsunuz. O halde? Bu adamın size tek vaat ettiği bu ki?

Hayatınızda bu adam varken başka biri de giremeyecek. Size değer veren birini istemez miydiniz hayatınızda? Sizi gerçekten seven, geleceğe yönelik plan yapan?

Ben zaten bunu yapacak olsam 2013 ten beri girerim o toplara. Tabi ki asla niyetim o değil.
Sevisince size aşık Olabilir düşüncesi içindeyseniz o iş öyle olmuyor .
Adam durustmus bu hoş bir şey.
Sadece cinsellik olayı içinde kalacaksanız bence güzel bir deneyim olur lakin çok bağlanacak gibi duruyorsunuz . Riskli olur bu , kalbiniz kirilabilir sonradan.

Cinsellik de bir duygu neticede ve bir kadın olarak yaşamak isteyebilirsin lakin bir kadın için hiçbir duygu barındırmayan sadece arzudan ibaret olan bir ilişki içinde bulunmak çok zor çünkü adam sana birşey vaad etmiyor evleniriz demiyor ya da aşığım seviyorum demiyor bugün beraber olup yarın hadi eyvallah diyebilir ki evlilikten kaçması da bağlanmak istememesinden kaynaklanıyor siz illa ki öyle birşey yaşanınca bağlanacak beklenti içine gireceksiniz bu kaçınılmaz ama üzülmemek için bence baştan noktayı koyup bunu kabul edemeyeceğinizi arkadaş olarak kalmak istediğinizi söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back