- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.281
Sagligini etkileyecek derecede kaptirma kendini canim, gecmis olsun. Arada bir gözlerini dinlendir.Selam :)
A AklinYolu1 canım ben şimdi gidersem 1-2 hafta sonra gelsem listeye alacak mısın benii ?
Takip edemeyeceğim o yüzden ayrılmak istiyorum, başım çok kötü ağrıyor bilgisayardan uzak durmam gerek, toparlanınca dönerim inşaAllah..
Duygusal doğru cnm ama sildmi tam silmk mi bilmm bn hep affederimde:)Yengec duygusal dr agresftr sıldımı afetmez demı aslanm ben ama bı ark var yengec hepsını tasıo cokts ıyı anlasırız
Selam :)
A AklinYolu1 canım ben şimdi gidersem 1-2 hafta sonra gelsem listeye alacak mısın benii ?
Takip edemeyeceğim o yüzden ayrılmak istiyorum, başım çok kötü ağrıyor bilgisayardan uzak durmam gerek, toparlanınca dönerim inşaAllah..
Pazar rehavetinemi kapildiniz nedir. Pek bisey konusmamissiniz. Bizim evde tam kadro evde. Bende bakamadim pek.
Tesekkürler. Isler bitti ben de bittimKolay gelsin :)
Tesekkürler. Isler bitti ben de bittim
Kizi yikayip giydirip cikiyorum.
Her topigin bi tatil gunu olur.
Yeni gelen arkadaslar misafir takilmayin. Dalin sohbete, kendinizi tanitin biraz.
Bu iconu cok sevdim ya. Biri bana da dondurma alsa.
Ben öyle yapiyorum mesajlari okuyamiyorum. 2-3 dakka bakinca yazip cikiyorum
Luck sen 07 li misin? Dondurma dükkanina git
Kiz midem fesat degil bi kerem.
Arada hallediyorum o isi sut kuruyle. Iki hafta zararli bi si yok.
hasatvakti ile bi kaynasmissin bi kaynasmissin. Gordum.
Ben kendimi tanıtayım efendimHer topigin bi tatil gunu olur.
Yeni gelen arkadaslar misafir takilmayin. Dalin sohbete, kendinizi tanitin biraz.