⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Sagligini etkileyecek derecede kaptirma kendini canim, gecmis olsun. Arada bir gözlerini dinlendir.

Silerim tabi bi daha da da almam. O begenmedigin 8 i de ararsin sen.

Hem haber veriyorsun hem de saglik nedeniyle gidiyorsun. Niye sileyim seni kendi istediginle silinmek istemiyorsan silmem seni. Toparlaninca gel.

Son düzenleme:
Ben öyle yapiyorum mesajlari okuyamiyorum. 2-3 dakka bakinca yazip cikiyorum

Topigi bastan sona okuyanlar belli. Lingen okumuyorum diyor ama bazen okuyor. miladre okuyor. zeymur okuyor, denas direk dalar. Hamile hamile nasil okusun.

akovser okuyordu ama bugunlerde birakti cunku migreni var.

Otekiler direk daliyor.

Luck sen 07 li misin? Dondurma dükkanina git

Degilim..

Niye gideyim ayol ben senden istedim. Reflu icin uzak durmam gerek.

lingen zey-mur yasamak__guzeldir
Hızlı yazıyorum hatam olursa kusura bakmayın.okuzum geldi.bisey demedim.bu anlatmaya başladı.bunlarin başındaki adamın arabası çalınmış.cogu Ankara ya geri dönmüş.bunlar on kişi kalmış.hava çok sogukmus usumusler.gece yedikleri dokunmuş bulantidan uyuyamamislar.o bunları anlatırken bana gülme.geldi ama tuttum.iclerinden biri demiski hanımların ahi tuttu herhalde demiş.
Allah katından bulmuşlar bidr benden bulmasını bari dedim bisey demedi.ama hiç zevki çıkmadı dedikce içinin yağları erdi

Her topigin bi tatil gunu olur.

Yeni gelen arkadaslar misafir takilmayin. Dalin sohbete, kendinizi tanitin biraz.
Ben kendimi tanıtayım efendim
22 yasındayım stajyer avukat adayıyım
Ailemin 2. cocuguyum, ankarada yasıyorum, bir abim var, kısa zamanda da hala olacagım insallah

Dahlia_ gecmis olsun canım kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…