⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bekarken bende pek yapmazdım xd mılet benım arkamı topluodu evlennce ole olmuo kuzum ya calsrken haftada bır yapıodum da sımdı 2 kez fln yapıom bıde gunluk supruom toz alıom evdeykwn sıklıom da cok zor olursa ılerı zamanda bı abla alrm beraber yağrız ablayla

Bir yardimci sart sana.

--------------------------------

Son siralama boyle:

34 kivircik rapunzel kivircik rapunzel Balik
35 Hasatvakti Hasatvakti Basak
36 -MinikAnnecik- -MinikAnnecik- Yengec

Ben aslanım tamı tamına uyarı. Xd lıderlıl duyguse ne cvasıfta var bılmyorum ama bı mazaya satıs dansöanı olark basladım ve mudur oldum 2 ay once cıkyçtım hamıle oldum ocın doktrum ızın vermedı hercı ucerts ızıne ayrıldım cıkıs vermedıler xd hırslyım ben ısdemı yaprum duygusalımdr ama kafaya talgımı yağrm kıncyıdndr hatayo kabul etmm ole

Ben aslanım tamı tamına uyarı. Xd lıderlıl duyguse ne cvasıfta var bılmyorum ama bı mazaya satıs dansöanı olark basladım ve mudur oldum 2 ay once cıkyçtım hamıle oldum ocın doktrum ızın vermedı hercı ucerts ızıne ayrıldım cıkıs vermedıler xd hırslyım ben ısdemı yaprum duygusalımdr ama kafaya talgımı yağrm kıncyıdndr hatayo kabul etmm ole
desene senden bi uçan bide kaçan :) hırslısın

lingen lingen saclar sekil önümden cekil *hihihihi* :KK70:

Bana Günaydin sizlere hayirli bir Pazar dilerim. Keyifler ne alemde? :halay:

Iyi pazarlar ben de tam simdi cikiyordum. Nobeti sen devral. :KK53:

Reflu icin sut kuru buldum. Daha once de bulmustum ama devam etmemistim. Buna devam edicem. Kolayi da biraktim. :21: Insallah tabi. :KK70:

Gunaydin hatunlar... nasilsiniz bakalim.

Selam kızlar nasılsınız?

Ögle oldu ama banane banane banane size de GÜNAYDIN! :rapci:
Vallah bizdeki keyfi güzel umarim sizinde keyifleriniz yerindedir.

Iyi pazarlar sultanlar:cool:

Ne anarsik grupsunuz. Iyi ki Hollywood dedik. :olamaz:

Benim Turk oyunculardan tahammul edemedigim kimse yok belki. Emrah i bile bi derece izlerim. :confused:

Hadi sizin icin karisik olsun. Hem Hollywood hem Bollywood hem Yesilcam. Hem de gunumuz dizileri. Tahammul edemediginiz diziler. :KK66:

Hayirli pazarlar Lucky,.. he giz anar$istik ne diyecin hiii? :KK70:
Rockylerden, Karate Kid, Bruce Lee falan fistan iyi hos güzel de, bütün dünya bize düsmanlik taslarken neden gidip hollywood da ve bollywood u ne yapalim biz? Harbi bollywood hangi ara sizdi sizdi iceri? :KK70:

Ögle oldu ama banane banane banane size de GÜNAYDIN! :rapci:
Vallah bizdeki keyfi güzel umarim sizinde keyifleriniz yerindedir.

Hayirli pazarlar Lucky,.. he giz anar$istik ne diyecin hiii? :KK70:
Rockylerden, Karate Kid, Bruce Lee falan fistan iyi hos güzel de, bütün bize düsmanlik taslarken neden gidip hollywood da ve bollywood u ne yapalim biz? Harbi bollywood hangi ara sizdi sizdi iceri? :KK70:

Kizaaamm Turk filmleriyle aram yok. Turk sinemasini hic izlemem (yesilcam disinda onlarin yeri ayri bende:KK8:) ama arada Turk dizilerini izlerim.

Bollywood benden iceri. Bari yaratici bi isim bulsalardi. Yalniz sinema sektorleri baya iyi de konu da sikinti cekiliyorlar. :KK53:

Nobet sende. Konagi havalandir. Biraz temizlik yap. :temizlik:

Sıcaklardan oructan evden burnumuzu bile cıkaramıyoruz
Sınava calısmaya baslayacaktım ama bu gidisle ancak ramazandan sonra baslayabilecegim
Günüm evi temizlemekle tv izlemekle yemek yapmakla geciyor sıkıldım :KK61:

Hasatvakti Hasatvakti miladre miladre , miladre hasatvakti diyerekten kactim. :halay:

Son düzenleme:
X