⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

A AklinYolu1 nasıl biliyon bazen okuduğumu :KK70:
Ya sayfalar çok fazla birikmemişse okuyorum napim zaman olmuyo..
@toprakkahve topraaammm işleri bitirmişin, şimdi de gezmeklere mi gidiyon ohh gez gez ne güzel:)
miladre miladre sen de burayı bekliyon sanırsam:KK70:

Milletin dertlerini okumaya baslayinca etrafimda olanlari unutuyorum resmen, burasi bile daha yeni aklima geldi :KK70:

lingen lingen zey-mur zey-mur @yasamak__guzeldir
Hızlı yazıyorum hatam olursa kusura bakmayın.okuzum geldi.bisey demedim.bu anlatmaya başladı.bunlarin başındaki adamın arabası çalınmış.cogu Ankara ya geri dönmüş.bunlar on kişi kalmış.hava çok sogukmus usumusler.gece yedikleri dokunmuş bulantidan uyuyamamislar.o bunları anlatırken bana gülme.geldi ama tuttum.iclerinden biri demiski hanımların ahi tuttu herhalde demiş.:KK70:
Allah katından bulmuşlar bidr benden bulmasını bari dedim bisey demedi.:KK76::dondurma:ama hiç zevki çıkmadı dedikce içinin yağları erdi:dondurma:
Ayyy sen şimdi hıncını kusamadın mı?
Ben olsam o kadar sıkıntının üstüne onun gününün rezilliğine tüy dikerdim :işsiz:
Ben kendimi tanıtayım efendim :KK52:
22 yasındayım stajyer avukat adayıyım
Ailemin 2. cocuguyum, ankarada yasıyorum, bir abim var, kısa zamanda da hala olacagım insallah :spor:
Ayyy sağlıkla gelsin bebişiniz halası:)
Milletin dertlerini okumaya baslayinca etrafimda olanlari unutuyorum resmen, burasi bile daha yeni aklima geldi :KK70:
BDVnin anlamı: aklınızı alırım oluuuummm:KK70::KK70:

lingen lingen :KK70:

ama varya bazen söyle bir hisse kapiliyorum, sanki hayati ile memnun kalamayan huysuz kadinlar vardir ya, herkes oraya toplasmis gibi. Bir konu acarsin, sacini basini yolmadigi kalmazmis gibi birde insani yercesine kapiyorlar. :KK70:

KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...

Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.

Dinlediginiz yerde/zamanda beni hatirlayin.

Topik artik sizindir. Tepe tepe kullanin. :cool:

Kendinizi de ihmal etmeyin.

Belki bir gun biraktigimiz yerden devam ederiz. Belki....

KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...

Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.

Kiz sen bizden izinsiz nere kacaysun? :KK34:

Noldu boyle birden bire aniden. Ben bisey anlamadim.

aaaa yinemi gidiyorsun lucki yaaa :işsiz::işsiz::işsiz:
ederiz eder gelirsin yine az kafa dinle

Silerim tabi bi daha da da almam. O begenmedigin 8 i de ararsin sen. :KK70:

Hem haber veriyorsun hem de saglik nedeniyle gidiyorsun. Niye sileyim seni kendi istediginle silinmek istemiyorsan silmem seni. :confused: Toparlaninca gel.

İsteyen olursa çekinmeden 8-i verebilirsin :KK70:
Yok silinmek istemiyorum, sadece şu sıralar biraz dinlenmem gerek.. Sonra yine buralardayım inşaAllah :)

Gecmis olsun canim

Sağol canım benim :)

Dahlia_ Dahlia_ gecmis olsun canım kendine dikkat et.

Sağol canım, biraz dinlenince toparlarım :)

Sagligini etkileyecek derecede kaptirma kendini canim, gecmis olsun. Arada bir gözlerini dinlendir.

Haklısın canım.. Psikolojim pek iyi değil, o yüzden bu kadar kaptırdım kendimi, gece gündüz bilgisayar başındayım neredeyse, böyle herşeyden uzaklaşıyormuşum gibi hissettim bu da bana iyi geldi sanırım.. Ama öyle değilmiş işte..
Biraz dinleneyim, normal hayata dönmem lazım sanırım :))

Haklısın canım.. Psikolojim pek iyi değil, o yüzden bu kadar kaptırdım kendimi, gece gündüz bilgisayar başındayım neredeyse, böyle herşeyden uzaklaşıyormuşum gibi hissettim bu da bana iyi geldi sanırım.. Ama öyle değilmiş işte..
Biraz dinleneyim, normal hayata dönmem lazım sanırım :))

Bende bu siralar öyleyim, aslinda calisip para kazanmam gerekirken, vucütümün ve ruhumun yorgun oldugundan dolayi sürekleniyorum simdilik evin icerisinde.

Bende bu siralar öyleyim, aslinda calisip para kazanmam gerekirken, vucütümün ve ruhumun yorgun oldugundan dolayi sürekleniyorum simdilik evin icerisinde.

Bir an önce atlatalım şu durumu, en hiç sevmedim bu halimi
Çalışmak gibisi yok, ne olur olsun farketmez yeter ki boş durmasın insan..

X